Zen Finans AS kjøper Norske Tjenester AS og deres portefølje av merkevarer innen lån og finans

Oslo, 11.01.23

Fintech-selskapet Zen Finans AS har gjennomført et oppkjøp av Norske Tjenester AS, en aktør innen lån og finans med en betydelig portefølje av velkjente merkevarer. Norske Tjenester har en spisskompetanse innen utvikling og digital markedsføring, og står blant annet bak merkevarene lanfordeg.no, refinansiering.no, kredittsjekkdegselv.no, boliglånskalkulator.com og tvangssalgbolig.com med mer. 

«Norske Tjenester hadde en imponerende utvikling i 2022, og har bevist sin evne til å lykkes innen digital markedsføring og utvikling. Gjennom oppkjøpet styrker Zen Finans sin posisjon som en ledende fintech-aktør i Norge, og vil kunne tilby kunder en enda bredere portefølje av produkter og tjenester. Zen Finans har ambisjoner om å nå utlånsvolum i milliardklassen i 2023, og med Norske Tjenester ombord er selskapet godt rustet for å nå denne målsetningen» sier administrerende direktør i Zen Finans, Edmund William Ellingsen.

«Vi gleder oss til å integrere Norske Tjenester inn i Zen Finans-familien. Det gir en unik mulighet  til å fortsette og vokse og utvikle oss sammen», avslutter Ellingsen.

Som en del av oppkjøpet vil Norske Tjenesters merkevarer og ansatte bli overført til Zen Finans. 

«Vi ser frem til å jobbe tett med teamet hos Zen Finans og realisere de ambisjonene og planene vi har sammen», sier daglig leder for Norske Tjenester, Kjell Bergheim.

Daglig leder hos Norske Tjenester Kjell Bergheim og administrerende direktør hos Zen Finans Edmund William Ellingsen.

Kontaktpersoner for denne saken

Mehran Zareie

Styreleder Zen Finans

Edmund William Ellingsen

Daglig Leder Zen Finans