Det finnes muligheter

Vi kan alle oppleve utfordringer i møte med våre hverdagslige økonomiske forpliktelser.

Det viktigste når man har vært uheldig er å ta tak i dette raskt. Selv om du har en betalingsanmerkning eller har saker som har gått til inkasso, hjelper vi deg med å slette betalingsanmerkningen og betale ned inkassogjeld.

Har man først pådratt seg inkasso kan det være vanskelig å bli kvitt den, men det er helt avhengig av livssituasjon og hvilken hjelp du har tilgjengelig. Mye kan du gjøre selv mens andre ting trenger du kanskje hjelp av en advokat, økonomisk rådgiver eller en finansinstitusjon, slik som oss, for å klare å få tilbake kontrollen. Vi kjenner banker som gir lån med betalingsanmerkning og inkasso, og kan hjelpe deg ut av situasjonen.


Vi hjelper deg helt gratis

Ring oss på

40 00 19 56

Ønsker du å bli kontaktet?

Har du betalingsanmerkninger eller inkasso?

Hvorfor er det så viktig å få fjernet betalingsanmerkningene eller inkassogjeld?

Det er mange årsaker til dette. En betalingsanmerkning signaliserer til finansverden og tjenesteleverandører at du ikke styrer økonomien din bra, og at de risikerer å ikke få igjen pengene sine om de gir deg lån, kreditter eller tjenester. Dette gjør det vanskelig for deg å få tilgang på for eksempel mobiltelefoni, kabel-tv og strømabonnement ettersom stort sett alle selskap gjør kredittsjekk av sine potensielle nye kunder.

Dersom din sak har vært hos inkassoselskap over lengre tid uten at en formell løsning er oppnådd eller saken er gjort opp vil den havne hos namsfogden.

En ytterligere konsekvens av at saken forblir uoppgjort når den først har havnet hos namsfogden vil være en gjennomgang av dine verdier og en eventuell begjæring om tvangssalg av din bolig.

Heldigvis er det slik at så snart du har gjort opp for deg, kan du få betalingsanmerkningen fjernet. Dessverre har ikke alle mulighet til å gjøre opp for seg med de inntekter de har og kan trenge litt ekstra hjelp til å gjenvinne balansen i økonomien. Vi avdekker dine muligheter og hjelper deg gjennom hele prosessen, siden vi kjenner banker som gir lån med betalingsanmerkning og inkasso.

Har du opplevd å få nei fra banken pga betalingsanmerkninger eller inkasso?

Det kan være mange ulike grunner til at bankene sier “nei” til å innvilge et boliglån med privatpersoner som har inkasso eller betalingsanmerkninger.

  • Er du selvstendig næringsdrivende?
  • Er du vikar eller deltidsansatt?
  • Har du variabel inntekt?
  • Har du betalingsanmerkninger?
  • Har du inkasso?

Ovenfor er noen eksempler på ulike grunner til at banken gir avslag. Hos oss ønsker vi at du unngår å få et “nei” fra banken. Ved å refinansiere betalingsanmerkninger, inkasso og annen dyr gjeld inn i et boliglån, får man ofte en bedre og sunnere økonomi. Mange tradisjonelle banker gir avslag til å refinansiere boliglånet hos de dersom man har inkasso eller betalingsanmerkninger, men vi hjelper deg gratis i dialogen med de som kan hjelpe deg.

Jeg ønsker hjelp, men hva gjør jeg?

Det første steget er å ta kontakt for å bli oppringt av en kundeveileder eller fylle ut en uforpliktende søknad som du finner på vår hjemmeside. Vi vil deretter utføre en personlig vurdering av din økonomiske situasjon og betjeningsevne før vi hjelper deg med å sende en uforpliktende søknad til våre samarbeidspartnere. Vi bistår deg med å presentere din sak på best mulig måte, slik at du får sjansen til å få innvilget lånet du trenger. Lånetilbudet er uforpliktende og du bestemmer selv om du ønsker å takke “ja” eller “nei” til tilbudet.

Vi gir deg våre beste tips og råd for at du skal føle deg helt trygg og fornøyd hos oss. Vi kjenner banker som gir lån med betalingsanmerkning og inkasso, og hjelper deg ut av situasjonen. Fyll ut skjemaet under, så tar vi kontakt med de for deg!

Slik foregår prosessen

Kontakt

Be om å bli oppringt eller send oss et søknadsskjema så får du kontakt med en personlig kundeveileder. Her får du manuell behandling av din sak og dine muligheter blir presentert.

Søknad

Vi utformer en søknad for å presentere din sak på best mulig måte og innhenter samtidig relevant dokumentasjon.

Tilbud

Når bankene har et tilbud klart videreformidler vi det beste tilbudet til deg. Tilbudet må godkjennes av deg med BankID.

Vi hjelper deg helt gratis

Ring oss på

40 00 19 56

Der andre banker gir opp og sier nei begynner vi jobben og sier ja!

Ved å sende en søknad eller legge igjen kontaktinformasjon hos oss vil en av våre personlige veiledere ta kontakt. Vi hjelper deg gjennom prosessen og fremmer din sak og situasjon til våre samarbeidspartnere. Gjennom våre beregningsmodeller og kompetanse vil vi kunne se hvilke muligheter vi kan tilby deg. Når nødvendig dokumentasjon er mottatt innhenter vi et skreddersydd tilbud for å hjelpe deg til en ny økonomisk start.

Vi vet at det kan være både utfordrende og dyrt å ha mange forskjellige kreditorer samtidig. Noen risikerer til og med tvangssalg av bolig. Å miste kontroll over økonomien sin eller få gjeldsproblemer er noe som kan skje de fleste og kan være en svært vanskelig situasjon å komme seg ut av.

Noen ganger kan det være godt å få råd fra noen med erfaring og oversikt. Ta det første steget i dag ved å ta kontakt med oss for å se om vi kan hjelpe deg til en ny og forbedret økonomisk hverdag.

Dersom du trenger mer tid for å finne den aktuelle boligen du ønsker og det ikke har oppstått store endringer i den private økonomien, kan dette forlenges med ytterligere 3 måneder.

Ønsker du å refinansiere boliglån? Vi hjelper deg gratis!