fbpx

Lån med inkasso

Vi tilbyr gratis hjelp for å få lån med
inkasso og betalingsanmerkning. Dersom du
kan stille med sikkerhet i eiendom kan vi hjelpe deg.

Lån med inkasso

Vil du at vi skal ringe deg?

  Trenger du lån med inkasso?

  Dersom du sliter med inkassosaker eller betalingsanmerkninger, er det lett å bli motløs. For å kunne betale de utestående kravene trenger du penger, og dette er kanskje penger du ikke har. Et lån kan her være gunstig, slik at man kan kvitte seg med den dyre gjelden.

  På denne siden kan du lese om mulighetene for å få lån med inkasso gjennom oss i Zen Finans, og hvordan vi eventuelt går frem for å hjelpe deg med å bli kvitt inkassogjeld. Våre tjenester vil alltid være uforpliktende og kostnadsfrie for deg som kunde!

  De aller fleste lurer på om det faktisk tilbys lån dersom man har inkasso. Det korte svaret på dette vil være – ja, det tilbys lån med inkasso. I de aller fleste tilfeller vil man få umiddelbart avslag på lånesøknaden dersom man søker om lån med inkasso. Når banken utfører den obligatoriske kredittsjekken, vil eventuelle inkassosaker og betalingsanmerkninger komme til syne. Banken ser da at du har ubetalte krav, noe som gjør at de betrakter deg som en utrygg betaler. Långiver er naturligvis interessert i å låne penger til kunder som kan betjene gjelden – med renter. Risikoen for mislighold anslås å være for høy, og du får avslag.

  Kan du imidlertid stille med ekstra sikkerhet, kan banken gå med på å gi lån til kunder med inkassosaker. Lån med inkasso innebærer derfor at banken vanligvis har pant i boligen til lånetaker. Betaler ikke lånetaker, kan banken selge boligen og få pengene sine på den måten.

  Men selv med sikkerhet er det ikke noen garanti for at du kan få lån med inkasso. Heldigvis har vi lang erfaring med denne typen lån, og kan hjelpe deg med å bli kvitt inkassogjelden via bankene vi samarbeider med.

  Refinansiering av lån med inkasso

  Refinansiering av lån med inkasso er kanskje den vanligste formen for lån som innvilges til kunder med aktive inkassosaker eller betalingsanmerkninger. Et refinansieringslån som gis til kunder med betalingsanmerkninger og inkasso, kalles vanligvis for et omstartslån.
  Et omstartslån er et lån med sikkerhet i bolig, og banken får da ekstra sikkerhet siden de har pant i eiendom. Refinansiering av lån med inkasso innebærer som regel at du kan få en relativt god effektiv rente, sammenlignet med lån uten sikkerhet.

  Et lån med inkasso kan være en god løsning dersom du har flere dyre krav eller smålån du sliter med å betale. Et omstartslån kan for eksempel bidra til at du får betalt ned disse kravene, og dermed sitter igjen med ett billigere lån.
  Ved å samle lån på denne måten, sparer du deg som regel for mange månedlige renteutgifter. Se for deg at du har fem dyre kredittlån på til sammen 50 000 kroner du sliter med å betale, og disse har derfor gått til inkasso.

  Dersom du tar opp ett større lån på 50 000 kroner til en gunstig rente, kan du potensielt spare mange tusen kroner i året. Samtidig blir du kvitt inkassosakene. Lån med inkasso kan hjelpe deg med å få økonomien på beina igjen. En annen fordel ved å ta lån med inkasso for å refinansiere, er at du får langt bedre økonomisk oversikt. Istedenfor at du mottar fem fakturaer og må forholde deg til dyre renter hos flere banker, får du ett lån med én rentesats.

  De færreste ønsker å pådra seg inkassosaker eller betalingsanmerkninger, men noen ganger skjer det likevel. Har du først fått en inkassosak, har du imidlertid god grunn til å betale kravet fortest mulig. En ubetalt inkassosak kan fort utvikle seg til en betalingsanmerkning. Med betalingsanmerkninger kan du få vanskeligheter med å få lån, abonnementer og andre tjenester. Heldigvis er de enkelt å bli kvitt både inkassosaker og betalingsanmerkninger. Så snart du betaler kravene, vil eventuelle anmerkninger forsvinne. Med et lån til inkassogjeld kan du med andre ord sørge for å bli kvitt anmerkninger, eller forhindre at de oppstår.

  Hva skal til for å få lån til inkassogjeld?

  For å få lån til inkassogjeld kan det lønne seg å søke om lån hos mer enn én bank. Vi i Zen Finans samarbeider med flere spesialbanker og kan gjøre denne jobben for deg. Dette bidrar til at du enklere kan kartlegge mulighetene som finnes. Noen banker gir deg kanskje avslag, mens andre kan tilby hjelp – vi vet hvilken bank som er riktig for deg og som kan hjelpe til i din situasjon.

  Dersom du skal søke om lån til inkassogjeld må du som regel kunne vise til at du kan stille med sikkerhet i bolig. Derfor må du få en verdivurdering av boligen, noe en eiendomsmegler kan hjelpe deg med. Har du betalt ned mye på boliglånet, eller dersom boligen har steget i verdi, øker sjansen for at banken kan gi deg lån med inkasso. Husk at du maksimalt kan låne 85% av markedsverdien til boligen din.

  Du må også oppfylle øvrige krav banken stiller til lånetakere, for å kunne få lån.

  Her er noe av det banken vil vurdere i en kredittsjekk:

  • Lånetakers alder (aldersgrense kan være fra 18 år og oppover)
  • Inntekt og eventuell formue (inntektskrav kan variere noe fra bank til bank)
  • Adresse (du må vise til fast bostedsadresse i Norge)
  • Bosituasjon (hyppig flytting kan telle negativt)

  Nøyaktig lånebeløp som kan innvilges vil blant annet avhenge av hvor mye ledig verdi du har i boligen din. Samtidig vil også faktorer som alder, inntekt og lignende spille en rolle. Husk at ulike banker ofte kan tilby ulike lånebeløp. Dersom du ønsker å få et estimat på hvor mye du potensielt kan få i lån til inkassogjeld, kan det være greit å teste ut en lånekalkulator. Denne vil kunne gi deg et hint om hvor mye du kan låne, og hvorvidt du kan få lån. Samtidig er det viktig å huske at en lånekalkulator bare gir deg et estimat, da det bare er en datamaskin som regner ut tallene. Ved å hente inn tilbud fra ulike banker kan du få vite nøyaktig hvor mye du kan få i lån med inkasso.

  Smarte tips til lån med inkasso

  Dersom du søker om et omstartslån eller andre lån til inkassogjeld, lønner det seg som regel å se nærmere på vilkår og betingelser. Du kan potensielt spare mye penger på å velge riktig lånetilbud og riktig bank. Det er flere faktorer å ta hensyn til, og blant disse finner vi rentene, men også nedbetalingsprosess og lignende. Det kan være vanskelig for deg som kunde å navigere deg rundt alle betingelsene rundt et lån med inkasso. Derfor hjelper vi i Zen Finans deg med å avdekke de ulike faktorene når du skal søke om lån til inkassogjeld.

  Lånetilbudene du mottar har som regel to renter – den effektive renten og den nominelle renten. Sistnevnte er lavere enn den effektive renten, da dette kun er selve lånerenten. Vi anbefaler deg å heller se på effektiv rente, da denne omfatter både renter og andre kostnader. I den effektive renten finner vi altså både nominell rente, gebyrer på lånet og lignende.

  Har inkassosaken resultert i en betalingsanmerkning? Se vår guide for lån med betalingsanmerkning.

  Hvilke nedbetalingsmuligheter har jeg?

  I tillegg til renter, kan det være lurt å se på bankens nedbetalingsmuligheter. Hvor lang nedbetalingstid kan du velge på lånet, og hva vil de månedlige kostnadene bli? Kort nedbetalingstid føles kanskje dyrere ut, siden du betaler større avdrag per måned. Men samtidig vil du betale mindre i renter, slik at lånet faktisk blir billigere på sikt. Lån med inkasso kan også betales ned over lengre tid i mange tilfeller. Da får du lavere avdrag, og dermed også litt ekstra penger til overs hver måned. Samtidig må du betale på renter over en lengre periode, men det er noe mange sier seg villige til.

  Når man skal søke om lån til inkasso, har man kanskje ikke råd til å være så altfor kresen. Det er nemlig ikke sikkert at man får veldig mange lånetilbud. Men om du først får mange tilbud, kan det være greit å velge lån basert på bank og tilhørende kundeservice. Det er alltid en fordel å ha lån i en bank som yter god kundeservice, og som hjelper deg med spørsmål du måtte ha. Zen Finans er en smart lånetjeneste som lar deg søke om lån med inkasso hos flere banker samtidig. Dette kan være tidsbesparende sammenlignet med å søke om lån hos hver av bankene individuelt. Du vil også få oversikten du trenger raskere.

  Alt du trenger å gjøre er å fylle ut vår korte lånesøknad. Dette blir så sendt inn til flere banker som kan tilby deg å få lån med inkasso. Etter hvert mottar du lånetilbud fra de ulike bankene, slik at det blir enklere å velge riktig låneprodukt. Vi i Zen Finans kjenner vi bankene godt og hjelper deg med å finne den rette banken for deg. Få et lån til inkassogjeld i dag.

  Vil du at vi skal ringe deg?

   Ofte stilte stilte spørsmål om lån med inkasso:

   Kan jeg få lån med inkasso?

   Dersom du søker om lån og har inkasso er vi avhening av at du kan stille med sikkerhet i eiendom. Dette kan enten være din egen bolig eller en kausjonist.

   Hva er forskjellen på betalingsanmerkning og inkasso? 

   Et inkassokrav får du dersom du ikke betaler en faktura innen forfallsdato og purring. Betalingsanmerkning vil du få dersom saken ligger ubetalt hos et inkassoselskap og de foretar rettslige skritt for å inndrive kravet.

   Hvordan sletter jeg inkasso?

   Et inkassokrav slettes når det foreligger en full innbetaling av det utestående beløpet. Dersom du en større sum som må innbetales kan du søke om et lån med inkasso via Zen Finans.

   Kan jeg få hjelp til å refinansiere selv om jeg ikke aner hvor mye jeg har i inkassogjeld?

   Ja. Når du søker om lån med inkasso gjennom Zen Finans vil vi hjelpe deg med å få oversikt over den totale gjelden du har. Her vil du signere en fullmakt som bankene benytter til å få oversikt over gjelden.

   Hvordan kan jeg sjekke om jeg har aktiv inkassosaker?

   Det er flere nettsider som www.experian.no eller www.bisnode.no du kan sjekke om du har inkassokrav. Her kan du kredittsjekke deg selv og få oversikt over inkassokravene dine.

   Hva skjer hvis jeg glemmer å betale en inkasso nedbetalingsordning?

   Dersom du glemmer å betale avdrag når du har fått en nedbetalingsordning kan inkassoselskapet kreve å få innbetalt hele beløpet. Da kan det lønne seg om å søke et lån med inkasso.

   Kan jeg få tvangssalg på grunn av inkasso?

   Ja. Dersom inkassoselskapet foretar rettslige skritt så kan én av konsekvensene være at de begjærer boligen din for tvangssalg.

   Hvordan søker jeg om lån med inkasso?

   Gå til vårt søkndansskjema og veg lånetypen “refinansiere boliglån” når du søker. Fyll ut informajonen så vil en av våre hyggelige rådgivere ta kontakt med deg fortløpende.

   Få rask og god hjelp

   Kontakt oss for uforpliktende og kostnadsfri samtale

   Søknad

   Be om å bli oppringt eller send oss en lånesøknad så vil en av våre flinke kundeveiledere ta kontakt med deg. Søknaden blir gjennomgått og deretter sendt til våre bankpartnere.

   Søke lån med betalingsanmerkning og inkasso

   Tilbud

   Vi snakker med bankene og presenterer forslag og ulike tilbud til deg. Sammen med deg finner vi løsningen og banken som er mest skreddersydd til dine økonomiske behov.

   Tilbud på å refinansiere boliglån

   En ny start

   Tilbudet godkjennes trygt og enkelt av deg med BankID. Banken vil innfri eventuelle krav og andre praktiske gjøremål. Din jobb blir å vedlikeholde en god personlig økonomi.

   Hvorfor velge oss

   Hvorfor velge oss?

   Zen Finans ble opprettet i 2018 med en visjon om å hjelpe privatpersoner til en bedre økonomi og likviditet.

   Vi bistår privatpersoner som har fått avslag fra deres nåværende bank eller andre bankinstitusjoner. Vi hjelper også privatpersoner som ønsker å søke sitt første boliglån eller som ønsker et boliglån med bedre betingelser.

   I en hektisk hverdag er det lett å miste kontroll over egen økonomi. Du kan være trygg på at vi vil gi deg den beste servicen på markedet. Vi tilbyr en enkel, lønnsom og trygg prosess for å hjelpe deg med dine utfordringer.

   Fantastiske tilbakemeldinger fra våre kunder på Trustpilot

   Prosessen vår er helt gratis

   Søknaden er helt uforpliktende

   Bedre oversikt med ett lån og én faktura

   Profesjonell og personlig veiledning av en fast saksbehandler

   Vi fremmer din unike situasjon på den beste måten til våre samarbeidspartnere

   Lån og refinansiering selv om du har inkasso og betalingsanmerkninger

   Oppfyll boligdrømmen med varierende inntekt

   Lånetilbudet er gyldig i 30 dager

   Vil du at vi skal ringe deg?

    Få gratis hjelp idag

    Vi hjelper deg i møte med banken – uforpliktende og kostnadsfritt

    Ring oss på - 400 01 956

    Kontakt oss for uforpliktende og kostnadsfri samtale