Presse og media

Kontaktinfo for pressehenvendelser finner du nederst på denne siden.

Foto: Megapiksel

Finanswatch, 23.02.23

«Fintechselskapet Zen Finans kjøper opp Norske Tjenester AS og deres portefølje av merkevarer innen lån og finans. Det betyr at Zen Finans får flere verktøy inn i sin privatøkonomi-plattform.»

Les saken her.

Foto: Nordax Bank logo

ZenFinans.no, 18.01.23

«Vi er glad for å melde at vi har inngått en avtale med Nordax Bank.»

Les saken her.

Foto: Megapiksel

ZenFinans.no, 11.01.23

«Fintech-selskapet Zen Finans AS har gjennomført et oppkjøp av Norske Tjenester AS, en aktør innen lån og finans med en betydelig portefølje av velkjente merkevarer.»

Les saken her.

Foto: Canon

Computerworld, 23.12.22

«Zen Finans vil relativt sett ha mindre behov for vekst i antall saksbehandlere i årene fremover og anslår at markedets beste CRM og kundeverktøy vil gjøre veien til et utlånsvolum på mange milliarder sannsynlig allerede de neste årene.»

Les saken her.

Foto: Privat

Mitt Lillestrøm

«Det lokale gründerselskapet Zen Finans har siden oppstarten hatt en enorm vekst og hjulpet hundrevis ut av økonomisk uføre. Nå inngår selskapet samarbeid med Romerike Sparebank for å vokse videre.»

Les saken her.

Foto: Emil Saglien Ruud

Lillestrøm Sportsklubb

«Fire lokale gründere gikk i 2018 sammen og startet Zen Finans. Starten har vært formidabel – og nå tar Stian Svensson Hexeberg & Co plass på ryggen på årets LSK-drakt!»

Les saken her.

Foto: Morten Gray

Romerikes Blad

«I disse knappe tider gir Zen Finans et solid bidrag til en allerede mørbanket kasse uten å kreve noe tilbake. Her er det seniorene som får hjelp.»

Les saken her.

Foto: LSK

Lillestrøm Sportsklubb

«Bak utskremt LSK-reporter, Magnus Rebbestad, sitter Edmund William Ellingsen og Mehran Zareie i Zen Finans. I dag signerte de en avtale med LSK som gjør de til årets bortekampsponsor.»

Les saken her.

Pressehenvendelser

Mehran Zareie

Styreleder Zen Finans

Edmund William Ellingsen

Daglig leder Zen Finans