Personlig hjelp til et bedre boliglån

Hva kan vi hjelpe deg med?

[ACTUAL] Skjema 1
Velg lånetype

Om omstartslån: For deg som kan stille med sikkerhet i egen eller noen andre sin bolig.

Velg omstartslån om du har betalingsanmerkning og ønsker å bli kvitt denne, og/eller har dyr gjeld, inkasso, tvangssalg, lønnstrekk eller utleggsforretning som du vil slette.

Samle gjeld i boliglånet, bli kvitt betalingsanmerkninger/inkasso eller stoppe tvangssalg/lønnstrekk? Velg omstartslån. 

Jeg ønsker

Med refinansiering menes å gjøre endringer på et eksisterende lån du allerede har. Som f.eks. sjekke om noen kan tilby deg lavere rente på lånene du har i dag, opplåning på bolig eller samle flere lån til ett for å spare penger.

(du spesifiserer nøyaktig lånebeløp på neste steg). 

Er du usikker eller ønsker du heller å ta det over telefon? Klikk her.

Vi finner den beste økonomiske løsningen for deg

Personlig, gratis og uforpliktende hjelp

Enkel og rask prosess for deg som kunde

Tusenvis av fornøyde kunder

Dette er våre boliglånstjenester

Nytt boliglån

Vi hjelper deg få et konkurransedyktig boliglån hos banken som er mest skreddersydd til dine økonomiske behov. Trenger du finansieringsbevis eller mellomfinansiering kan vi også ordne det. 

Lavere rente

Har du et boliglån i dag? Få lavere rente ved å flytte lånet til en konkurrende bank! Vi ordner alt det praktiske. Be om et uforpliktende tilbud fra oss og se hvor mye du kan spare.

Låne opp på boligen

Har du ledig verdi i boligen og ønsker penger til oppussing, bil eller annet forbruk? Da kan vi hjelpe deg.

Våre samarbeidspartnere

Opptil 10 banker vurderer din sak

Send inn 1 søknad hos oss, så finner vi den beste økonomiske løsningen for deg blant våre samarbeidsbanker. På den måten sparer du tid og penger. 

Rente varierer og settes individuelt.

Eksempel boliglån: Nominell rente fra 5,85 %, effektiv rente 6,11 %, 2 mill. over 25 år, Totalt: 3.492.400,-.

Eksempel omstartslån: Nominell rente 7,25%. Effektiv rente 7,68% ved lån på 2 mill. over 25 år. Kostnad: kr 2 379 341,- Totalt: kr 4 379 341,-

Eksempel forbrukslån: Nedbetalingstiden er 1-15 år, 5 år om du ikke skal refinansiere. Nominell rente varierer fra 6,9 % til 23,4 %. Effektiv rente varierer fra 8,19 % til 49,92 %, dermed kan det være mye penger på spare. Eksempel: kr. 100000/5 år, nom. rente 11.70%, eff. rente 14.13%, etabl.geb. kr. 990. kost 37412. totalt kr. 137412.

Våre boliglånstjenester

Enten du skal ha et nytt boliglån, vil ha lavere rente på nåværende boliglån, trenger mellomfinansiering eller vil låne opp på boligen du har i dag for å frigjøre penger kan vi hjelpe deg.

Når du skal søke om boliglån er det alltid lurt å søke hos flere banker. Ved å søke gjennom oss kontakter vi flere banker for deg, og på den måten innhenter vi flere lånetilbud slik at du kan velge det som passer deg best.

Dette sparer du tid og penger på. Hjelpen fra oss er gratis og uforpliktende.

Ofte stilte spørsmål

Du kan maksimalt få et boliglån som er inntil 5 ganger av husholdningens totale inntekt.

Alle som skal ta opp et boliglån, er nødt til å ha 15 % i egenkapital. Årsaken til det er at man skal kunne stille med noe sikkerhet, slik at banken ikke må låne deg absolutt hele lånebeløpet. Har du derimot foreldre eller annen familie som kan stille med sikkerhet, så kan de 15% kunne nedjusteres.

Organiseringen rundt egenkapital kan være litt forvirrende, men dette kan vi forklare ved å bruke et eksempel. For hver million du skal låne så vil det utgjøre 150 000 kroner i egenkapital. Et lån på 3 millioner vil dermed bety at du trenger 450 000 i egenkapital.

Om det derimot skulle vise seg at du ikke har nok egenkapital og du ikke har anledning til å skaffe det overhodet, så finnes det et alternativ. Da trenger du tilleggssikkerhet for lånet.

Tilleggssikkerhet kan eksempelvis være boligen til foreldrene dine eller en fritidsbolig. I en slik situasjon vil de gå inn i rollen som kausjonister og dermed er de ansvarlige for deler av lånet ditt.

Ta kontakt med oss så hjelper vi deg kartlegge mulighetene dine – helt gratis og uforpliktende.

Når vi søker ett boliglån, så er det viktig å kunne dokumentere den informasjonen vi legger inn i søknaden. Dette gjør man for at banken kan være trygge på at de gir deg et finansieringsbevis basert på riktig grunnlag. Finansieringsbevis er et dokument som bekrefter at du har finansiering når du skal delta i en budrunde. For at vi skal kunne søke om dette så er det viktig at du finner frem følgende informasjon før vi begynner søknadsprosessen hos banken:

Siste skattemelding – vi trenger skattemeldingen til alle involverte parter. Med andre ord trenger vi både din og eventuell medlånetaker sin skattemelding.

Kopi av arbeidskontrakt eller de tre siste lønnsslippene dine kan bli etterspurt av banken, da disse dokumentene inneholder nødvendig informasjon om betalingsevnen din. Denne informasjonen trenger banken for å vite hvor mye de kan gi deg i lån.

Bekreftelse på at du har nok i egenkapital – vi trenger denne bekreftelsen for å vite at du oppfyller et av de viktigste kravene vi stiller til kundene våre. En slik bekreftelse kan være enten en fysisk kontoutskrift eller et skjermbilde av en. 

Informasjonen ovenfor gir du oss i søknaden vår.

På et boliglån kan du få inntil 30 års løpetid på lånet. Dette avhenger av alder på søker og den generelle betjeningsevnen til den som søker.

Dersom du har alle dokumenter klare når du søker så vil vi kunne gi deg et tilbud om finansieringsbevis i løpet av noen få dager.

Kjøpe og selge bolig? Vi hjelper deg også med mellomfinansiering.

Prosessen med å kjøpe og selge bolig går ikke alltid like fort som man skulle ønske. Da kan det være nødvendig med mellomfinansiering. Dette er ikke noe du trenger å bekymre deg for, siden vi naturligvis kan hjelpe deg med dette også!

Søk her.

Nei. Vi tar ikke betalt for våre tjenester da vi honoreres av bankene vi jobber sammen med.

Slik hjelper vi deg få det beste boliglånet

1. Søknad

Send oss en uforplktende lånesøknad eller be om å bli oppringt så vil en av våre flinke kundeveiledere ta kontakt med deg. Søknaden blir gjennomgått og deretter sendt til våre bankpartnere.

2. Tilbud

Vi snakker med bankene og presenterer forslag og ulike tilbud til deg. Sammen med deg finner vi løsningen og banken som er mest skreddersydd til dine økonomiske behov.

3. En ny start

Ønsker du å takke ja til et av tilbudene, godkjennes dette trygt og enkelt av deg med BankID. Banken vil innfri eventuelle krav og andre praktiske gjøremål. Din jobb blir å vedlikeholde en god personlig økonomi.

(søknaden er helt uforplikende og gratis)

Om oss

Personlig hjelp til en bedre økonomi siden 2018

Enten du skal søke ditt første boliglån eller ønsker et boliglån med bedre betingelser enn du har i dag kan vi hjelpe deg. 

Vi bistår også privatpersoner som har fått avslag fra deres nåværende bank eller andre bankinstitusjoner, og som vil bli kvitt dyr gjeld, betalingsanmerkning, inkasso, tvangssalg, lønnstrekk eller utleggsforretning.

Du kan bli bedre kjent med oss her.

Få gratis hjelp i dag

Vi hjelper deg finne banken som kan gi den beste økonomiske løsningen – uforpliktende og kostnadsfritt.

…eller vil du vi skal ringe deg? (vanligvis innen få minutter)