Hvorfor refinansiere boliglån?

Vi hjelper deg med dette

Søk uforpliktende og gratis nå

[ACTUAL] Skjema 1 [Custom intent]
Eier du egen bolig eller har du tilgang på kausjonist?

Er du usikker eller ønsker du heller å ta det over telefon? Klikk her.

Hvis du sitter igjen med lite penger til overs i slutten av måned, kan refinansiering av boliglån være nøkkelen. Mange opplever at inntektene ikke strekker til grunnet høy renter på kredittkort og forbrukslån. Hvis du i tillegg skal betale inkassoer, kreditorer og andre regninger, kan situasjonen fort føles håpløs. I slike tilfeller vil refinansiering av boliglån komme godt med.

Når du refinansierer et boliglån, vil du øke boliglånet nok til å dekke summen av din eksisterende gjeld. Dette kan være inkasso, kredittkortgjeld, forbrukslån, dyre smålån eller annen type gjeld. Daglig er det mange nordmenn som velger å refinansiere boliglånet sitt, her er det nemlig mange goder og fordeler å henter.

Et vanlig refinansieringslån går ut på at du tar opp et nytt lån for å kunne innfri gammel gjeld. Dette nye lånet kommer som regel med bedre vilkår. Refinansiering av boliglån fungerer på lik måte, men i stedet for å ta opp et helt nytt lån, øker du heller lånet til boligen din. Din gamle gjeld vil nå bli en del av boliglånet, og du trenger kun å forholde deg til en lånepost hver måned.

Hvis du har forbruksgjeld eller kredittkort, vet du nok at dette fort kan bli dyrt dersom regningene ikke betales i tide eller nedbetalingstiden er lang. Faktisk ender mange opp med å betale mer i renter og gebyrer, enn hva de betaler for selve lånet. Av og til er vi nødt å bruke kredittkort eller ta opp et forbrukslån, men om nedbetalingstiden er for lang kan dette bli dyrt i lengden. Velger du refinansiere boliglånet vil du kunne spare mye penger i lengden på unødvendige renter.

Fordeler med refinansiering av boliglån

En av de største fordelene med refinansiering er at du kun trenger å forholde deg til en bank. Med en enkel post å betale hver måned vil økonomien bli mer oversiktlig. Du sparer selvfølgelig mye på renter når du kun betaler ned på ett eneste lån, og dette er penger som kommer godt med hvis du har løpende inkasso.

I tillegg vil pengene du sparer sørge for at du slipper å ta opp fremtidige forbrukslån, og dermed er du ute av en vond og tung spiral.

Refinansieringslån kan også gi deg lengre betalingstid slik at du slipper å ha dette hengende over deg i en stressende hverdag. Ved å forlenge nedbetalingstiden ytterlige, vil du også kunne redusere månedskostnadene.

Du kan benytte deg av din vanlige bolig, eller en fritidsbolig hvis du også eier dette. Hvis det er lenge siden du kjøpte boligen din, kan den ha steget mye verdig. Dette vil være med på å gjøre det lettere å få innvilget et refinansieringslån.

Få et uforpliktende tilbud på lån

Vi hjelper deg med refinansiering av boliglån

Refinansiering av et boliglån kan gi deg mange fordeler. Hvis det er mange år siden du kjøpte boligen og du har betalt ned på denne i lengre tid, kan boligen både ha økt i verdi og være en sikkerhet for deg når du skal refinansiere. Du kan samle den dyre gjelden din i boliglånet og dermed spare mer penger hver eneste måned.

Dyre lån bringer ofte med seg høye renter – det er nettopp derfor disse lånene blir kalt dyre. Med refinansiering av boliglånet vil du oppleve at betingelsene blir bedre og rentene vil reduseres. Kort oppsummert sparer du altså mye penger på å refinansiere, men den største fordelen er at du blir kvitt belastende gjeld.

Vi i Zen Finans kan hjelpe deg med å refinansiere boliglånet ditt. Vi har lang erfaring og flere fornøyde kunder bak oss. Tjenesten vår er kostnadsfri og helt uforpliktende, slik at du kan velge selv om du ønsker å takke ja til tilbudene du får gjennom oss. Sammen kan vi hjelpe deg med å få orden på økonomien.

Rente varierer og settes individuelt.

Eksempel boliglån: Nominell rente fra 5,85 %, effektiv rente 6,11 %, 2 mill. over 25 år, Totalt: 3.492.400,-.

Eksempel omstartslån: Nominell rente 7,25%. Effektiv rente 7,68% ved lån på 2 mill. over 25 år. Kostnad: kr 2 379 341,- Totalt: kr 4 379 341,-

Eksempel forbrukslån: Nedbetalingstiden er 1-15 år, 5 år om du ikke skal refinansiere. Nominell rente varierer fra 6,9 % til 23,4 %. Effektiv rente varierer fra 8,19 % til 49,92 %, dermed kan det være mye penger på spare. Eksempel: kr. 100000/5 år, nom. rente 11.70%, eff. rente 14.13%, etabl.geb. kr. 990. kost 37412. totalt kr. 137412.

Få gratis hjelp i dag

Vi hjelper deg finne banken som kan gi den beste økonomiske løsningen – uforpliktende og kostnadsfritt.

…eller vil du vi skal ringe deg? (vanligvis innen få minutter)