opplåning på bolig

Opplåning på bolig ved å refinansiere

Vi hjelper deg med dette

Søk uforpliktende og gratis nå

[ACTUAL] Skjema 1 [Custom intent]
Eier du egen bolig eller har du tilgang på kausjonist?

Er du usikker eller ønsker du heller å ta det over telefon? Klikk her.

Opplåning på bolig er en fin måte å betale dyr gjeld.

I dag er det mange nordmenn som betaler ned på alt for dyre lån. Dette kan være både mindre og større lån, men alle lånene har en ting til felles – det føles ut som at man aldri får betalt ned på selve gjelden. Dyre lån har som regel høye renter, og dette kan være alt fra kredittkortgjeld til forbrukslån. Det finnes heldigvis en måte å kvitte seg med disse lånene på.

Du har kan kanskje hørt om refinansiering uten helt å vite hva dette innebærer. Det finnes flere måter å refinansiere på, men felles for alle metodene er at det hjelper deg med å innfri dyr gjeld. Hvis du eier din egen bolig, finnes det flere muligheter. Ved å refinansiere boliglånet kan du kunne bruke de ekstra midlene til å bli kvitt gammel gjeld en gang for alle.

Hva er å gjøre en opplåning på bolig?

Opplåning på bolig går ut på at du enten øker det eksisterende boliglånet eller flytter lånet til en ny bank. Sistnevnte metode blir også brukt av mange som ønsker å pusse opp eller utvide bad og kjøkken. En bolig stiger nemlig i verdi for hvert år som går, og dersom du har eid boligen din lenge, kan det være du kan utvide lånet raskt og enkelt.

Når du flytter lånet fra en bank til en annen vil du kunne øke lånerammen. Det er ofte denne metoden som blir brukt for å betale ned inkasso-gjeld, kredittkort og forbrukslån. Som regel vil slik refinansiering også forlenge nedbetalingstiden, hvilket kan være med på å senke de månedlige kostnadene ytterligere. Du kan bruke både hus, hytte, fritidsboliger eller annen eiendom som sikkerhet.

Få et uforpliktende tilbud på lån

Fordeler med opplåning på bolig

Lengre nedbetalingstid og lavere renter er stikkord som forbindes med refinansiering. I praksis betyr dette at du vil sitte igjen med mer penger til overs i slutten av hver måned, hvilket kommer godt med til både sparing og nedbetaling av gjeld. I tillegg vil du kun forholde deg til et lån, boliglånet, hvilket betyr at avdrag og renter kuttes ned betraktelig.

Den aller største fordelen er dog at du kan bruke pengene til å betale ned gjeld, kreditorer, inkasso og lån. Slike lån blir ofte sittende ubetalte i lengre tid, hvilket resulterer i at gjelden vokser seg større. Jo fortere du tar tak i problemet, desto raskere blir du kvitt gjelden. Det er aldri for sent å snu og refinansieringer er den beste måten å komme seg ut av økonomiske vanskeligheter på.

Slik refinansierer du boliglån

Opplåning på bolig går som sagt ut på at du øker boliglånet med en stor nok sum til å dekke eksisterende gjeld. Den gamle gjelden du har, vil da bli en del av ditt boliglån og du slipper å betale ned på flere ulike poster hver måned. En samlet faktura resulterer i lavere renter, mindre utgifter og en mer oversiktlig økonomi. I tillegg vil budsjettet bli enklere å følge hver måned.

Hvor mye du får i lån vil avhenge av hva boligen er verdt, og hva din økonomiske situasjon er. En bolig stiger mye i verdi hvert eneste år, særlig om du bor i en stor by eller et populært boligområdet. Boligen din kan være verdt mye mer nå, enn hva den var når du først kjøpte den. Dette vil være med på å gjøre låneevnen din større, slik at du får innfridd mest mulig gjeld.

For å få det beste tilbudet, gjelder det å legge frem søknaden sin på best mulig måte. Her kan vi i Zen Finans hjelpe deg. Vi bistår deg gjennom hele prosessen og tar oss av dokumentarbeidet. Hvis du ønsker å få mer kontroll på økonomien din, forlenge nedbetalingstiden, betale mindre gebyrer og få en bedre oversikt, kan du kontakte oss i dag helt gratis og uforpliktende. Vi hjelper deg refinansiere boliglånet, slik at du kan bli kvitt dyr og gammel gjeld for godt.

Rente varierer og settes individuelt.

Eksempel boliglån: Nominell rente fra 5,85 %, effektiv rente 6,11 %, 2 mill. over 25 år, Totalt: 3.492.400,-.

Eksempel omstartslån: Nominell rente 7,25%. Effektiv rente 7,68% ved lån på 2 mill. over 25 år. Kostnad: kr 2 379 341,- Totalt: kr 4 379 341,-

Eksempel forbrukslån: Nedbetalingstiden er 1-15 år, 5 år om du ikke skal refinansiere. Nominell rente varierer fra 6,9 % til 23,4 %. Effektiv rente varierer fra 8,19 % til 49,92 %, dermed kan det være mye penger på spare. Eksempel: kr. 100000/5 år, nom. rente 11.70%, eff. rente 14.13%, etabl.geb. kr. 990. kost 37412. totalt kr. 137412.

Få gratis hjelp i dag

Vi hjelper deg finne banken som kan gi den beste økonomiske løsningen – uforpliktende og kostnadsfritt.

…eller vil du vi skal ringe deg? (vanligvis innen få minutter)