fbpx

Hjelp med å stoppe lønnstrekk

Vi tilbyr gratis hjelp for å slippe lønnstrekk. Ring eller søk hos oss for å få en ny økonomisk hverdag uten lønnstrekk!

Søk nå Få gratis hjelp

Bli oppringt av en kundeveileder

Hva sier kundene om oss?

Økonomisk hjelp med inkassokrav

Hei! Vi slet med masse kredittkort gjeld og inkassokrav, selv om vi hadde bra med lønn og en leilighet med høy egenkapital ble vi nektet lån av bankene til å dekke gjelden. Zen Finans har hjulpet oss med kontakt og lån til å dekke gjeldene, og dette har hjulpet oss å slette inkassokravene og redusert måneds utgiftene betraktelig. Tusen takk for all hjelpen.

– An Nguyen
Utrolig flotte mennesker…

Utrolig flotte mennesker som virkelig hjelper mennesker i en vanskelig situasjon. Vi fikk livet vårt tilbake etter å ha fått hjelp av dere…

– Trond
Opplevde fantastisk service og hjelp

Opplevde en fantastisk service og hjelp fra Mehran hos Zen Finans. Ikke nøl med å kontakte han. Tilgjengelig hele tiden og prøver alltid å gjøre det beste for deg som kunde. Takk så mye!

– H.A
https://zenfinans.no/wp-content/uploads/2019/11/undraw_co-workers_ujs6.svg

Hva er lønnstrekk?

Dersom gjelden har gått gjennom inkassoprosessen og blitt videresendt til namsmannen, så kan en risikere å oppleve lønnstrekk, eller utleggstrekk som det ofte kalles. Dette er et tegn på at en har misligholdt gjelden over lang tid, og at namsmannen simpelthen ikke ser noen annen utvei enn å innføre bruk av makt og tvang. Før det blir tatt en avgjørelse om utleggsforretning blir alternativene overveid med hensyn til flere forhold. Men hva er lønnstrekk, og hvordan fungerer det?

Søk nå

Utleggstrekk i lønn og trygd

Først og fremst er utleggstrekk et mer passende begrep enn lønnstrekk, da trekket namsmannen har autoritet til å innføre både vil dekke lønn og trygd. Tvangstrekk innføres når en ikke opprettholder låneavtalen, og dette gjennomføres ved at beløpet trekkes direkte fra lønningsslippen eller trygdeutbetalingen, og overføres rett til kreditor.

En arbeidsgiver vil ved innført lønnstrekk pliktes til å foreta trekk, og den ansatte har her ingen myndighet til å ønske fra seg dette. Til gjengjeld skal den ansatte motta ett eksemplar av trekkpålegget. Med andre ord har den ansatte, og mottakere av trygd også, ingen rolle å spille i hverken avgjørelse av trekkpålegget eller selve trekket i seg selv.

Søk nå
https://zenfinans.no/wp-content/uploads/2019/11/undraw_conversation_h12g.svg
https://zenfinans.no/wp-content/uploads/2019/11/undraw_Growing_qwt2.svg

Hvor mye lønnstrekk kan namsmannen pålegge?

Tvangstrekk i lønn og trygd høres med ett veldig drastisk ut, og mange som får varsel i postkassen av namsmannen frykter at de ikke skal ha nok til overs for livsopphold. Dersom en ender opp med lønnstrekk, så er det derfor viktig å understreke at dette trekket i følge Norges lover ikke kan være større enn at du har igjen nok til nødvendig livsopphold.

Gjeldsordningsloven inneholder veiledende satser for nødvendig livsopphold, og disse oppdateres kontinuerlig. Dessuten kan du informere namsmannen om endringer i din økonomiske situasjon som vil kreve at lønnstrekk justeres ned. Dette kan være gjennom din arbeidsgiver for eksempel i henhold til inntekten din.

Søk nå

Hvor lenge varer lønnstrekk?

Lønnstrekk hver eneste måned vil være tøft for privatøkonomien, og det er derfor naturlig å spørre seg selv hvor lenge lønnstrekk varer. Dette er selvfølgelig individuelt, basert på hvor stor gjeld du har, og dermed kan det vare i alt fra måneder til flere år. Ditt beste alternativ er uansett å kontinuerlig kommunisere med namsmannen gjennom prosessen.

Balanser økonomien tidlig!

Dersom namsmannen ennå ikke er involvert i din prosess, så er det viktig å ta grep og balansere økonomien. Zen Finans lar deg blant annet refinansiere små og dyre lån ved å bake disse inn i ett enkelt lån med lavere rente.

Søk nå
https://zenfinans.no/wp-content/uploads/2019/11/undraw_time_management_30iu.svg

Bli oppringt av en kundeveileder

Slik foregår prosessen

Kontakt oss for uforpliktende og kostnadsfri samtale

Kontakt

Be om å bli oppringt eller send oss et søknadsskjema så får du kontakt med en personlig kundeveileder. Her får du manuell behandling av din sak og dine muligheter blir presentert.

Få gratis hjelp med lån til betalingsanmerkning og inkasso - refinansiere boliglån

Søknad

Vi utformer en søknad for å presentere din sak på best mulig måte og innhenter samtidig relevant dokumentasjon.

Lån til inkasso og betalingsanmerkninger

Tilbud

Når bankene har et tilbud klart videreformidler vi tilbudet til deg. Tilbudet godkjennes deretter trygt og enkelt av deg med BankID.

https://zenfinans.no/wp-content/uploads/2019/09/undraw_review_fkgn.svg

Hvorfor velge oss?

Zen Finans ble opprettet i 2018 med en visjon om å hjelpe privatpersoner til en bedre økonomi og likviditet.

Vi bistår privatpersoner som har fått avslag fra deres nåværende bank eller andre bankinstitusjoner.

I en hektisk hverdag er det lett å miste kontroll over egen økonomi. Du kan være trygg på at vi vil gi deg den beste servicen på markedet. Vi tilbyr en enkel, lønnsom og trygg prosess for å hjelpe deg med dine utfordringer.

Fantastiske tilbakemeldinger fra våre kunder på Trustpilot
Prosessen vår er helt gratis
Søknaden er helt uforpliktende
Bedre oversikt med ett lån og én faktura
Profesjonell og personlig veiledning av en fast saksbehandler
Vi fremmer din unike situasjon på den beste måten til våre samarbeidspartnere
Lån og refinansiering selv om du har inkasso og betalingsanmerkninger
Oppfyll boligdrømmen med varierende inntekt
Lånetilbudet er gyldig i 30 dager

SØK NÅ