fbpx

Vi hjelper deg til en bedre privatøkonomi

Zen Finans brenner for å hjelpe enkeltpersoner og familier med å få en ryddigere og smartere privatøkonomi. Hos oss møter du kunnskap om din situasjon, med løsninger som passer best for ditt behov.

Gratis hjelp med å refinansiere boliglån

Vil du at vi skal ringe deg?

  Der andre banker gir opp og sier nei, begynner vi jobben og sier ja!

  Vi tar aldri betalt av kunden, det er helt uforpliktende å få hjelp fra oss. Med den lange erfaringen vi har fra privatmarkedet vil vi alltid yte den beste servicen du som kunde fortjener. Alle våre tjenester er helt gratis for deg da vi honoreres av bankene vi samarbeider med.

  Ved å sende en søknad eller legge igjen kontaktinformasjon hos oss vil en av våre personlige veiledere ta kontakt. Vi hjelper deg gjennom prosessen og fremmer din sak og situasjon til våre samarbeidspartnere. Gjennom våre beregningsmodeller og kompetanse vil vi kunne se hvilke muligheter vi kan tilby deg. Når nødvendig dokumentasjon er mottatt, innhenter vi et skreddersydd tilbud for å hjelpe deg til en ny økonomisk start.

  Vi vet at det kan være både utfordrende og dyrt å ha mange forskjellige kreditorer samtidig. Å miste kontroll over økonomien sin eller få gjeldsproblemer er noe som kan skje de fleste og kan være en svært vanskelig situasjon å komme seg ut av.

  Noen ganger kan det være godt å få råd fra noen med erfaring og oversikt. Ta det første steget i dag ved å ta kontakt med oss for å se om vi kan hjelpe deg til en ny og forbedret økonomisk hverdag.

  Hjelp med betalingsanmerkninger og gjeld

  Få rask og god hjelp

  Kontakt oss for uforpliktende og kostnadsfri samtale

  Søknad

  Be om å bli oppringt eller send oss en lånesøknad så vil en av våre flinke kundeveiledere ta kontakt med deg. Søknaden blir gjennomgått og deretter sendt til våre bankpartnere.

  Søke lån med betalingsanmerkning og inkasso

  Tilbud

  Vi snakker med bankene og presenterer forslag og ulike tilbud til deg. Sammen med deg finner vi løsningen og banken som er mest skreddersydd til dine økonomiske behov.

  Tilbud på å refinansiere boliglån

  En ny start

  Tilbudet godkjennes trygt og enkelt av deg med BankID. Banken vil innfri eventuelle krav og andre praktiske gjøremål. Din jobb blir å vedlikeholde en god personlig økonomi.

  Hvorfor velge oss

  Hvorfor velge oss?

  Zen Finans ble opprettet i 2018 med en visjon om å hjelpe privatpersoner til en bedre økonomi og likviditet.

  Vi bistår privatpersoner som har fått avslag fra deres nåværende bank eller andre bankinstitusjoner. Vi hjelper også privatpersoner som ønsker å søke sitt første boliglån eller som ønsker et boliglån med bedre betingelser.

  I en hektisk hverdag er det lett å miste kontroll over egen økonomi. Du kan være trygg på at vi vil gi deg den beste servicen på markedet. Vi tilbyr en enkel, lønnsom og trygg prosess for å hjelpe deg med dine utfordringer.

  Fantastiske tilbakemeldinger fra våre kunder på Trustpilot

  Prosessen vår er helt gratis

  Søknaden er helt uforpliktende

  Bedre oversikt med ett lån og én faktura

  Profesjonell og personlig veiledning av en fast saksbehandler

  Vi fremmer din unike situasjon på den beste måten til våre samarbeidspartnere

  Lån og refinansiering selv om du har inkasso og betalingsanmerkninger

  Oppfyll boligdrømmen med varierende inntekt

  Lånetilbudet er gyldig i 30 dager

  Våre samarbeidspartnere

  Få gratis hjelp idag

  Vi hjelper deg i møte med banken – uforpliktende og kostnadsfritt

  Ring oss på - 400 01 956

  Kontakt oss for uforpliktende og kostnadsfri samtale