Personlig hjelp til refinansiering

Hva ønsker du å refinansiere?

[ACTUAL] Skjema 1
Velg lånetype

Om omstartslån: For deg som kan stille med sikkerhet i egen eller noen andre sin bolig.

Velg omstartslån om du har betalingsanmerkning og ønsker å bli kvitt denne, og/eller har dyr gjeld, inkasso, tvangssalg, lønnstrekk eller utleggsforretning som du vil slette.

Samle gjeld i boliglånet, bli kvitt betalingsanmerkninger/inkasso eller stoppe tvangssalg/lønnstrekk? Velg omstartslån. 

Jeg ønsker

Med refinansiering menes å gjøre endringer på et eksisterende lån du allerede har. Som f.eks. sjekke om noen kan tilby deg lavere rente på lånene du har i dag, opplåning på bolig eller samle flere lån til ett for å spare penger.

(du spesifiserer nøyaktig lånebeløp på neste steg). 

Er du usikker eller ønsker du heller å ta det over telefon? Klikk her.

Vi finner den beste økonomiske løsningen for deg

Personlig, gratis og uforpliktende hjelp

Enkel og rask prosess for deg som kunde

Tusenvis av fornøyde kunder

Refinansiering med eller uten sikkerhet

Vil du gjøre endringer på din eksisterende gjeld, som forbrukslån, boliglån eller omstartslån? Enten du vil refinansiere med eller uten sikkerhet i bolig kan vi hjelpe deg. 

Når du skal søke om refinansiering er det alltid lurt å søke hos flere banker. Ved å søke gjennom oss kontakter vi flere banker for deg, og på den måten innhenter vi flere lånetilbud slik at du kan velge det som passer deg best.

Dette sparer du tid og penger på. Hjelpen fra oss er gratis og uforpliktende.

Våre samarbeidspartnere

1 søknad, flere tilbud

Send inn 1 søknad hos oss, så finner vi den beste økonomiske løsningen for deg blant våre samarbeidsbanker. På den måten sparer du tid og penger.

Rente varierer og settes individuelt.

Eksempel boliglån: Nominell rente fra 5,85 %, effektiv rente 6,11 %, 2 mill. over 25 år, Totalt: 3.492.400,-.

Eksempel omstartslån: Nominell rente 7,25%. Effektiv rente 7,68% ved lån på 2 mill. over 25 år. Kostnad: kr 2 379 341,- Totalt: kr 4 379 341,-

Eksempel forbrukslån: Nedbetalingstiden er 1-15 år, 5 år om du ikke skal refinansiere. Nominell rente varierer fra 6,9 % til 23,4 %. Effektiv rente varierer fra 8,19 % til 49,92 %, dermed kan det være mye penger på spare. Eksempel: kr. 100000/5 år, nom. rente 11.70%, eff. rente 14.13%, etabl.geb. kr. 990. kost 37412. totalt kr. 137412.

Ofte stilte spørsmål

Refinansiering betyr å gjøre endringer på eksisterende lån.

Nei. Vi tar ikke betalt for våre tjenester da vi honoreres av bankene vi jobber sammen med.

Målet med refinansiering er ofte å få lavere lånekostnader og bedre kontroll, ved f.eks. å samle flere lån til ett eller flytte lånet du har i dag til en konkurrerende bank.

Ønsker du å låne opp på boligen din kalles dette også for refinansiering.

Når man velger å refinansiere boliglån, øker banken enkelt forklart boliglånet. På den måten kan man inkludere gammel og ofte dyr gjeld i boliglånet sitt. Vanligvis er det snakk om å betale ned ett eller flere dyre lån med et nytt lån som har mer gunstige lånevilkår.

Refinansiering er altså en prosess som innebærer at du flytter på gjelden din, heller enn å kvitte deg med den.

Det finnes ulike måter å refinansiere på. Det å refinansiere med sikkerhet i bolig er den aller mest gunstige metoden med tanke på renter. Alternativet er å refinansiere uten sikkerhet. Det er da snakk om et forbrukslån som brukes til å betale ned den aktuelle gjelden med.

Slik hjelper vi deg få den mest gunstige refinansiering

1. Søknad

Send oss en uforplktende lånesøknad eller be om å bli oppringt så vil en av våre flinke kundeveiledere ta kontakt med deg. Søknaden blir gjennomgått og deretter sendt til våre bankpartnere.

2. Tilbud

Vi snakker med bankene og presenterer forslag og ulike tilbud til deg. Sammen med deg finner vi løsningen og banken som er mest skreddersydd til dine økonomiske behov.

3. En ny start

Ønsker du å takke ja til et av tilbudene, godkjennes dette trygt og enkelt av deg med BankID. Banken vil innfri eventuelle krav og andre praktiske gjøremål. Din jobb blir å vedlikeholde en god personlig økonomi.

(søknaden er helt uforplikende og gratis)

Om oss

Personlig hjelp til en bedre økonomi siden 2018

Enten du skal søke ditt første boliglån eller ønsker et boliglån med bedre betingelser enn du har i dag kan vi hjelpe deg. 

Vi bistår også privatpersoner som har fått avslag fra deres nåværende bank eller andre bankinstitusjoner, og som vil bli kvitt dyr gjeld, betalingsanmerkning, inkasso, tvangssalg, lønnstrekk eller utleggsforretning.

Du kan bli bedre kjent med oss her.

Få gratis hjelp i dag

Vi hjelper deg finne banken som kan gi den beste økonomiske løsningen – uforpliktende og kostnadsfritt.

…eller vil du vi skal ringe deg? (vanligvis innen få minutter)