Dette sier kundene våre

Få gratis hjelp du også!

Det finnes en vei utenom

Tvangssalg av bolig kan være en konsekvens om man har lån eller kreditt man ikke klarer å betale tilbake. Heldigvis er det en lengre prosess før hus og eiendom ender opp på tvangssalg, men dessverre finnes det mange som opplever slike situasjoner.

Tvangssalg av bolig kan oppstå dersom du ikke har betalt regninger som har havnet hos inkassoselskaper eller avdrag på boliglån, som er pantesikret i huset. Det trenger jo ikke nødvendigvis være tilfellet at man ikke har inntekt til å dekke kostnadene ved et lån, men heller at det har dukket opp uforutsette kostnader som sykdom i familie, ulykker, uhell osv.

For mange oppleves tvangssalg av bolig som veldig stressende, og man ønsker naturligvis å unngå at dette skjer. Samtidig er temaet litt “tabubelagt”, slik at det ikke alltid er så enkelt å søke hjelp hos foreldre, søsken eller venner.

Det er derfor vi er her for å hjelpe deg. Vi ønsker å hjelpe alle som har kommet i en vanskelig situasjon og som har kommet i en situasjon hvor det er vedtatt begjæring om tvangssalg av bolig. Vi ønsker å være enkle å prate med og hjelpe deg med å unngå tvangssalg av bolig gjennom vår ekspertise og solide bankpartnere.

Legg igjen navn og telefonnummer eller opplysninger om deg og ditt lån i søknadsskjemaet lengre ned på siden, så skal vi hjelpe deg med å få gjennom din sak hos banken og redde deg ut av situasjonen.


Vi hjelper deg kostnadsfritt!

Ring oss på

40 00 19 56

Ønsker du å bli kontaktet?

Vi kan hjelpe deg med å slippe å selge!

Zen Finans ble opprettet i 2018 med en visjon om å hjelpe privatpersoner til en bedre økonomi og likviditet. Vi bistår alle som har fått avslag fra deres nåværende bank eller sliter med tvangssalg av bolig.

Ved å refinansiere gammel gjeld inn i et boliglån får man ofte en bedre og sunnere økonomi, og for de som er i den situasjonen kan du også potensielt slippe tvangssalg av bolig. Mange tradisjonelle banker sier nei til refinansiering dersom man har inkasso eller annen utestående gjeld.

Vi tar aldri betalt av kunden, det er helt uforpliktende å få hjelp fra oss. Med den lange erfaringen vi har fra privatmarkedet vil vi alltid yte den beste servicen du som kunde fortjener. Alle våre tjenester er helt gratis for deg da vi honoreres av bankene vi samarbeider med. Søk under om du opplever tvangssalg av bolig.

Der andre banker gir opp og sier nei begynner vi jobben og sier ja!

Ved å sende en søknad eller legge igjen kontaktinformasjon hos oss vil en av våre personlige veiledere ta kontakt. Vi hjelper deg gjennom prosessen og fremmer din sak og situasjon til våre samarbeidspartnere. Gjennom våre beregningsmodeller og kompetanse vil vi kunne se hvilke muligheter vi kan tilby deg. Når nødvendig dokumentasjon er mottatt innhenter vi et skreddersydd tilbud for å hjelpe deg til en ny økonomisk start.

Vi vet at det kan være både utfordrende og dyrt å ha mange forskjellige kreditorer samtidig, og noen risikerer til og med tvangssalg av bolig. Å miste kontroll over økonomien sin eller få gjeldsproblemer er noe som kan skje de fleste og kan være en svært vanskelig situasjon å komme seg ut av.

Noen ganger kan det være godt å få råd fra noen med erfaring og oversikt. Ta det første steget i dag ved å ta kontakt med oss for å se om vi kan hjelpe deg til en ny og forbedret økonomisk hverdag.

Dersom du trenger mer tid for å finne den aktuelle boligen du ønsker og det ikke har oppstått store endringer i den private økonomien, kan dette forlenges med ytterligere 3 måneder.

Få hjelp med tvangssalg av bolig ved å fylle ut vårt kontaktskjema under


For lov om tvangssalg av bolig (tvangsfullbyrdelsesloven) klikk her. /Lovdata

Slik foregår prosessen

Kontakt

Be om å bli oppringt eller send oss et søknadsskjema så får du kontakt med en personlig kundeveileder. Her får du manuell behandling av din sak og dine muligheter blir presentert.

Søknad

Vi utformer en søknad for å presentere din sak på best mulig måte og innhenter samtidig relevant dokumentasjon.

Tilbud

Når bankene har et tilbud klart videreformidler vi det beste tilbudet til deg. Tilbudet må godkjennes av deg med BankID.

Vi hjelper deg med tvangssalg av bolig!

Ring oss på

40 00 19 56