tips til norgesferie

Norgesferie – Tips til en billig norgesferie

Vi hjelper deg med dette

Søk uforpliktende og gratis nå

[ACTUAL] Skjema 1 [Custom intent]
Eier du egen bolig eller har du tilgang på kausjonist?

Er du usikker eller ønsker du heller å ta det over telefon? Klikk her.

Nordmenn elsker å reise på ferie, men nå har enda flere fått opp øynene for mulighetene som finnes innenfor våre egne landegrenser. En Norgesferie kan by på mektige fjell, nydelige fjorder, langstrakte breer og enorme fossefall. Du behøver ikke reise langt for å få en skikkelig vakker ferie her i landet.

Uansett om du ønsker å oppleve fjellturer, skjønne bygder eller vakre strender – Norge har noe for enhver smak. I tillegg har vi gode overnattingstilbud neste over hele landet. Men mulighetene for telting, hengekøye og camping har også blitt stadig mer populært. Vi skal nå se nærmere på noen av de mest populære reisedestinasjonene, og hva du kan gjøre for å komme deg dit.

Sogn og Fjordane

Om du ønsker å oppleve det vakre Vestland, er Sogn og Fjordane et godt sted å starte. Briksdalsbreen er et populært reisested hvor de besøkende kan kjøre trollbiler til selve breen, eller reise på båtsafari for å nye utsikten. Her er det naturopplevelser i fleng. Briksdalsbreen er en del av Jostedalsbreen Nasjonalpark, og du finner flotte turmuligheter så vel som myke sanddyner i dette området.

I Stryn finner vi også Loen, et sted du nok har sett bilder fra på Instagram. Det turkise Loenvatnet er en sjelden naturperle. Ønsker du deg en avslappet ferie med muligheter til å utforske naturen og fjell? Da er Loen et godt valg.

Geiranger

Geiranger er at av Norges mest populære turisteder, både for Nordmenn og utenlandsturister. Geiranger er listet på UNESCOS verdensarvliste, og det amerikanske magasinet National Geographic har i tillegg kåret Geiranger det best bevarte verdensarvstedet i verden. Her kan du oppleve ville fosse, praktfull natur, spektakulære utsikter og mange naturopplevelser.

Ønsker du å reise til Geiranger anbefales det å planlegge i god tid. Den lille bygden som kun har rundt 200 innbyggere, får nemlig 700 000 besøkende hvert år, og nesten alle kommer på sommerhalvåret. Her finnes det mange overnattingsmuligheter, blant annet hotell i sentrum så vel som lengre opp mot fjellet. I tillegg til mindre hytter og campingmuligheter.

Trollstigveien er en del av den nasjonale turistvei og strekker seg fra Geirangerfjorden. Dette veianlegget har 11 krappe svinger langs den bratt fjellsiden, og er en populær turistattraksjon. Hver sving har sitt eget navn og dette er en unik opplevelse for de som ikke har høydeskrekk.

Lofoten

Hvis du er på jakt etter nydelige strender, er Lofoten det perfekte stedet å besøke. Ingen andre steder i Norge finner vi så vakre strender som det Lofoten-øyene har å by på. Dette er et strandparadis, selv om det turkisblå vannet kan være noe kaldt om du er reiser tidlig på sommeren.

Mange Nordmenn betrakter dette som verdens vakreste øyrike. Det fascinerende landskapet og den praktfulle naturen kan by på en spennende og magisk sommerferie for både stor og små.

Refinansier og bruk pengene du sparer på norgesferie

Det er ingen hemmelighet at Norge er et dyrt land å feriere i. Fordelen med å reise utenlands er ofte at selve oppholdet i seg selv ikke blir så dyrt, da priser på mat og drikkevarer er langt billigere enn hva vi er vant til. Men det er godt mulig å benytte seg av noen enkle og effektive metode for å spare penger slik at du får oppleve alt Norge har å by på, uten at det skal knekke den personlige økonomien.

Om du har kredittgjeld og gamle små lån, kan disse fort vokse seg dyrere over tid. Her er renten som regel ganske høy og vi ender opp med å betale dyre dommer for disse vilkårene. Med refinansiering kan du samle alle disse lånene, slik at du slipper å betale unødvendige renter i lengre tid.

Vi i Zen Finans hjelper deg med å finne et refinansieringslån med de beste vilkårene og lavest rente, slik at du kan benytte dette til å innfri gamle lån. Resultatet blir at du sitter igjen med et enkelt lån som vil være mer oversiktlig og billigere å betjene. Pengene du sparer på refinansiering kan du bruke til å oppleve vakre Norge neste ferie!

Rente varierer og settes individuelt.

Eksempel boliglån: Nominell rente fra 5,85 %, effektiv rente 6,11 %, 2 mill. over 25 år, Totalt: 3.492.400,-.

Eksempel omstartslån: Nominell rente 7,25%. Effektiv rente 7,68% ved lån på 2 mill. over 25 år. Kostnad: kr 2 379 341,- Totalt: kr 4 379 341,-

Eksempel forbrukslån: Nedbetalingstiden er 1-15 år, 5 år om du ikke skal refinansiere. Nominell rente varierer fra 6,9 % til 23,4 %. Effektiv rente varierer fra 8,19 % til 49,92 %, dermed kan det være mye penger på spare. Eksempel: kr. 100000/5 år, nom. rente 11.70%, eff. rente 14.13%, etabl.geb. kr. 990. kost 37412. totalt kr. 137412.

Få gratis hjelp i dag

Vi hjelper deg finne banken som kan gi den beste økonomiske løsningen – uforpliktende og kostnadsfritt.

…eller vil du vi skal ringe deg? (vanligvis innen få minutter)