Skattemelding, kredittkort og smålån

Skattemeldingen, kredittkort og smålån

Vi hjelper deg med dette

Søk uforpliktende og gratis nå

Skjema 1 [custom intent - orginal]
Eier du egen bolig eller har du tilgang på kausjonist?

Er du usikker eller ønsker du heller å ta det over telefon? Klikk her.

Rente varierer og settes individuelt. Renteeksempel: eff. 7,22% 2mill o/30 år Kostnad 2 785 343 Tot 4 785 343

Skattemeldingen er her og alt som har med skatt kan virke skummelt. Heldigvis hjelper vi deg gjennom alt du trenger å vite, for å kunne ta ferie med god samvittighet.

Det føles ut som oppgjørets time. Vi møter et fremmed språk med begreper vi kanskje ikke helt forstår, og mange poster som er vanskelig å få hodet rundt i ett enkelt nettsøk. I tillegg er det viktig, med en tidsfrist og kan ha konsekvenser senere. Skattemeldingen brukes nemlig i vurderingen av deg som lånetaker. Som med alt i livet, anbefaler vi deg å være ute i god tid, ha et kaldt hodet og ta ett steg om gangen.

Vårt umiddelbare tips er å kvitte deg med smålån og kredittkortgjeld.


Oversikt

Først og fremst må du få oversikt. Skriv ned alt skylder. Kredittkort, forbrukslån, huslån, billån, studielån, gjeld til offentlige, venner og familie. Finn ut hvor mye rente du betaler og få en oversikt over hvor mye gjelden din vil øke for hver måned og år. For din totale gjeld vokser hele tiden med rentene:

Om du startet med å låne 250 000 kroner med 10 prosent i rente, vil du på 10 år betale i underkant av 150 000 bare i renter og gebyrer.

Kredittkort

Dette burde være førsteprioritet. Det aller beste du kan gjøre er å betale ned hele beløp umiddelbart. Betalt ned de minste summene helt ned først og avslutt din kredittkonto hos banken. For all kreditt, uansett om den er nedbetalt eller ikke, er oppført som gjeld i skattemeldingen.

Eksempel:

La oss si at du skylder Mastercard 1000 kroner, men kreditten din er på 30 000 kroner. Da vil det være 30 000 kroner som vil bankene fremover vurdere dette som gjeld inntil kredittkortet er slettet.

Hva om jeg ikke har råd?

Samle lånene dine. Finn det lånet med lavest rente og samle lånene dine under det. Best rente har vi som regel på boliglånet, og om du ikke har boliglån er det ennå mange veier som leder til en gjeldsfri hverdag. Vi hjelper deg!

Kontakt oss i dag for en uforpliktet prat.

Få gratis hjelp i dag

Vi hjelper deg finne banken som kan gi den beste økonomiske løsningen – uforpliktende og kostnadsfritt.

…eller vil du vi skal ringe deg? (vanligvis innen få minutter)