fbpx

Skattemeldingen, kredittkort og smålån

Skattemeldingen er her og alt som har med skatt kan virke skummelt. Heldigvis hjelper vi deg gjennom alt du trenger å vite, for å kunne ta ferie med god samvittighet.

Det føles ut som oppgjørets time. Vi møter et fremmed språk med begreper vi kanskje ikke helt forstår, og mange poster som er vanskelig å få hodet rundt i ett enkelt nettsøk. I tillegg er det viktig, med en tidsfrist og kan ha konsekvenser senere. Skattemeldingen brukes nemlig i vurderingen av deg som lånetaker. Som med alt i livet, anbefaler vi deg å være ute i god tid, ha et kaldt hodet og ta ett steg om gangen.

Vårt umiddelbare tips er å kvitte deg med smålån og kredittkortgjeld.


Oversikt

Først og fremst må du få oversikt. Skriv ned alt skylder. Kredittkort, forbrukslån, huslån, billån, studielån, gjeld til offentlige, venner og familie. Finn ut hvor mye rente du betaler og få en oversikt over hvor mye gjelden din vil øke for hver måned og år. For din totale gjeld vokser hele tiden med rentene:

Om du startet med å låne 250 000 kroner med 10 prosent i rente, vil du på 10 år betale i underkant av 150 000 bare i renter og gebyrer.

Kredittkort

Dette burde være førsteprioritet. Det aller beste du kan gjøre er å betale ned hele beløp umiddelbart. Betalt ned de minste summene helt ned først og avslutt din kredittkonto hos banken. For all kreditt, uansett om den er nedbetalt eller ikke, er oppført som gjeld i skattemeldingen.

Eksempel:

La oss si at du skylder Mastercard 1000 kroner, men kreditten din er på 30 000 kroner. Da vil det være 30 000 kroner som vil bankene fremover vurdere dette som gjeld inntil kredittkortet er slettet.

Hva om jeg ikke har råd?

Samle lånene dine. Finn det lånet med lavest rente og samle lånene dine under det. Best rente har vi som regel på boliglånet, og om du ikke har boliglån er det ennå mange veier som leder til en gjeldsfri hverdag. Vi hjelper deg!

Kontakt oss i dag for en uforpliktet prat.

Hvorfor velge oss

Hvorfor velge oss?

Zen Finans ble opprettet i 2018 med en visjon om å hjelpe privatpersoner til en bedre økonomi og likviditet.

Vi bistår privatpersoner som har fått avslag fra deres nåværende bank eller andre bankinstitusjoner. Vi hjelper også privatpersoner som ønsker å søke sitt første boliglån eller som ønsker et boliglån med bedre betingelser.

I en hektisk hverdag er det lett å miste kontroll over egen økonomi. Du kan være trygg på at vi vil gi deg den beste servicen på markedet. Vi tilbyr en enkel, lønnsom og trygg prosess for å hjelpe deg med dine utfordringer.

Fantastiske tilbakemeldinger fra våre kunder på Trustpilot

Prosessen vår er helt gratis

Søknaden er helt uforpliktende

Bedre oversikt med ett lån og én faktura

Profesjonell og personlig veiledning av en fast saksbehandler

Vi fremmer din unike situasjon på den beste måten til våre samarbeidspartnere

Lån og refinansiering selv om du har inkasso og betalingsanmerkninger

Oppfyll boligdrømmen med varierende inntekt

Lånetilbudet er gyldig i 30 dager

Få gratis hjelp idag

Vi hjelper deg i møte med banken – uforpliktende og kostnadsfritt

Ring oss på - 400 01 956

Kontakt oss for uforpliktende og kostnadsfri samtale