fbpx

Skattemeldingen, kredittkort og smålån

Skattemelding, kredittkort og smålån

Skattemeldingen er her og alt som har med skatt kan virke skummelt. Heldigvis hjelper vi deg gjennom alt du trenger å vite, for å kunne ta ferie med god samvittighet.

Det føles ut som oppgjørets time. Vi møter et fremmed språk med begreper vi kanskje ikke helt forstår, og mange poster som er vanskelig å få hodet rundt i ett enkelt nettsøk. I tillegg er det viktig, med en tidsfrist og kan ha konsekvenser senere. Skattemeldingen brukes nemlig i vurderingen av deg som lånetaker. Som med alt i livet, anbefaler vi deg å være ute i god tid, ha et kaldt hodet og ta ett steg om gangen.

Vårt umiddelbare tips er å kvitte deg med smålån og kredittkortgjeld.


Oversikt

Først og fremst må du få oversikt. Skriv ned alt skylder. Kredittkort, forbrukslån, huslån, billån, studielån, gjeld til offentlige, venner og familie. Finn ut hvor mye rente du betaler og få en oversikt over hvor mye gjelden din vil øke for hver måned og år. For din totale gjeld vokser hele tiden med rentene:

Om du startet med å låne 250 000 kroner med 10 prosent i rente, vil du på 10 år betale i underkant av 150 000 bare i renter og gebyrer.

Kredittkort

Dette burde være førsteprioritet. Det aller beste du kan gjøre er å betale ned hele beløp umiddelbart. Betalt ned de minste summene helt ned først og avslutt din kredittkonto hos banken. For all kreditt, uansett om den er nedbetalt eller ikke, er oppført som gjeld i skattemeldingen.

Eksempel:

La oss si at du skylder Mastercard 1000 kroner, men kreditten din er på 30 000 kroner. Da vil det være 30 000 kroner som vil bankene fremover vurdere dette som gjeld inntil kredittkortet er slettet.

Hva om jeg ikke har råd?

Samle lånene dine. Finn det lånet med lavest rente og samle lånene dine under det. Best rente har vi som regel på boliglånet, og om du ikke har boliglån er det ennå mange veier som leder til en gjeldsfri hverdag. Vi hjelper deg!

Kontakt oss i dag for en uforpliktet prat.

Hva sier kundene om oss?

En fantastisk service..

En fantastisk service og hjelp som jeg aldri før har opplevd maken til. Her ble man både sett og hørt og møtt med en forståelse uten å bli dømt nedenom og hjem. Er du ute å «kjøre» med økonomien, søk hjelp i dag. Følte at kundebehandleren kjente deg godt, og han gjorde mere enn du forventet og sto virkelig på for å finne en god løsning . ANBEFALES ❤️ Vet ikke hvordn man kan takke sånne fantastiske serviceinnstillte mennesker.

– Vivian Hummel
Fantastisk!

Zen Finans er første plass man faktisk følte at man ble hørt, å ikke sett ned på. Edmund er utrolig hyggelig, å flink til å ivareta sine kunder. Har du økonomiske vanskeligheter, så er Zen Finans og Edmund det rette valget. Er så utrolig fornøyd, alt løste seg, å det på rekordtid. Tusen takk for all hjelp?

– Stig Roar
Jeg har fått topp hjelp hos Zen Finans

Jeg har fått topp hjelp hos zen finans. Blitt hørt og trodd på, blitt vist respekt for den situasjonen jeg selv har påført meg inn i. Er evig takknemlig for og fått orden på økonomien min, sånn at jeg kan se fremover igjen og ALDRI ta opp forbrukslån igjen. Tusen takk Maren

– Maren Hagen

Slik foregår prosessen

Kontakt oss for uforpliktende og kostnadsfri samtale

Kontakt

Be om å bli oppringt eller send oss et søknadsskjema så får du kontakt med en personlig kundeveileder. Her får du manuell behandling av din sak og dine muligheter blir presentert.

Få gratis hjelp med lån til betalingsanmerkning og inkasso - refinansiere boliglån

Søknad

Vi utformer en søknad for å presentere din sak på best mulig måte og innhenter samtidig relevant dokumentasjon.

Lån til inkasso og betalingsanmerkninger

Tilbud

Når bankene har et tilbud klart videreformidler vi tilbudet til deg. Tilbudet godkjennes deretter trygt og enkelt av deg med BankID.

https://zenfinans.no/wp-content/uploads/2019/09/undraw_review_fkgn.svg

Hvorfor velge oss?

Zen Finans ble opprettet i 2018 med en visjon om å hjelpe privatpersoner til en bedre økonomi og likviditet.

Vi bistår privatpersoner som har fått avslag fra deres nåværende bank eller andre bankinstitusjoner.

I en hektisk hverdag er det lett å miste kontroll over egen økonomi. Du kan være trygg på at vi vil gi deg den beste servicen på markedet. Vi tilbyr en enkel, lønnsom og trygg prosess for å hjelpe deg med dine utfordringer.

Fantastiske tilbakemeldinger fra våre kunder på Trustpilot
Prosessen vår er helt gratis
Søknaden er helt uforpliktende
Bedre oversikt med ett lån og én faktura
Profesjonell og personlig veiledning av en fast saksbehandler
Vi fremmer din unike situasjon på den beste måten til våre samarbeidspartnere
Lån og refinansiering selv om du har inkasso og betalingsanmerkninger
Oppfyll boligdrømmen med varierende inntekt
Lånetilbudet er gyldig i 30 dager