Hvordan bli kvitt inkasso ved å refinansiere boliglån?

Det kan være både utfordrende og dyrt å ha mange forskjellige kreditorer samtidig. Det er heller ingen hemmelighet at usikret gjeld som forbrukslån og kredittkort har høyere renter sammenlignet med et boliglån. Det er derfor du bør betale denne gjelden ved å refinansiere boliglån.

Hvis du har kredittkortgjeld eller dyre smålån ved siden av boliglånet kan du spare mye på renter og gebyrer ved å slå sammen den usikrede gjelden til ett samlet lån. Hensikten er å spare penger slik at gjelden din blir raskere nedbetalt.

Det er enkelt å søke om å refinansiere boliglån hos oss. Refinansiering fjerner ikke gjelden forbrukslån eller annen dyr gjeld, men gjør den billigere. Når du refinansierer boliglån innebærer dette at du tar opp et nytt boliglån for å nedbetale den tidligere gjelden. Gjelden din kan refinansieres med sikkerheten din, i form av f. eks fast eiendom. Dette gir deg en mer oversiktlig og ryddigere økonomi. Banken vil også akseptere at låntakerens fritidseiendom (hytte, ferieleilighet) eller utleiebolig brukes som pantesikring.

Alt du behøver å gjøre for å refinansiere boliglån eller inkasso er å fylle ut en uforpliktende søknad. Eventuelt kan du legge igjen din kontaktinfo så tar vi kontakt med deg. Uansett hvilken situasjon du befinner deg i vil vi finne de beste løsningene for deg. Husk at søknaden vår er helt gratis og uforpliktende.Vi hjelper deg helt gratis

Ring oss på

40 00 19 56

Ønsker du å bli kontaktet?

Bli kvitt inkasso og dyr gjeld ved å refinansiere boliglån

Det å refinansiere boliglån er den enkleste og beste økonomiske veien ut av dyr gjeld med høye renter og inkasso.

Å refinansiere boliglån, inkasso og annen gjeld med sikkerhet i egen bolig vil innebære å øke boliglånet slik at denne dekker summen av annen gjeld du har, som for eksempel forbrukslån og kredittkortgjeld. For at vi skal kunne gjøre dette må det være nok pantesikring igjen på boligen. Det vil si at den totale gjelden som skal refinansieres ikke kan overstige 85 % av boligens salgsverdi.

Eksempelvis så kan du ha et boliglån på 2 000 000 kroner og 500 000 kroner i enten forbrukslån eller kredittkortgjeld med en rentesats opp mot 25 %.

Å refinansiere boliglånet gjør at den dyre gjelden vil bli en del av boliglånet, og innebærer at du øker boliglånet til 2 500 000 kroner og betaler ned forbrukslånet med tilsvarende sum. Dermed har du slettet den dyre gjelden og sitter kun igjen med et boliglån på 2 500 000 kroner på én samlet faktura.

Kort oppsummert vil du med dyr kreditt og forbruksgjeld over lenger tid ende opp med å betale mer på renter enn du betaler ned på selve lånet. Vi hjelper deg med å samle alle dyre smålån inn i ett refinansiert boliglån.

Fordeler ved å refinansiere boliglån

Ved å refinansiere gjelden til et samlet lån vil du kun ha én bank å forholde deg til, og én sum å betale per måned.

En lavere månedlig kostnad enn du har i dag

Lengre nedbetalingstid

Færre gebyrer hvis du samler alt i ett lån

Bedre oversikt med én faktura

Få kontroll over egen økonomi

Du får i mange tilfeller lengre betalingstid, noe som kan gi deg et pusterom i en allerede stressende hverdag.

Samtidig får mange bedre betingelser og lavere månedlige kostnader ved å refinansiere dyr gjeld med sikkerhet i bolig.

Dersom du får et avslag fra din tradisjonelle bank vedrørende refinansiering av lånene dine, vil det være lurt å snakke med oss. Vi hjelper deg med å rydde opp i økonomien din slik at du ved en senere anledning kan søke deg tilbake til din vanlige bank med lavere renter.


Ring oss for å refinansiere boliglån

Trenger du hjelp med å refinansiere boliglånet ditt? Få gratis hjelp hos oss!

Ønsker du å refinansiere boliglån for å kvitte deg med inkassoen og den dyre gjelden? Da kan vi bistå deg med å avdekke dine muligheter på kort tid. Å refinansiere boliglån kan være et lurt trekk for å samle all gjeld på en faktura og få bedre oversikt.

Ut fra våre beregningsmodeller og kompetanse kan vi avdekke ditt økonomiske utgangspunkt, samt din boligverdi før det eventuelt sendes en søknad til banken.

I etterkant av søknaden hjelper vi deg med å sende inn nødvendig dokumentasjon som bankene trenger for å utforme et tilbud til deg. Desto raskere dokumentasjonen foreligger hos banken, desto raskere tilbakemelding kan du forvente. Etter dette kan vi forhåptenligvis refinansiere boliglånet.

Alt du behøver å gjøre for å refinansiere boliglån og inkasso eller annen gjeld er å fylle ut en søknad eller legge igjen din kontaktinfo så tar vi kontakt. Husk at søknaden vår er helt kostnadsfri og uforpliktende.


Slik foregår prosessen

Kontakt

Be om å bli oppringt eller send oss et søknadsskjema så får du kontakt med en personlig kundeveileder. Her får du manuell behandling av din sak og dine muligheter blir presentert.

Søknad

Vi utformer en søknad for å presentere din sak på best mulig måte og innhenter samtidig relevant dokumentasjon.

Tilbud

Når bankene har et tilbud klart videreformidler vi det beste tilbudet til deg. Tilbudet må godkjennes av deg med BankID.

Vi hjelper deg helt gratis

Ring oss på

40 00 19 56

Der andre banker gir opp og sier nei begynner vi jobben og sier ja!

Ved å sende en søknad eller legge igjen kontaktinformasjon hos oss vil en av våre personlige veiledere ta kontakt. Vi hjelper deg gjennom prosessen og fremmer din sak og situasjon til våre samarbeidspartnere. Gjennom våre beregningsmodeller og kompetanse vil vi kunne se hvilke muligheter vi kan tilby deg. Når nødvendig dokumentasjon er mottatt innhenter vi et skreddersydd tilbud for å hjelpe deg til en ny økonomisk start.

Vi vet at det kan være både utfordrende og dyrt å ha mange forskjellige kreditorer samtidig. Noen risikerer til og med tvangssalg av bolig. Å miste kontroll over økonomien sin eller få gjeldsproblemer er noe som kan skje de fleste og kan være en svært vanskelig situasjon å komme seg ut av.

Noen ganger kan det være godt å få råd fra noen med erfaring og oversikt. Ta det første steget i dag ved å ta kontakt med oss for å se om vi kan hjelpe deg til en ny og forbedret økonomisk hverdag.

Dersom du trenger mer tid for å finne den aktuelle boligen du ønsker og det ikke har oppstått store endringer i den private økonomien, kan dette forlenges med ytterligere 3 måneder.

Ønsker du å refinansiere boliglån? Vi hjelper deg gratis!