brukte julegaver

Populære og brukte julegaver

Vi hjelper deg med dette

Søk uforpliktende og gratis nå

[ACTUAL] Skjema 1 [Custom intent]
Eier du egen bolig eller har du tilgang på kausjonist?

Er du usikker eller ønsker du heller å ta det over telefon? Klikk her.

Brukte julegaver er stadig mer akseptert i forhold til både miljø og ikke minst gjenbruk. For mange er dette derimot det eneste alternativet dersom de skal kunne feire jul på lik linje med andre norske familier.  Ved å kjøpe brukt i bruktbutikker og på nett kan du derimot finne en gave som ikke mange andre har

Dersom du handler brukt bør du passe på at du kjøper gaver som tilfredsstiller den kvaliteten som du er på jakt etter. Det kommer også a på hvorvidt du ønsker å bruke penger på en personlig gave som er unik eller kjøper brukt fordi du ønsker å spare penger.

Har du brukt brukt opp budsjettet på julegaver? Har du allerede en del regninger som har hopet seg opp og har kanskje også inkasso eller betalingsanmerkninger? Eier du bolig? Da anbefaler vi deg å ta kontakt med oss, så vi kan hjelpe deg til en bedre økonomisk hverdag ved å refinansiere forbruksgjelden. Eier du ikke bolig selv så må noen andre stille med sin bolig i sikkerhet for at vi kan hjelpe deg.

Brukte gaver er rimelige

Det er mange som grunnet personlig økonomi er på utkikk etter økonomiske fordeler som kan benyttes ved kjøp av julegaver. Dersom du har barn er det gjerne dyre julegaver på ønskelisten. Det er derfor fullt mulig å spare mye penger på å kjøpe brukt.

Med en god planlegging kan du bruke tid på å finne frem til de riktige julegavene som de rundt deg ønsker seg. Ved å saumfare internett og bruktbutikker kan du gjøre rimelige kupp på brukte gaver som allikevel er både moderne og funksjonelle.

Brukte julegaver er akseptert

I dag er det stadig flere som kjøper julegaver som er brukt både for å spare penger og ikke minst fordi at dette er trendy. Ettersom moteriktige og trendy klær og tilbehør i utgangspunktet er dyrt er det stadig flere som velger å kjøpe dette brukt. 

Det er også mange elektriske produkter som selges rimeligere på Finn eller andre nettsteder der det selges brukte varer. Du kan derfor raskt finne frem til rimelige og brukte julegaver som garantert faller i smak i ulike bruktbutikker og internettsider som har spesialisert seg på det norske markedet.

3 eksempler på brukte julegaver

Antikkgjenstander

Antikkgjenstander beviser at brukte julegaver ikke nødvendigvis trenger å være fra bruktbutikken. I en antikkhandel kan du finne gamle kameraer, unike serveringssett, og en rekke gammeldagse leker. Alle småtingene du finner her kan også være med på å fylle opp julestrømpa på en rimelig og rask måte.

Stikke lue eller votter

Pyntegjenstander er enkelt og tilgjengelig for alle. Kanskje er det ikke så attraktivt å kjøpe elektronikk og lignende, men pyntegjenstander er ofte kulere når de har litt karakter. Du kan alltids også spørre selger om noen ekstra bilder av gjenstanden, dersom du skulle være nervøs for dens kvalitet.

Sykkel

Sykler holder seg veldig ofte i god kvalitet lenge etter at de ble kjøpt. Spesielt sykler til barn, som de ofte vokser fra ganske fort, kan være lurt å kjøpe brukt. Det ligger mange fine sykler ute på nettsider som finn.no, som pent kan gis videre som julegave.

For å finne brukte gjenstander du kan gi i julegave lete på finn.no

Ikke bruk kreditt før jul

For å spare penger kan du redusere forbruket ditt før jul på lik linje som det du gjør ellers i året. På denne måten kan du spare penger på både julegaver og ikke minst julemat. Det anbefales at du ikke benytter deg av kredittkort eller andre former for kreditt når du skal handle til jul.

Dersom du har dårlig råd og ikke har mye å rutte med før jul kan du finne gode løsninger på hvordan du kan benytte minst penger i julen. Du kan slik kunne glede deg over julefeiringen ved å finne frem til praktiske løsninger som passer deg og din famille.

En idé er jo også å lage julegaver. Vi har skrevet et annet innlegg med inspirasjon og tips til å lage julegaver.

Les mer om å lage julegaver selv her.

Rimelige og brukte julegaver ringer julen inn

Julen er en høytid som de aller fleste ønsker å tilbringe sammen med familie og venner. I den forbindelse stilles det høye forventninger til både forbruk, mat og ikke minst julegaver. Dersom du ikke har nok penger til å etterleve disse forventingene anbefales det at du finner rimelige løsninger som du kan leve med.

Med brukte og rimelige julegaver på ønskelisten er det lettere å finne rom til utgiftene i forbindelse med juleforberedelsene. Dersom du ikke har råd til å tilfredsstille forventingene til din familie og venner, så kan du med fordel spørre om de kan glede seg over brukte julegaver.

Trang økonomi og mye forbruksgjeld før jul?

Da kan det hende du burde tatt en dialog med våre rådgivere. Vi hjelper personer med mye kreditt og forbrukslån til en enklere hverdag ved å samle alle dyre smålån til et lån, og eventuelt bli kvitt betalingsanmerkninger og inkasso. Det eneste det forutsetter er at du eier eller kan ta pant i en bolig.

Vår hjelp er helt kostnadsfri for deg som kunde, og vi har hjulpet flere i denne situasjonen.

Rente varierer og settes individuelt.

Eksempel boliglån: Nominell rente fra 5,85 %, effektiv rente 6,11 %, 2 mill. over 25 år, Totalt: 3.492.400,-.

Eksempel omstartslån: Nominell rente 7,25%. Effektiv rente 7,68% ved lån på 2 mill. over 25 år. Kostnad: kr 2 379 341,- Totalt: kr 4 379 341,-

Eksempel forbrukslån: Nedbetalingstiden er 1-15 år, 5 år om du ikke skal refinansiere. Nominell rente varierer fra 6,9 % til 23,4 %. Effektiv rente varierer fra 8,19 % til 49,92 %, dermed kan det være mye penger på spare. Eksempel: kr. 100000/5 år, nom. rente 11.70%, eff. rente 14.13%, etabl.geb. kr. 990. kost 37412. totalt kr. 137412.

Få gratis hjelp i dag

Vi hjelper deg finne banken som kan gi den beste økonomiske løsningen – uforpliktende og kostnadsfritt.

…eller vil du vi skal ringe deg? (vanligvis innen få minutter)