fbpx

Omstartslån – lån med sikkerhet

Vi tilbyr gratis hjelp for å få omstartslån og lån med sikkerhet i bolig. Har du inkasso eller betalingsanmerkninger kan vi gi deg en ny start med et omstartslån!

Søk nå Få gratis hjelp

Bli oppringt av en kundeveileder

  https://zenfinans.no/wp-content/uploads/2019/11/undraw_transfer_money_rywa.svg

  Bli kvitt dyre lån ved å refinansiere alt til et nytt omstartslån

  Alle lån kommer med renter. Dette er ganske enkelt kostnaden av lånet over tid. Et kjent fenomen er at mindre lån, slik som for eksempel forbrukslån, vil ha en større rente enn store lån, slik som boliglån. Dersom du har mange forbrukslån, og muligens også betalingsanmerkninger med pågående inkassosaker, så kan løsningen på problemet være et omstartslån. Et omstartslån med sikkerhet i bolig vil redusere de månedlige kostnadene dine og gi deg kontrollen tilbake.

  Refinansiering av gjeld til et såkalt omstartslån bør være en prioritet for din privatøkonomi. Du kan nemlig samle alle dine lån, til og med forbrukslånene dine, sammen i et lån med sikkerhet i bolig. På denne måten reduserer du de månedlige utgiftene dine, og ikke minst får du bedre oversikt over din privatøkonomi.

  Søk nå

  Refinansiering av gjeld til et omstartslån

  Et omstartslån lar deg få orden i din økonomi gjennom refinansiering av gjeld til et lån med sikkerhet i bolig. I praksis vil banken eller långiveren her samle sammen all din tidligere gjeld i ett enkelt lån, der du kan bruke det nye lånet til å nedbetale det gamle.

  Å benytte lånte penger med en rente på 6,5% betyr enorm økonomisk gevinst om du bruker disse for å nedbetale gjeld med rente på 20% for eksempel. Dessuten er det mer oversiktlig å ha ett stort lån, fremfor smålån som er uforutsigbare i sine kostnader hver måned.

  Den beste fordelen med refinansiering til et lån med sikkerhet i bolig er mest sannsynlig at en her også kan ha betalingsanmerkninger og inkassosaker pågående. Ofte føler en seg håpløs i disse situasjonene, men et omstartslån gir deg nettopp det som loves i navnet – nemlig en omstart. Våre veildere kan fortelle deg mer om hvordan et lån med sikkerhet i bolig fungerer.

  Søk nå
  https://zenfinans.no/wp-content/uploads/2019/11/undraw_Ordinary_day_3gk3.svg
  https://zenfinans.no/wp-content/uploads/2019/11/undraw_Credit_card_3ed6.svg

  Omstartslån uten sikkerhet

  Det er også et alternativ å ta opp et omstartslån uten sikkerhet. Dette kan for eksempel være aktuelt om boligen ikke holder en høy nok verdi for bankens del. I det tilfellet en ønsker omstartslån uten sikkerhet, så vil banken eller långiveren kreve at en ikke har noen betalingsanmerkninger, samt en årlig minimumsinntekt.

  Merk at omstartslån uten sikkerhet alltid vil ha en høyere rentesats, da dette er mer risikofylt for banken. Naturligvis vil banken anse det som mindre risikofylt dersom de gir deg et lån med sikkerhet i bolig for eksempel som en garanti, dersom en ikke skulle opprettholde låneavtalen.

  Søk nå

  Omstartslån med sikkerhet i bolig bedrer økonomien

  Dersom en har støtt på gjeldsproblemer, slik som betalingsanmerkninger eller inkassosaker, så er det lett å miste motet. Refinansiering av lån med sikkerhet i bolig bedrer derimot økonomien raskt, gjennom for eksempel et omstartslån. Er du her i stand til refinansiering til et lån med sikkerhet i bolig, så kan du spare store beløp hver eneste måned.

  Først og fremst er dette et viktig steg for å få ned de totale rentebelastningene. Dersom en har flere forskjellige forbrukslån, så vil hvert enkelt lån holde en høy rentesats. Samlet sammen i ett stort omstartslån, så vil renten reduseres betraktelig. Som nevnt, om du får et lån med sikkerhet i bolig, så vil renten reduseres ytterligere.

  Det er uansett smart å velge et omstartslån som samler alle dine lån inn i boliglånet. Zen Finans kan hjelpe deg med denne refinansieringen, og alt du trenger å gjøre er å fylle ut en uforpliktende søknad så vil en av våre veiledere presentere dine muligheter.

  Søk omstartslån i dag!

  Søk nå
  https://zenfinans.no/wp-content/uploads/2019/11/undraw_discount_d4bd.svg

  Bli oppringt av en kundeveileder

   Dette er prosessen

   Kontakt oss for uforpliktende og kostnadsfri samtale

   Kontakt

   Be om å bli oppringt eller send oss et søknadsskjema så får du kontakt med en personlig kundeveileder. Her får du manuell behandling av din sak og dine muligheter blir presentert.

   Få gratis hjelp med lån til betalingsanmerkning og inkasso - refinansiere boliglån

   Søknad

   Vi utformer en søknad for å presentere din sak på best mulig måte og innhenter samtidig relevant dokumentasjon.

   Lån til inkasso og betalingsanmerkninger

   Tilbud

   Når bankene har et tilbud klart videreformidler vi tilbudet til deg. Tilbudet godkjennes deretter trygt og enkelt av deg med BankID.

   https://zenfinans.no/wp-content/uploads/2021/04/undraw_Success_factors_re_ce93.svg

   Hvorfor velge oss?

   Zen Finans ble opprettet i 2018 med en visjon om å hjelpe privatpersoner til en bedre økonomi og likviditet.

   Vi bistår privatpersoner som har fått avslag fra deres nåværende bank eller andre bankinstitusjoner. Vi hjelper også privatpersoner som ønsker å søke sitt første boliglån eller som ønsker et boliglån med bedre betingelser.


   I en hektisk hverdag er det lett å miste kontroll over egen økonomi. Du kan være trygg på at vi vil gi deg den beste servicen på markedet. Vi tilbyr en enkel, lønnsom og trygg prosess for å hjelpe deg med dine utfordringer.

   Fantastiske tilbakemeldinger fra våre kunder på Trustpilot
   Prosessen vår er helt gratis
   Søknaden er helt uforpliktende
   Bedre oversikt med ett lån og én faktura
   Profesjonell og personlig veiledning av en fast saksbehandler
   Vi fremmer din unike situasjon på den beste måten til våre samarbeidspartnere
   Lån og refinansiering selv om du har inkasso og betalingsanmerkninger
   Oppfyll boligdrømmen med varierende inntekt
   Lånetilbudet er gyldig i 30 dager

   SØK DITT FØRSTE BOLIGLÅN NÅ