Lån på minuttet

Lån på minuttet?

Vi hjelper deg med lån på minuttet (forbrukslån)

Søk lån på minuttet (forbrukslån)

[ACTUAL] Skjema 1 [Custom intent]
Eier du egen bolig eller har du tilgang på kausjonist?

Er du usikker eller ønsker du heller å ta det over telefon? Klikk her.

Har du hørt om smålån på minuttet? Eller kanskje du har sett annonser for «lån penger på sekundet». Takket være dagens teknologi er det faktisk mulig å få låne penger på minuttet. Dette blir ofte kalt for et smålån eller et SMS lån. Et lån på minuttet er et mindre usikret lån som ofte har en kort nedbetalingstid. Slike lån kan ligge på alt mellom 5 000 og 100 000 kroner.

Dette er en låneform som blir gitt til kunder som ønsker å låne penger på minuttet for å finansiere noe kortsiktig. Det kommer stadig nye låneaktører på banen, og kundene ønsker enkle og raske muligheter for lån. Med dette i tankene ble SMS lån på minuttet utviklet. Dette er også en mindre låneform hvor du bruker SMS for å sende lånesøknad.

SMS lån på minuttet uten kredittsjekk

Ja, det er mulig å få SMS lån på minuttet uten kredittsjekk. Dette er som oftest et SMS-lån og tilbyderen vil ikke gjøre noen kredittsjekk av kundene som søker. For noen kan dette være en fordel, men her er det viktig å tenke på rentene. Dette er lånene med markedets høyeste renter, og vurderer du et slikt lån bør du alltid sammenligne prisene fra forskjellige aktører.

Lån på minuttet med betalingsanmerkning er også en mulighet. Ettersom bankene ikke gjør en kredittsjekk av kundene, vil de heller ikke vite om du har betalingsanmerkninger. Et slikt lån blir ofte tatt av de som trenger å finansiere noe kortsiktig. Disse lånebeløpene er ofte små og har en kort nedbetalingstid, men til gjengjeld er også rentene høye.

Lån på minuttet med BankID

For å få et lån på sekundet, trenger du kun en mobiltelefon og en BankID. Ettersom aktørene ikke foretar en kredittsjekk, vil du få svar på søknaden med en gang. Et lån på minuttet blir ofte brukt til å finansiere uforutsette kostnader, for eksempel en dyr verkstedsregning, en ny vaskemaskin eller et inkassokrav.

Selv om det kan være fristende å ta opp et lån på minuttet med BankID, er det viktig å tenke gjennom hvor mye dette kan koste deg til slutt. Smålån på minuttet har ofte en av markedets høyeste lånerenter, og for å ikke tape for mye penger bør du klare å betale tilbake lånet relativt fort. Som regel finnes det andre metoder for lån av penger som er langt mer gunstig.

(søknaden er helt uforplikende og gratis)

Refinansiering

Av og til er det fristende å ta et mikrolån på minuttet, og det kan være mange årsaker til hvorfor vi trenger slike lån. Dette kan være en fin måte å betale uforutsette utgifter på, men det er også viktig å tenke på utgiftene som kommer av smålån på minuttet. Så lenge du klarer å betale tilbake lånet innen rimelig tid, vil det ikke være noe problem. Men dersom et SMS-lån på minuttet blir liggende å vokse, kan renten fort bli dyre.

I slike tilfeller kan refinansiering være løsning for å betale ned gamle smålån på minuttet. Et refinansieringslån går ut på at du tar opp et nytt lån, som du deretter bruker til å betale ned gammel gjeld og lån. Fordelen med dette er et at refinansieringslån vil ha langt bedre renter og betingelser enn et lån på minuttet. Du vil kun trenge å forholde deg til en utgiftspost, samtidig som du blir kvitt den eksisterende gjelden.

Hvis du har tatt et lån på minuttet uten kredittsjekk, og ønsker å bli kvitt denne gjelden, kan vi i Zen Finans hjelpe deg. Vi hjelper deg søknadsprosessen og tar oss av alt arbeidet. Dette er en kostnadsfri og gratis tjeneste, og det er helt opp til deg om du velger å akseptere tilbudene eller ikke. Ta kontakt med oss i dag om refinansiering og sammen kan vi innfri din gamle gjeld og rydde opp i økonomien.

Rente varierer og settes individuelt.

Eksempel boliglån: Nominell rente fra 5,85 %, effektiv rente 6,11 %, 2 mill. over 25 år, Totalt: 3.492.400,-.

Eksempel omstartslån: Nominell rente 7,25%. Effektiv rente 7,68% ved lån på 2 mill. over 25 år. Kostnad: kr 2 379 341,- Totalt: kr 4 379 341,-

Eksempel forbrukslån: Nedbetalingstiden er 1-15 år, 5 år om du ikke skal refinansiere. Nominell rente varierer fra 6,9 % til 23,4 %. Effektiv rente varierer fra 8,19 % til 49,92 %, dermed kan det være mye penger på spare. Eksempel: kr. 100000/5 år, nom. rente 11.70%, eff. rente 14.13%, etabl.geb. kr. 990. kost 37412. totalt kr. 137412.

Få gratis hjelp i dag

Vi hjelper deg finne banken som kan gi den beste økonomiske løsningen – uforpliktende og kostnadsfritt.

…eller vil du vi skal ringe deg? (vanligvis innen få minutter)