fbpx

Fra konkurs til en bedre økonomisk hverdag

Unngå konkurs med refinansiering

I denne artikkelen vil vi ta en titt på hvordan man på best mulig måte kan redde seg selv ut av en konkurs-situasjon. Opplever man personlig konkurs, er tross alt ingenting bedre enn å komme ut av situasjonen sterkere og mer kunnskapsrik enn før. 

Mange betaler mye mer enn de trenger i renter, spesielt på ting som forbrukslån og kredittkort. Heldigvis finnes det muligheter for å redusere disse blant annet gjennom refinansiering av boliglån.

Sitter du med en følelse av at du går personlig konkurs? Har du mye dyr gjeld, inkasso eller betalingsanmerkninger? Da anbefaler vi deg å ta kontakt med oss, så vi kan hjelpe deg til en bedre økonomisk hverdag ved å refinansiere gjelden. Alle har en historie og vi lytter til alle.

NB! Forbehold at du eier eller kan ta pant i en bolig.

Sliter du med å ikke få sove om natten? Har du en del regninger som har hopet seg opp og har kanskje også inkasso eller betalingsanmerkninger? Eier du bolig, så anbefaler vi å ta kontakt med oss, så vi kan hjelpe deg til en bedre økonomisk hverdag ved å refinansiere gjelden. Eier du ikke bolig selv så må noen andre stille med sin bolig i sikkerhet for at vi kan hjelpe deg. Forhåpentligvis gjør dette at du får nattesøvnen tilbake!

Refinansiering av boliglån ved konkurs

I en konkurs-situasjon trenger man så mye økonomisk støtte som mulig. Det finnes nesten alltid en måte å redusere personlige utgifter på, men de fleste vet ikke en gang hvordan man reduserer renter på lån og kredittkort. 

Man har gjerne flere kredittkort og lån fra ulike finansielle institusjoner, alle med deres unike og høye renter og avgifter. Betaler man i tillegg boliglån så finnes det måter å slå disse sammen på, slik at man kun betaler én fast rente på alle viktige lån og nedbetalinger. 

Refinansiering av boliglån fjerner ikke på noen måte gjelden man har, men den gjør derimot gjelden billigere å betale ned, noe som ofte kan gjøre nedbetalingsperioden flere måneder eller år kortere, avhengig av gjeldsbeløp. Dette er avhengig av at søker er villig til å ta opp nytt boliglån for å betale ned eksisterende gjeld, naturligvis med sikkerhet i egen bolig.

Mange innbyggere i Norge er så heldige at de på et visst punkt i sin karriere har overskudd til å investere i eiendom, i de fleste tilfeller ved hjelp av boliglån. Dette gjelder også mange av dem som senere opplever personlig konkurs, eier man bolig gir dette en enorm fordel ved refinansiering og oppdatering av personlig økonomi.

Store fordeler ved refinansiering av boliglån

Den mest åpenbare fordelen ved refinansiering av boliglån, er kanskje det faktum at du kun trenger å forholde deg til ett nedbetalingsbeløp per måned, både for boligen din og alle dine øvrige lån. Dette forutsetter dog at boliglånet og gjelden din ikke overgår boligens verdi. Detaljene rundt dette er avhengige av hvilken bank du benytter og hvordan deres likviditet er. 

Dette vil ikke bare åpne opp din økonomiske frihet i form av lavere månedlige kostnader, men kan også potensielt tilby deg lengre nedbetalingstid om dette er ønskelig. De aller fleste av oss liker å kontrollere økonomien vår på enklest mulig måte. Dette betyr at desto mindre individuelle nedbetalinger vi må gjøre, desto større kontroll har vi over vår egen personlig økonomi.

Din konkurs kan reddes

Det er ikke alltid så enkelt at man bare kan ta en telefon til banken sin og spørre om refinansiering av boliglån. I enkelte tilfeller vil banken se på din økonomiske historie og bestemme at det ikke er forsvarlig av dem å tilby deg redusert samlet gjeld. 

Heldigvis finnes det firmaer som oss som er dedikert til å hjelpe deg å rydde opp i din personlige økonomi, slik at du ved et senere tidspunkt kan returnere til banken din og få innvilget den refinansieringen du ønsker.

NB! Forbehold at du eier eller kan ta pant i en bolig.

Sliter du med å ikke få sove om natten? Har du en del regninger som har hopet seg opp og har kanskje også inkasso eller betalingsanmerkninger? Eier du bolig, så anbefaler vi å ta kontakt med oss, så vi kan hjelpe deg til en bedre økonomisk hverdag ved å refinansiere gjelden. Eier du ikke bolig selv så må noen andre stille med sin bolig i sikkerhet for at vi kan hjelpe deg. Forhåpentligvis gjør dette at du får nattesøvnen tilbake!

Dette er prosessen

Kontakt oss for uforpliktende og kostnadsfri samtale

Kontakt

Be om å bli oppringt eller send oss et søknadsskjema så får du kontakt med en personlig kundeveileder. Her får du manuell behandling av din sak og dine muligheter blir presentert.

Få gratis hjelp med lån til betalingsanmerkning og inkasso - refinansiere boliglån

Søknad

Vi utformer en søknad for å presentere din sak på best mulig måte og innhenter samtidig relevant dokumentasjon.

Lån til inkasso og betalingsanmerkninger

Tilbud

Når bankene har et tilbud klart videreformidler vi tilbudet til deg. Tilbudet godkjennes deretter trygt og enkelt av deg med BankID.

https://zenfinans.no/wp-content/uploads/2021/04/undraw_Success_factors_re_ce93.svg

Hvorfor velge oss?

Zen Finans ble opprettet i 2018 med en visjon om å hjelpe privatpersoner til en bedre økonomi og likviditet.

Vi bistår privatpersoner som har fått avslag fra deres nåværende bank eller andre bankinstitusjoner. Vi hjelper også privatpersoner som ønsker å søke sitt første boliglån eller som ønsker et boliglån med bedre betingelser.


I en hektisk hverdag er det lett å miste kontroll over egen økonomi. Du kan være trygg på at vi vil gi deg den beste servicen på markedet. Vi tilbyr en enkel, lønnsom og trygg prosess for å hjelpe deg med dine utfordringer.

Fantastiske tilbakemeldinger fra våre kunder på Trustpilot
Prosessen vår er helt gratis
Søknaden er helt uforpliktende
Bedre oversikt med ett lån og én faktura
Profesjonell og personlig veiledning av en fast saksbehandler
Vi fremmer din unike situasjon på den beste måten til våre samarbeidspartnere
Lån og refinansiering selv om du har inkasso og betalingsanmerkninger
Oppfyll boligdrømmen med varierende inntekt
Lånetilbudet er gyldig i 30 dager