Unngå konkurs med refinansiering

Fra konkurs til en bedre økonomisk hverdag

Vi hjelper deg med dette

Søk uforpliktende og gratis nå

Skjema 1 [custom intent - orginal]
Eier du egen bolig eller har du tilgang på kausjonist?

Er du usikker eller ønsker du heller å ta det over telefon? Klikk her.

Rente varierer og settes individuelt. Renteeksempel: eff. 7,22% 2mill o/30 år Kostnad 2 785 343 Tot 4 785 343

I denne artikkelen vil vi ta en titt på hvordan man på best mulig måte kan redde seg selv ut av en konkurs-situasjon. Opplever man personlig konkurs, er tross alt ingenting bedre enn å komme ut av situasjonen sterkere og mer kunnskapsrik enn før. 

Mange betaler mye mer enn de trenger i renter, spesielt på ting som forbrukslån og kredittkort. Heldigvis finnes det muligheter for å redusere disse blant annet gjennom refinansiering av boliglån.

Sitter du med en følelse av at du går personlig konkurs? Har du mye dyr gjeld, inkasso eller betalingsanmerkninger? Da anbefaler vi deg å ta kontakt med oss, så vi kan hjelpe deg til en bedre økonomisk hverdag ved å refinansiere gjelden. Alle har en historie og vi lytter til alle.

NB! Forbehold at du eier eller kan ta pant i en bolig.

Refinansiering av boliglån ved konkurs

I en konkurs-situasjon trenger man så mye økonomisk støtte som mulig. Det finnes nesten alltid en måte å redusere personlige utgifter på, men de fleste vet ikke en gang hvordan man reduserer renter på lån og kredittkort. 

Man har gjerne flere kredittkort og lån fra ulike finansielle institusjoner, alle med deres unike og høye renter og avgifter. Betaler man i tillegg boliglån så finnes det måter å slå disse sammen på, slik at man kun betaler én fast rente på alle viktige lån og nedbetalinger. 

Refinansiering av boliglån fjerner ikke på noen måte gjelden man har, men den gjør derimot gjelden billigere å betale ned, noe som ofte kan gjøre nedbetalingsperioden flere måneder eller år kortere, avhengig av gjeldsbeløp. Dette er avhengig av at søker er villig til å ta opp nytt boliglån for å betale ned eksisterende gjeld, naturligvis med sikkerhet i egen bolig.

Mange innbyggere i Norge er så heldige at de på et visst punkt i sin karriere har overskudd til å investere i eiendom, i de fleste tilfeller ved hjelp av boliglån. Dette gjelder også mange av dem som senere opplever personlig konkurs, eier man bolig gir dette en enorm fordel ved refinansiering og oppdatering av personlig økonomi.

Store fordeler ved refinansiering av boliglån

Den mest åpenbare fordelen ved refinansiering av boliglån, er kanskje det faktum at du kun trenger å forholde deg til ett nedbetalingsbeløp per måned, både for boligen din og alle dine øvrige lån. Dette forutsetter dog at boliglånet og gjelden din ikke overgår boligens verdi. Detaljene rundt dette er avhengige av hvilken bank du benytter og hvordan deres likviditet er. 

Dette vil ikke bare åpne opp din økonomiske frihet i form av lavere månedlige kostnader, men kan også potensielt tilby deg lengre nedbetalingstid om dette er ønskelig. De aller fleste av oss liker å kontrollere økonomien vår på enklest mulig måte. Dette betyr at desto mindre individuelle nedbetalinger vi må gjøre, desto større kontroll har vi over vår egen personlig økonomi.

Din konkurs kan reddes

Det er ikke alltid så enkelt at man bare kan ta en telefon til banken sin og spørre om refinansiering av boliglån. I enkelte tilfeller vil banken se på din økonomiske historie og bestemme at det ikke er forsvarlig av dem å tilby deg redusert samlet gjeld. 

Heldigvis finnes det firmaer som oss som er dedikert til å hjelpe deg å rydde opp i din personlige økonomi, slik at du ved et senere tidspunkt kan returnere til banken din og få innvilget den refinansieringen du ønsker.

NB! Forbehold at du eier eller kan ta pant i en bolig.

Få gratis hjelp i dag

Vi hjelper deg finne banken som kan gi den beste økonomiske løsningen – uforpliktende og kostnadsfritt.

…eller vil du vi skal ringe deg? (vanligvis innen få minutter)