fbpx

Boliglån med betalingsanmerkning og inkasso

For deg som har en varierende inntekt, komplisert økonomi eller banken av andre grunner har sagt “nei”, kan vi hjelpe deg med prosessen. Det er mulig å få boliglån med betalingsanmerkning og inkasso!

Boliglån med betalinsanmerkninger og inkasso

Vil du at vi skal ringe deg?

  Boliglån med betalingsanmerkning

  Boliglån med betalingsanmerkning og inkasso er normalt ikke mulig å få innvilget hos en tradisjonell bank. Betalingsanmerkningen vil som oftest resultere i automatisk avslag på en søknad om boliglån. Det finnes imidlertid spesialbanker som tilbyr boliglån til tross for betalingsanmerkning og inkasso.

  Det er mye å huske på i forbindelse med boliglån, uansett om det er ditt første eller om du har boliglån fra før. Det kan være spesielt vanskelig å få boliglån med inkasso og betalingsanmerkninger.

  Dersom du kan stille med den nødvendige egenkapitalen og inntekten for den aktuelle boligen du ønsker å kjøpe, kan vi hjelpe deg med å oppfylle boligdrømmen.

  Det å kjøpe en bolig er for veldig mange den største private investeringen de har i livet. Enten du skal kjøpe deg din aller første bolig eller skal selge for så å kjøpe ny, kan det være lurt å kjenne til de forskjellige prosessene bankene utfører.

  Alt du behøver å gjøre for å refinansiere boliglån eller inkasso er å fylle ut en uforpliktende søknad. Eventuelt kan du legge igjen din kontaktinfo så tar vi kontakt med deg. Uansett hvilken situasjon du befinner deg i vil vi finne de beste løsningene for deg. Husk at søknaden vår er helt gratis og uforpliktende.

  Hjelp med betalingsanmerkninger og gjeld
  Hjelp til å få oversikt over inkasso, gjeld og betalingsanmerkninger

  Har banken sagt nei?

  Det kan være mange ulike grunner til at bankene sier nei til å innvilge et boliglån.

  Er du selvstendig næringsdrivende?
  Er du vikar eller deltidsansatt?
  Har du variabel inntekt?
  Har du betalingsanmerkninger?
  Har du inkasso?
  Ovenfor er det noen eksempler på ulike grunner til at banken gir avslag. Hos oss ønsker vi å unngå at du opplever å få “nei” fra banken. Vi vil derfor utføre en personlig vurdering av din økonomiske situasjon og betjeningsevne, før vi hjelper deg med å sende en uforpliktende søknad til våre samarbeidspartnere. Vi bistår deg med å presentere din sak på best mulig måte, slik at sjansen for å få innvilget et finansieringsbevis øker. Du vil få våre beste tips og råd for at du skal føle deg helt trygg og fornøyd.

  Å refinansiere boliglånet gjør at den dyre gjelden vil bli en del av boliglånet, og innebærer at du øker boliglånet til 2 500 000 kroner og betaler ned forbrukslånet med tilsvarende sum. Dermed har du slettet den dyre gjelden og sitter kun igjen med et boliglån på 2 500 000 kroner på én samlet faktura.

  Kort oppsummert vil du med dyr kreditt og forbruksgjeld over lenger tid ende opp med å betale mer på renter enn du betaler ned på selve lånet. Vi hjelper deg med å samle alle dyre smålån inn i ett refinansiert boliglån.

  Hva er et finansieringsbevis?

  Når du har fylt ut en søknad om boliglån med inkasso og betalingsanmerkning, og bankene har mottatt den nødvendige dokumentasjonen som trengs for å vurdere din situasjon, vil du få et tilbud fra banken. Dette kalles vanligvis for et finansieringsbevis.

  På finansieringsbeviset vil det være klare retningslinjer for hvor mye du har fått innvilget i lån, hva rentene på lånet er og hva dette vil koste deg i måneden. Når finansieringsbeviset er i orden er du klar for å delta i budrunden.

  Finansieringsbeviset vil i første omgang være gyldig i 3 måneder.

  Dersom du trenger mer tid for å finne den aktuelle boligen du ønsker og det ikke har oppstått store endringer i den private økonomien, kan dette forlenges med ytterligere 3 måneder.

  Tilbud på å refinansiere boliglån

  Selge og kjøpe ny bolig – mellomfinansiering

  Dersom du allerede eier en bolig, men ønsker å selge og kjøpe en ny bolig kalles dette for en mellomfinansiering.

  Med den boligen du allerede eier i dag, besitter du sannsynligvis noe som kalles for bundet egenkapital. Bundet egenkapital er den verdien du har i boligen når lånet er nedbetalt i sin helhet. Dermed kan du med denne kapitalen kjøpe en ny bolig før du selger din gamle.

  Vi bistår deg med å beregne hvor mye du eventuelt vil ha i bundet egenkapital, og hva din eventuelle kjøpesum på den nye boligen kan være. Vi tar dialogen med banken, helt frem til et tilbud ligger klart til deg. Lånetilbudet er uforpliktende, og du bestemmer selv om du ønsker å takke “ja” til dette eller ikke.

  Nominell rente 6,2%. Effektiv rente 6,65% ved lån på 2 mill. over 25 år, kostnad kr. 2.033.291, totalt kr. 4.033.291,-

  Søke lån med betalingsanmerkning og inkasso

  Vil du at vi skal ringe deg?

   Få rask og god hjelp

   Kontakt oss for uforpliktende og kostnadsfri samtale

   Søknad

   Be om å bli oppringt eller send oss en lånesøknad så vil en av våre flinke kundeveiledere ta kontakt med deg. Søknaden blir gjennomgått og deretter sendt til våre bankpartnere.

   Søke lån med betalingsanmerkning og inkasso

   Tilbud

   Vi snakker med bankene og presenterer forslag og ulike tilbud til deg. Sammen med deg finner vi løsningen og banken som er mest skreddersydd til dine økonomiske behov.

   Tilbud på å refinansiere boliglån

   En ny start

   Tilbudet godkjennes trygt og enkelt av deg med BankID. Banken vil innfri eventuelle krav og andre praktiske gjøremål. Din jobb blir å vedlikeholde en god personlig økonomi.

   Hvorfor velge oss

   Hvorfor velge oss?

   Zen Finans ble opprettet i 2018 med en visjon om å hjelpe privatpersoner til en bedre økonomi og likviditet.

   Vi bistår privatpersoner som har fått avslag fra deres nåværende bank eller andre bankinstitusjoner. Vi hjelper også privatpersoner som ønsker å søke sitt første boliglån eller som ønsker et boliglån med bedre betingelser.

   I en hektisk hverdag er det lett å miste kontroll over egen økonomi. Du kan være trygg på at vi vil gi deg den beste servicen på markedet. Vi tilbyr en enkel, lønnsom og trygg prosess for å hjelpe deg med dine utfordringer.

   Fantastiske tilbakemeldinger fra våre kunder på Trustpilot

   Prosessen vår er helt gratis

   Søknaden er helt uforpliktende

   Bedre oversikt med ett lån og én faktura

   Profesjonell og personlig veiledning av en fast saksbehandler

   Vi fremmer din unike situasjon på den beste måten til våre samarbeidspartnere

   Lån og refinansiering selv om du har inkasso og betalingsanmerkninger

   Oppfyll boligdrømmen med varierende inntekt

   Lånetilbudet er gyldig i 30 dager

   Vil du at vi skal ringe deg?

    Få gratis hjelp idag

    Vi hjelper deg i møte med banken – uforpliktende og kostnadsfritt

    Ring oss på - 400 01 956

    Kontakt oss for uforpliktende og kostnadsfri samtale