fbpx

Få boliglån med betalingsanmerkninger og inkasso

For deg som har en varierende inntekt, komplisert økonomi eller banken av andre grunner har sagt “nei”, kan vi hjelpe deg med prosessen. Det er mulig å få boliglån med betalingsanmerkning og inkasso!

Søk nå Få gratis hjelp
Boliglån med betalinsanmerkninger og inkasso

Bli oppringt av en kundeveileder

  Vi hjelper deg å få boliglån med inkasso og anmerkninger

  Det er mye å huske på i forbindelse med boliglån, uansett om det er ditt første eller om du har boliglån fra før. Det kan være spesielt vanskelig å få boliglån med inkasso og betalingsanmerkninger.

  Dersom du kan stille med den nødvendige egenkapitalen og inntekten for den aktuelle boligen du ønsker å kjøpe, kan vi hjelpe deg med å oppfylle boligdrømmen.

  Det å kjøpe en bolig er for veldig mange den største private investeringen de har i livet. Enten du skal kjøpe deg din aller første bolig eller skal selge for så å kjøpe ny, kan det være lurt å kjenne til de forskjellige prosessene bankene utfører.

  Alt du behøver å gjøre for å refinansiere boliglån eller inkasso er å fylle ut en uforpliktende søknad. Eventuelt kan du legge igjen din kontaktinfo så tar vi kontakt med deg. Uansett hvilken situasjon du befinner deg i vil vi finne de beste løsningene for deg. Husk at søknaden vår er helt gratis og uforpliktende.

  Søk nå
  https://zenfinans.no/wp-content/uploads/2019/09/undraw_invest_88iw.svg
  https://zenfinans.no/wp-content/uploads/2019/08/undraw_choice_9385.svg

  Har banken sagt nei?

  Det kan være mange ulike grunner til at bankene sier nei til å innvilge et boliglån.

  Er du selvstendig næringsdrivende?
  Er du vikar eller deltidsansatt?
  Har du variabel inntekt?
  Har du betalingsanmerkninger?
  Har du inkasso?
  Ovenfor er det noen eksempler på ulike grunner til at banken gir avslag. Hos oss ønsker vi å unngå at du opplever å få “nei” fra banken. Vi vil derfor utføre en personlig vurdering av din økonomiske situasjon og betjeningsevne, før vi hjelper deg med å sende en uforpliktende søknad til våre samarbeidspartnere. Vi bistår deg med å presentere din sak på best mulig måte, slik at sjansen for å få innvilget et finansieringsbevis øker. Du vil få våre beste tips og råd for at du skal føle deg helt trygg og fornøyd.

  Å refinansiere boliglånet gjør at den dyre gjelden vil bli en del av boliglånet, og innebærer at du øker boliglånet til 2 500 000 kroner og betaler ned forbrukslånet med tilsvarende sum. Dermed har du slettet den dyre gjelden og sitter kun igjen med et boliglån på 2 500 000 kroner på én samlet faktura.

  Kort oppsummert vil du med dyr kreditt og forbruksgjeld over lenger tid ende opp med å betale mer på renter enn du betaler ned på selve lånet. Vi hjelper deg med å samle alle dyre smålån inn i ett refinansiert boliglån.

  Søk nå

  Hva er et finansieringsbevis?

  Når du har fylt ut en søknad om boliglån med inkasso og betalingsanmerkning, og bankene har mottatt den nødvendige dokumentasjonen som trengs for å vurdere din situasjon, vil du få et tilbud fra banken. Dette kalles vanligvis for et finansieringsbevis.

  På finansieringsbeviset vil det være klare retningslinjer for hvor mye du har fått innvilget i lån, hva rentene på lånet er og hva dette vil koste deg i måneden. Når finansieringsbeviset er i orden er du klar for å delta i budrunden.

  Finansieringsbeviset vil i første omgang være gyldig i 3 måneder.

  Dersom du trenger mer tid for å finne den aktuelle boligen du ønsker og det ikke har oppstått store endringer i den private økonomien, kan dette forlenges med ytterligere 3 måneder.

  https://zenfinans.no/wp-content/uploads/2019/09/undraw_message_sent_1030.svg

  Selge og kjøpe ny bolig – mellomfinansiering

  Dersom du allerede eier en bolig, men ønsker å selge og kjøpe en ny bolig kalles dette for en mellomfinansiering.

  Med den boligen du allerede eier i dag, besitter du sannsynligvis noe som kalles for bundet egenkapital. Bundet egenkapital er den verdien du har i boligen når lånet er nedbetalt i sin helhet. Dermed kan du med denne kapitalen kjøpe en ny bolig før du selger din gamle.

  Vi bistår deg med å beregne hvor mye du eventuelt vil ha i bundet egenkapital, og hva din eventuelle kjøpesum på den nye boligen kan være. Vi tar dialogen med banken, helt frem til et tilbud ligger klart til deg. Lånetilbudet er uforpliktende, og du bestemmer selv om du ønsker å takke “ja” til dette eller ikke.

  Nominell rente 6,2%. Effektiv rente 6,65% ved lån på 2 mill. over 25 år, kostnad kr. 2.033.291, totalt kr. 4.033.291,-

  https://zenfinans.no/wp-content/uploads/2019/09/undraw_folder_39kl.svg

  Bli oppringt av en kundeveileder

   Dette er prosessen

   Kontakt oss for uforpliktende og kostnadsfri samtale

   Kontakt

   Be om å bli oppringt eller send oss et søknadsskjema så får du kontakt med en personlig kundeveileder. Her får du manuell behandling av din sak og dine muligheter blir presentert.

   Få gratis hjelp med lån til betalingsanmerkning og inkasso - refinansiere boliglån

   Søknad

   Vi utformer en søknad for å presentere din sak på best mulig måte og innhenter samtidig relevant dokumentasjon.

   Lån til inkasso og betalingsanmerkninger

   Tilbud

   Når bankene har et tilbud klart videreformidler vi tilbudet til deg. Tilbudet godkjennes deretter trygt og enkelt av deg med BankID.

   https://zenfinans.no/wp-content/uploads/2021/04/undraw_Success_factors_re_ce93.svg

   Hvorfor velge oss?

   Zen Finans ble opprettet i 2018 med en visjon om å hjelpe privatpersoner til en bedre økonomi og likviditet.

   Vi bistår privatpersoner som har fått avslag fra deres nåværende bank eller andre bankinstitusjoner. Vi hjelper også privatpersoner som ønsker å søke sitt første boliglån eller som ønsker et boliglån med bedre betingelser.


   I en hektisk hverdag er det lett å miste kontroll over egen økonomi. Du kan være trygg på at vi vil gi deg den beste servicen på markedet. Vi tilbyr en enkel, lønnsom og trygg prosess for å hjelpe deg med dine utfordringer.

   Fantastiske tilbakemeldinger fra våre kunder på Trustpilot
   Prosessen vår er helt gratis
   Søknaden er helt uforpliktende
   Bedre oversikt med ett lån og én faktura
   Profesjonell og personlig veiledning av en fast saksbehandler
   Vi fremmer din unike situasjon på den beste måten til våre samarbeidspartnere
   Lån og refinansiering selv om du har inkasso og betalingsanmerkninger
   Oppfyll boligdrømmen med varierende inntekt
   Lånetilbudet er gyldig i 30 dager

   Søk lån med betalingsanmerkning

   Bli oppringt av en kundeveileder

    hh