fbpx

Hvor mye kan jeg få i boliglån?

Går du med en drøm om å kjøpe egen bolig? Nå kan vi også hjelpe deg som ønsker å søke boliglån. Nominell rente fra 2,88 %, effektiv rente 2,94 %, 2 mill over 25 år, Totalt: 2.815.913,-..

Boliglån med betalinsanmerkninger og inkasso

Vil du at vi skal ringe deg?

  Har du en boligdrøm du vil finansiere?

  Leier du bolig eller leilighet og begynner å drømme om å eie egen bolig? Eller befinner du deg midt i tyveårene og bor fremdeles hjemme hos foreldrene dine, men føler stadig en større trang til å komme deg inn på boligmarkedet? Vi kan hjelpe!

  Det å komme seg inn på boligmarkedet er ingen smal sak nå til dags. Det kan faktisk være ganske så overveldende, og derfor vil vi gjøre alt vi kan for å gjøre byrden litt lettere for deg. Vi hjelper deg mer enn gjerne og kommer frem til en avtale som passer din situasjon.
  Alt du behøver å gjøre for å søke et boliglån hos oss er å fylle ut en uforpliktende søknad. Eventuelt kan du legge igjen din kontaktinfo så tar vi kontakt med deg. Uansett hvilken situasjon du befinner deg i vil vi finne de beste løsningene for deg. Husk at søknaden vår er helt gratis og uforpliktende.

  Hjelp med betalingsanmerkninger og gjeld
  Hjelp til å få oversikt over inkasso, gjeld og betalingsanmerkninger

  La oss ta hånd om dialogen med banken for deg

  Som følge av våre erfaring og våre samarbeidsavtaler, så er det relativt enkelt for oss å skaffe seg en pekepinn på hva som er riktig lån for deg og hva du trenger for å gå videre i låneprosessen som du har begynt på.

  Nedenfor finner du en knapp til vår lånesøknad. Fyll den ut med nødvendig informasjon, og så vil du raskt kunne få en pekepinn på hvordan dine lånemuligheter ser ut. Søknaden baserer seg primært på 3 ting:

  Inntekter – hva tjener du? Boliglånsforskriften i Norge sier at du kan låne fem ganger din egen inntekt. Dette ligger til grunn i alle lån som omhandler boligkjøp, oppussing, vedlikehold eller totalrenovering av bolig og det å flytte boliglånet ditt.

  Gjeldssituasjon – hvor mye gjeld du har fra før har naturligvis også en betydning for søknaden. Dette må regnes inn i din totale låneevne, da du naturligvis må kunne betjene denne gjelden etter du har tatt opp et boliglån. Jo mindre gjeld du har fra før, jo mer kan du låne. Har du inkasso eller betalingsanmerkninger, så er det også viktig at du oppgir dette. Det trenger ikke være en stopper for at du kan realisere boligdrømmen, men det hjelper oss i prosessen med å finne riktig bank for deg.

  Boforhold / familie – hvor bor du i dag? Leier du bolig eller eier du bolig allerede? Vi trenger naturligvis også relevant info om eventuelle medlånetakere eller kausjonister som du skal ha med på lånet, og hvordan din familiære situasjon i forbindelse med barn og ekteskap. Alt dette er informasjon som bankene vil bruke i sin utregning for ditt finansieringsbevis.

  Går du med en boligdrøm og ønsker å se om du kan realisere den? Fyll ut en søknad da vel! En av våre hyggelige kundeveiledere vil ta kontakt med deg innen kort tid, og følge deg gjennom hele søknadsprosessen.

  Hva må jeg ha for å søke boliglån?

  Når vi søker ett boliglån, så er det viktig å kunne dokumentere den informasjonen vi legger inn i søknaden. Dette gjør man for at banken kan være trygge på at de gir deg et finansieringsbevis basert på riktig grunnlag. Finansieringsbevis er et dokument som bekrefter at du har finansiering når du skal delta i en budrunde. For at vi skal kunne søke om dette så er det viktig at du finner frem følgende informasjon før vi begynner søknadsprosessen hos banken:

  Siste skattemelding – vi trenger skattemeldingen til alle involverte parter. Med andre ord trenger vi både din og eventuell medlånetaker sin skattemelding.

  Kopi av arbeidskontrakt eller de tre siste lønnsslippene dine kan bli etterspurt av banken, da disse dokumentene inneholder nødvendig informasjon om betalingsevnen din. Denne informasjonen trenger banken for å vite hvor mye de kan gi deg i lån.

  Bekreftelse på at du har nok i egenkapital – vi trenger denne bekreftelsen for å vite at du oppfyller et av de viktigste kravene vi stiller til kundene våre. En slik bekreftelse kan være enten en fysisk kontoutskrift eller et skjermbilde av en. Se avsnittet nedenfor for å lese om krav til egenkapital.

  Tilbud på å refinansiere boliglån
  Søke lån med betalingsanmerkning og inkasso

  Har du ikke nok i egenkapital?

  Alle som skal ta opp et boliglån, er nødt til å ha 15 % i egenkapital. Årsaken til det er at man skal kunne stille med noe sikkerhet, slik at banken ikke må låne deg absolutt hele lånebeløpet. Har du derimot foreldre som kan stille med sikkerhet, så kan de 15% kunne nedjusteres.

  Organiseringen rundt egenkapital kan være litt forvirrende, men dette kan vi forklare ved å bruke et eksempel. For hver million du skal låne så vil det utgjøre 150 000 kroner i egenkapital. Et lån på 3 millioner vil dermed bety at du trenger 450 000 i egenkapital.

  Om det derimot skulle vise seg at du ikke har nok egenkapital og du ikke har anledning til å skaffe det overhodet, så finnes det et alternativ. Da trenger du tilleggssikkerhet for lånet.

  Tilleggssikkerhet kan eksempelvis være boligen til foreldrene dine eller en fritidsbolig. I en slik situasjon vil de gå inn i rollen som kausjonister og dermed er de ansvarlige for deler av lånet ditt.

  to personer som ønsker å låne/kjøpe sammen

  Du kan låne alene, eller sammen med en annen person

  Når man skal kjøpe bolig, så stiller folk med ulike forutsetninger – både økonomisk sett og på det personlige plan. Selv om noen ønsker å finansiere boligdrømmen på egen hånd, så er det like vanlig å ta opp lån sammen med en annen person, gjerne en kjæreste eller ektefelle.

  Om det er to personer som ønsker å låne/kjøpe sammen, så deler banken ansvaret likt mellom dere. Det vil si at dere er ansvarlige for 50 % hver av den aktuelle lånesummen. Men dersom den ene plutselig ikke kan betale, så kan banken stille den andre ansvarlig for alt.

  Folk som tar opp lån og kjøper bolig sammen, er som regel gift eller i et annet etablert forhold, men det finnes også en mulighet om du er aleine for at dine foreldre kan stille som medlåntakere sammen med deg.

  Kjøpe og selge bolig? Vi hjelper deg også med mellomfinansiering

  Prosessen med å kjøpe og selge bolig går ikke alltid like fort som man skulle ønske. Da kan det være nødvendig med mellomfinansiering. Dette er ikke noe du trenger å bekymre deg for, siden vi naturligvis kan hjelpe deg med dette også!

  Søke lån med betalingsanmerkning og inkasso
  Hvor lang tid tar det å få finansieringsbevis?

  Dersom du har alle dokumenter klare når du søker så vil vi kunne gi deg et tilbud om finansieringsbevis i løpet av noen dager. 

  Trenger jeg egenkapital når jeg søker boliglån?

  Ja. Du må kunne stille med 15% egenkapital av kjøpesummen. Dette kan være fri egenkapital, bundet egenkapital (kausjonist) eller en kombinasjon av disse.

  Hva gjør jeg når jeg ikke eier bolig? 

  For å kunne søke et nytt boliglån må du kunne stille med egenkapital på 15% av kjøpesummen i form av oppsparte midler eller kausjonist.

  Hvor mye kan jeg få i boliglån?

  Du kan maksimalt få et boliglån som er inntil 5 ganger av husholdningens totale inntekt. 

  Kan dere hjelpe meg å flytte boliglånet mitt?

  Ja. Dersom du ønsker bedre betingelser på ditt boliglån kan vi innhente tilbud om dette. Du kan gjerne fortelle oss dagens vilkår så vil vi gjøre vårt beste for å gi deg bedre betingelser.

  Hva er effektiv rente? 

  Effektiv rente er det du faktisk betaler for lånet ditt. Effektiv rente er nominell rente på lånet, pluss alle gebyrer og andre kostnader. 

  Hva er fastrente? 

  Velger du å binde renten i 3, 5 eller 10 år vil renten på lånet ditt være den samme i hele perioden, uavhengig av svingninger på rentene. En fastrenteavtale har spesielle betingelser som begrenser hvilke endringer du kan gjøre på lånet ditt. Dersom du flytter lånet til en annen bank i denne perioden må du betale overkurs eller underkurs.

  Hvor lang løpetid er det på boliglån? 

  På et boliglån kan du få inntil 30 års løpetid på lånet. Dette avhenger av alder på søker og den generelle betjeningsevnen til den som søker.

  Hvordan søker jeg om et nytt boliglån?

  Gå til vårt søknadsskjema og velg lånetypen “nytt boliglån” når du søker. Fyll ut informajonen så vil en av våre hyggelige rådgivere ta kontakt med deg fortløpende.

  Koster det noe å søke om boliglån via dere?

  Nei. Vi tar ikke betalt for våre tjenester da vi honoreres av bankene vi jobber sammen med.

  Vil du at vi skal ringe deg?

   Få rask og god hjelp

   Kontakt oss for uforpliktende og kostnadsfri samtale

   Søknad

   Be om å bli oppringt eller send oss en lånesøknad så vil en av våre flinke kundeveiledere ta kontakt med deg. Søknaden blir gjennomgått og deretter sendt til våre bankpartnere.

   Søke lån med betalingsanmerkning og inkasso

   Tilbud

   Vi snakker med bankene og presenterer forslag og ulike tilbud til deg. Sammen med deg finner vi løsningen og banken som er mest skreddersydd til dine økonomiske behov.

   Tilbud på å refinansiere boliglån

   En ny start

   Tilbudet godkjennes trygt og enkelt av deg med BankID. Banken vil innfri eventuelle krav og andre praktiske gjøremål. Din jobb blir å vedlikeholde en god personlig økonomi.

   Hvorfor velge oss

   Hvorfor velge oss?

   Zen Finans ble opprettet i 2018 med en visjon om å hjelpe privatpersoner til en bedre økonomi og likviditet.

   Vi bistår privatpersoner som har fått avslag fra deres nåværende bank eller andre bankinstitusjoner. Vi hjelper også privatpersoner som ønsker å søke sitt første boliglån eller som ønsker et boliglån med bedre betingelser.

   I en hektisk hverdag er det lett å miste kontroll over egen økonomi. Du kan være trygg på at vi vil gi deg den beste servicen på markedet. Vi tilbyr en enkel, lønnsom og trygg prosess for å hjelpe deg med dine utfordringer.

   Fantastiske tilbakemeldinger fra våre kunder på Trustpilot

   Prosessen vår er helt gratis

   Søknaden er helt uforpliktende

   Bedre oversikt med ett lån og én faktura

   Profesjonell og personlig veiledning av en fast saksbehandler

   Vi fremmer din unike situasjon på den beste måten til våre samarbeidspartnere

   Lån og refinansiering selv om du har inkasso og betalingsanmerkninger

   Oppfyll boligdrømmen med varierende inntekt

   Lånetilbudet er gyldig i 30 dager

   Vil du at vi skal ringe deg?

    Få gratis hjelp idag

    Vi hjelper deg i møte med banken – uforpliktende og kostnadsfritt

    Ring oss på - 400 01 956

    Kontakt oss for uforpliktende og kostnadsfri samtale