Vil du ha personlig hjelp med din lånesøknad? Ring oss på 40 00 19 56

Banken trakk finansieringsbeviset - hva nå

Banken trakk finansieringsbeviset? Vi hjelper deg gratis

Vi hjelper deg med dette

Få gratis hjelp med nytt finansieringsbevis:

Skjema 1 [custom intent - orginal]
Eier du egen bolig eller har du tilgang på kausjonist?

Er du usikker eller ønsker du heller å ta det over telefon? Klikk her.

Rente varierer og settes individuelt. Renteeksempel: eff. 7,22% 2mill o/30 år Kostnad 2 785 343 Tot 4 785 343

Jakten på boligdrømmen er en veldig spennende prosess. Men hva skjer når banken uventet trekker finansieringsbeviset? Denne uheldige situasjonen er så klart plagsom, men ikke fortvil! Du kan raskt søke om nytt finansieringsbevis for å løse problemet og fortsette boligjakten.

Zen Finans jobber tett sammen med banker som er kjent for å si ja når andre banker sier nei, og som har mer fleksibilitet når det kommer til å utgi finansieringsbevis. Vi er godt kjent med situasjonen og sjekker dine muligheter hos opptil 10 ulike banker raskt.

Søk nå for rask bistand med å sikre nytt finansieringsbevis.

Kan banken trekke tilbake finansieringsbevis?

Banken har full myndighet til å trekke tilbake et finansieringsbevis. Grunnen til dette kan være at det dukker opp nye opplysninger, for eksempel i form av betalingsevne, kredittverdighet, og mulighet til å stille med sikkerhet. 

Og selv om det ikke er et krav å ha finansieringsbevis for å legge inn bud på bolig, anbefales det for å kunne vise selgere og meglere at man har tilstrekkelige midler til å kjøpe.

Hva skal til for å få finansieringsbevis?

For å få finansieringsbevis trenger du kun å utfylle en søknad hvor du oppgir informasjon om ting som betalingsevne, egenkapital, og tidligere gjeld. Deretter foretar bankene vanligvis en kredittsjekk og vurderer saken din, før du mottar det endelige svaret. Om du sier til oss at det haster kan denne prosessen gå veldig raskt.

Hvor lenge er finansieringsbeviset gyldig?

Når du har mottatt det nye finansieringsbeviset er det gyldig i 60-90 dager, noe som gir deg god tid til å delta på budrunder og lete etter den riktige boligen. Skulle det derimot være slik at du ikke finner en ny bolig i løpet av denne perioden, kan du søke om å fornye finansieringsbeviset.

Som du ser finnes det en enkel utvei når banken trekker finansieringsbeviset. Med hjelp fra Zen Finans kan du raskt sjekke mulighetene hos ulike banker for å oppta jakten på drømmeboligen. 

Søk nå og få gratis hjelp med å skaffe nytt finansieringsbevis

Få gratis hjelp i dag

Vi hjelper deg finne banken som kan gi den beste økonomiske løsningen – uforpliktende og kostnadsfritt.

…eller vil du vi skal ringe deg? (vanligvis innen få minutter)