Å kjøpe Bitcoin med forbrukslån

Vi hjelper deg med dette

Søk uforpliktende og gratis nå

[ACTUAL] Skjema 1 [Custom intent]
Eier du egen bolig eller har du tilgang på kausjonist?

Er du usikker eller ønsker du heller å ta det over telefon? Klikk her.

Å kjøpe Bitcoin med forbrukslån

Bitcoin er noe som på mirakuløst vis dukket opp og tok verden med storm for noen år siden (i 2011 og årene etter det). Det hadde imidlertid eksistert i noen år før det skjedde, siden dette er et fenomen ble oppfunnet i 2009. I dag har det dessuten utviklet seg til å bli en av de mest kjente formene for kryptovaluta.

I begynnelsen så var det mange som var skeptiske til det nye fenomenet, men det har sakte men sikkert vokst og blitt noe alle kjenner til. Det er ikke slik at absolutt alle benytter seg av dette som verken investerings- eller betalingsmetode, men det er nok ingen underdrivelse å si at de aller fleste vet hva det er.

Hva kjennetegner kryptovaluta?

Det som kjennetegner kryptovaluta er at det er ikke en fysisk gjenstand du eier. Bitcoin er ikke små mynter som du putter på sparegrisen din. Med Bitcoin og krytovaluta generelt er det nemlig slik at alt foregår av nettet, og det er jo noe som vi kjenner igjen fra det å handle med aksjer.

Hvis du vurderer å investere i Bitcoin, så er det flere måter du kan gjøre det på. Ettersom alt foregår digitalt på nettet, så er dette noe som uansett er veldig enkelt. Men du kan altså kjøpe Bitcoin-aksjer via indeksfond eller så kan du kjøpe og selge Bitcon gjennom forskjellige forhandlere. Sertifiserte forhandlere, så det er helt trygt.

Som de aller fleste av oss vet så er sjansen for at det ligger en hacker og venter her og der på nettet definitivt til stede. Derfor er det så viktig at du kun benytter deg av nettsider som du vet at er 100% trygge. Hvis du plutselig skulle bli offer for dette, så er det jo ikke noe godt med det, så det er bedre å være på den trygge siden.

Hvordan fungerer Bitcoin investeringer?

Bitcoin fungerer på samme måte som det å investere i aksjer, og de har generelt ganske mange likhetstrekk. Både Bitcoin og aksjer kan defineres som en investering, men det er fordeler og ulemper med begge deler. Det som er mest aktuelt er nok at verdien på Bitcoin-aksjene går ned i takt med prisen, samt opp når det går oppover.

Enten du er en av dem av ble bitt av basillen i det Bitcoin-fenomenet gjorde sitt inntog, eller en av dem som satt på gjerdet og observerte den gangen, så blir det i dag regnet for å være så trygt at mange velger å ta opp lån for å gjøre en investering i dette. Men hvordan er det mulig og er det egentlig så lurt?

Svaret på den første delen av spørsmålet er ganske enkelt, for det er faktisk mulig å ta opp lån for å investere i Bitcoin-aksjer. Da er det veldig mange som går for det som vi kjenner som forbrukslån. Dette er en lånemetode som ofte forbindes med dyre kostnader, så dette er noe du må ta med i betraktningen.

Ikke glem å vurdere kostnader opp mot avkastning

Før du tar opp et forbrukslån for å kjøpe Bitcoin-aksjer bør du alltid tenke på at aksjene alltid bør gi større avkastning enn verdien på kostnadene dine. Det er veldig enkelt å glemme det i situasjoner som dette, og det er nettopp derfor vi må understreke viktigheten med å holde tungen rett i munnen når du driver med dette.

Vi kan forsøke å illustrere det med et eksempel. Hvis du låner et beløp som tilsvarer at du kan bruke 500 kroner på Bitcoin-aksjer i måneden, så må du gå minst 15 % i overskudd for at det faktisk skal lønne seg. Hvis det ikke kommer til å være tilfellet for deg, så finnes det garantert smartere investeringsmetoder der ute.

Vi anbefaler på det sterkeste å ikke kjøpe bitcoin eller annen kryptovaluta, men heller kjøpe med penger du allerede har.

Vi i Zen Finans er spesialister på privatøkonomi, og hjelper deg som f. eks har inkasso og betalingsanmerkninger med å bli kvitt disse gjennom refinansiering med sikkerhet i bolig. Har du dyr gjeld som forbrukslån, kredittkort eller inkasso, så kan vi hjelpe deg ut av dette. Ta kontakt med oss for en prat om din økonomi, det er helt uforpliktende og kostnadsfritt.

Rente varierer og settes individuelt.

Eksempel boliglån: Nominell rente fra 5,85 %, effektiv rente 6,11 %, 2 mill. over 25 år, Totalt: 3.492.400,-.

Eksempel omstartslån: Nominell rente 7,25%. Effektiv rente 7,68% ved lån på 2 mill. over 25 år. Kostnad: kr 2 379 341,- Totalt: kr 4 379 341,-

Eksempel forbrukslån: Nedbetalingstiden er 1-15 år, 5 år om du ikke skal refinansiere. Nominell rente varierer fra 6,9 % til 23,4 %. Effektiv rente varierer fra 8,19 % til 49,92 %, dermed kan det være mye penger på spare. Eksempel: kr. 100000/5 år, nom. rente 11.70%, eff. rente 14.13%, etabl.geb. kr. 990. kost 37412. totalt kr. 137412.

Få gratis hjelp i dag

Vi hjelper deg finne banken som kan gi den beste økonomiske løsningen – uforpliktende og kostnadsfritt.

…eller vil du vi skal ringe deg? (vanligvis innen få minutter)