Skattegjeld – Hva gjør man?

Vi hjelper deg med dette

Søk uforpliktende og gratis nå

[ACTUAL] Skjema 1 [Custom intent]
Eier du egen bolig eller har du tilgang på kausjonist?

Er du usikker eller ønsker du heller å ta det over telefon? Klikk her.

Skattegjeld – Hva gjør man?

Har du fått brev fra skattemyndighetene? Det kan føles skummelt, vanskelig og tungt når man oppdager at man har skattegjeld. Mange føler seg alene om dette, men faktum er at en skattegjeld ikke er uvanlig. Dersom du driver et foretak er det fort gjort å miste kontroll på inntektene, moms og forskuddsskatt. Heldigvis finnes det en vei ut av gjelden.

Mange er redd for at de må slå seg konkurs når brevet fra kemneren kommer. I noen tilfeller er det dette som må til, men for de aller fleste vil konkurs være det aller siste alternativet. Du har faktisk andre muligheter til å innfri gjelden, uten at du behøver å miste bedriften eller huset. Vi skal fortelle deg hvordan du kan bli kvitt din skattegjeld.

Hva er skattegjeld?

En skattegjeld er en gjeld du skylder skattemyndighetene, og består i hovedsak av ubetalt forskuddsskatt og moms. Dette er en gjeld som oftest rammer enkeltmannsforetak og andre mindre bedrifter. Med mindre du har en regnskapsfører, kan det være vanskelig å holde styr på inntektene og skatten – særlig hvis oppdragene uteblir over en lengre periode.

I en slik situasjon er det mange som føler seg alene og redd. Derfor er det viktig å snakke med noen som kan hjelpe deg, og vit at du aldri er alene om gjelden. Vi i Zen Finans har bistått mange ut av vanskelige økonomiske situasjoner, og ved hjelp av en grundig gjennomgang av din økonomi, kan vi finne alternative måter som innfrir gjelden din.

Refinansiering av bolig

Hvis du eier din egen bolig, er det store sjanser for at et en refinansiering av boligen kan hjelpe deg ut av krisen. Hvis huset har en lav belåning, er det mulig å refinansiere og øke belåningen på huset. Da vil du ha muligheten til å bruke pengene på å innfri gjelden. Vi i Zen Finans vet at ikke alle er boligeiere, men refinansiering kan være til hjelp for alle som har lån.

Kanskje har du et billån, små lån, kredittkortgjeld eller andre lån liggende? Et refinansieringslån går ut på at du tar opp et nytt lån med gunstige renter, som du deretter bruker til å innfri alle de gamle lånene. Det kan kanskje høres selvmotsigende ut, men et refinansieringslån har hjulpet mange ut av vanskelige finansielle situasjoner.

Når du har flere eksisterende lån liggende, betaler du i hovedsak ned på dyre, gamle renter. Hvis du kun har ett lån å fokusere på, som samtidig har gunstige renter, vil det være mye enklere, billigere og ikke minst raskere å betale ned. Skattegjeld oppstår ofte som et resultat av en uoversiktlig økonomi, og ingenting er mer uoversiktlig enn mange ubetalte og gamle gjeldsposter.

Slik hjelper vi deg med skattegjeld

Når du skal søke om et refinansieringslån, er hovedmålet å få dette lånet så billig som mulig. Da snakker vi gjerne om lavere renter, bedre vilkår og generelt mer gunstige forhold. Vi i Zen Finans arbeider med en rekke banker, og kan hjelpe deg med din lånesøknad. Alt du behøver å gjøre er å sende oss et søknadsskjema, og du vil få tildelt en personlige kundeveileder. Sammen vil vi jobbe for å finne den beste løsningen for din unike situasjon.

Vi vil legge frem din sak på en god måte og tar oss av dokument arbeidet. Deretter vil vi sende din lånesøknad til en mengde ulike banker, slik at du kan velge det lånet som passer best for deg. Du vil få muligheten til å sammenligne lånene og godkjenne tilbudene trygt og enkelt. Dette er en kostnadsfri og uforpliktende tjeneste, og du vil få god og trygg veiledning gjennom hele prosessen.

Sitter du med mye skattegjeld? Det viktigste er å vite at det alltid finnes en løsning. Du er ikke alene om gjelden og dette betyr ikke nødvendigvis at du må slå bedriften din konkurs. Vi i Zen Finans vil finne de beste alternativene for deg og hjelpe deg med å innfri gjelden din, samtidig som du får en mer ryddig og oversiktlig økonomi i fremtiden. Kontakt oss i dag, det er helt gratis og uforpliktende. La oss hjelpe deg med å bli kvitt skattegjelden.

Rente varierer og settes individuelt.

Eksempel boliglån: Nominell rente fra 5,85 %, effektiv rente 6,11 %, 2 mill. over 25 år, Totalt: 3.492.400,-.

Eksempel omstartslån: Nominell rente 7,25%. Effektiv rente 7,68% ved lån på 2 mill. over 25 år. Kostnad: kr 2 379 341,- Totalt: kr 4 379 341,-

Eksempel forbrukslån: Nedbetalingstiden er 1-15 år, 5 år om du ikke skal refinansiere. Nominell rente varierer fra 6,9 % til 23,4 %. Effektiv rente varierer fra 8,19 % til 49,92 %, dermed kan det være mye penger på spare. Eksempel: kr. 100000/5 år, nom. rente 11.70%, eff. rente 14.13%, etabl.geb. kr. 990. kost 37412. totalt kr. 137412.

Få gratis hjelp i dag

Vi hjelper deg finne banken som kan gi den beste økonomiske løsningen – uforpliktende og kostnadsfritt.

…eller vil du vi skal ringe deg? (vanligvis innen få minutter)