Refinansiering med betalingsanmerkning

Refinansiering med betalingsanmerkning? Dette må til

Vi hjelper deg med dette

Søk refinansiering med betalingsanmerkning

[ACTUAL] Skjema 1 [Custom intent]
Eier du egen bolig eller har du tilgang på kausjonist?

Er du usikker eller ønsker du heller å ta det over telefon? Klikk her.

Refinansiering med betalingsanmerkning byr på flere utfordringer. Flere vil få nei om de har betalingsanmerkninger. Det er fordi banken anser det å låne ut penger til slike kunder som en stor risiko. Allikevel finnes det gode løsninger i markedet. 

Slik får du enklest innvilget refinansiering med betalingsanmerkning

Den enkleste måten å få innvilget refinansiering til tross for betalingsanmerkning på, er å refinansiere boliglånet. Du kan refinansiere boliglån med betalingsanmerkning om du oppfyller et av disse kravene:

  • Du eier egen bolig og belåningsgraden din er på under 85 % av boligens verdi
  • Du kjenner noen som eier bolig med belåningsgrad på under 85% av boligens verdi, og som er villig til å hjelpe deg ved å stille som kausjonist 

Ved å stille med pant i en bolig (også kalt sikkerhet), vil flere banker godta din lånesøknad, og du vil også få en mye lavere rente på lånet ditt. I det refinansieringen blir innvilget og går gjennom vil du også bli kvitt betalingsanmerkningene dine.  

I Norge er det flere banker som kan hjelpe deg med refinansiering med betalingsanmerkning. Bruk skjemaet øverst på denne siden så hjelper vi deg finne det beste tilbudet, helt gratis og uforpliktende.

Få et uforpliktende tilbud på refinansiering

Hva betyr det å refinansiere?

Majoriteten av nordmenn tar opp lån til hus, bil og andre gjenstander en ikke kan kjøpe med egne sparepenger. En voksen person har ofte flere lån, og mange har i dag også smålån, slik som kredittkortgjeld.

Refinansiering handler om å ta opp et lån for å erstatte andre lån. For de som har flere smålån lønner det seg heller å samle alle i ett større lån. En slik refinansiering av lånene dine vil føre til lavere renter, redusere de månedlige gebyrene og ikke minst gi bedre oversikt i økonomien din. 

Det kan være vanskelig å refinansiere gjeld med betalingsanmerkning. Slike søknader blir som regel automatisk avslått, og de må derfor behandles manuelt. Vi hjelper deg med å finne banker som vil vurdere deg som kunde, selv om du er i en vanskelig økonomisk situasjon. 

Hva er en betalingsanmerkning?

En betalingsanmerkning er et resultat av at du ikke har betalt en regning i tide. Når forfall er passert på en regning, vil du først motta en purring. Dette forekommer 2 uker etter forfall. Om du fortsatt ikke gjør opp for deg, går prosessen videre til inkassovarsel. Her varsler kreditor om at regningen vil gå til inkasso om du ikke gjør opp for deg.

Dersom du ikke betaler regningen ved inkassovarselet, vil kreditor sende saken til inkassobyrå. De står dermed ansvarlige for videre inndrivelse og potensielle rettslige steg. Betalingsanmerkningen blir først registrert 30 dager etter at de rettslige tiltakene er blitt iverksatte. 

Selv om du til slutt skulle gjøre opp for deg, vil en betalingsanmerkning bli stående. Denne registreres i det som kalles et kredittopplysningsregister. Banker og andre lånetilbydere har tilgang til dette registeret, og de kan sjekke din kredittverdighet her.

Rente varierer og settes individuelt.

Eksempel boliglån: Nominell rente fra 5,85 %, effektiv rente 6,11 %, 2 mill. over 25 år, Totalt: 3.492.400,-.

Eksempel omstartslån: Nominell rente 7,25%. Effektiv rente 7,68% ved lån på 2 mill. over 25 år. Kostnad: kr 2 379 341,- Totalt: kr 4 379 341,-

Eksempel forbrukslån: Nedbetalingstiden er 1-15 år, 5 år om du ikke skal refinansiere. Nominell rente varierer fra 6,9 % til 23,4 %. Effektiv rente varierer fra 8,19 % til 49,92 %, dermed kan det være mye penger på spare. Eksempel: kr. 100000/5 år, nom. rente 11.70%, eff. rente 14.13%, etabl.geb. kr. 990. kost 37412. totalt kr. 137412.

Få gratis hjelp i dag

Vi hjelper deg finne banken som kan gi den beste økonomiske løsningen – uforpliktende og kostnadsfritt.

…eller vil du vi skal ringe deg? (vanligvis innen få minutter)