Refinansiering med sikkerhet i bolig. Hvem passer det for?

Vi hjelper deg med dette

Søk uforpliktende og gratis nå

[MIGRATION] Skjema 1 [Custom intent]
Eier du egen bolig eller har du tilgang på kausjonist?

Er du usikker eller ønsker du heller å ta det over telefon? Klikk her.

Har du vurdert refinansiering med sikkerhet i egen bolig? Dette kan gi deg mange fordeler og fjerne økonomiske belastninger i hverdagen. Vanligvis er dette en løsning som passer for mennesker med mye kredittgjeld og flere dyre smålån. Hvis du er i en slik situasjon, betaler du nok mye i måneden på renter og gebyrer. Refinansiering med sikkerhet i boligen vil kunne være med på redusere de månedlige kostnadene.

For å kunne få innvilget refinansiering med sikkerhet i bolig, er du naturligvis nødt til å eie din egen bolig. Men dette behøver ikke å være en leilighet eller et hus. Egen bolig kan også være en hytte, fritidsbolig eller generell eiendom. Det foreligger også et krav om at du må kunne dokumentere egen inntekt, men du er ikke nødt til å ha en fast inntekt for å kunne refinansiere med sikkerhet i bolig.

Er du selvstendig næringsdrivende, har bonuslønn eller kanskje deltidsansatt? Da kan refinansiering i bolig være et alternativ for deg. Et vanlig refinansieringslån går ut på at du tar opp et nytt lån for innfri den gamle gjelden. Du kan samle alle lånene dine i ett, og dermed kun ha en gjeldspost å betale ned på hver måned. Dette betyr at du slipper å betale renter, gebyrer og avdrag på flere forskjellige poster.

Ofte er målet å få et refinansieringslån med bedre renter enn de opprinnelige lånene. Hvis du kan stille med sikkerhet i egen bolig, vil dette være langt lettere å oppnå. Med lavere renter og mindre utgifter per måned, vil du sitte igjen med en bedre og mer ryddig økonomi. Slik kan refinansiering også være forebyggende og legge grunnmuren for en sunn økonomi i fremtiden.

Fordeler med refinansiering med sikkerhet i bolig

Som sagt vil du ende opp med å redusere de månedlige kostnadene, og dette er selvfølgelig en fordel i seg selv. Men du ender også opp med en bedre oversikt over din egen økonomi, og derfor er refinansiering et flott sted å starte for de som ønsker seg økonomisk frihet. Mindre utgifter hver måned, bedre renter, et lån å forholde seg til og innfrielse av gammel gjeld – dette er noen av de mest lukrative fordelene med refinansiering.

Dessverre er det slik at mennesker med varierende inntekt og deltidsjobber, ikke stiller sterkt hos banker. Men akkurat når det gjelder refinansiering med sikkerhet i bolig, er ikke dette et problem. Det handler bare om å legge frem søknaden sin på best mulig måte, og et ønske om refinansiering er også et ønske om en bedret økonomi.

Det er også mulig å refinansiere selv om du har betalingsanmerkninger. I motsetning til vanlige prosedyrer, vil en refinansierings-søknad vurderes individuelt. Her vil banken se på søknaden helhetlig, så lenge du har fast eiendom som kan stilles til sikkerhet.

Mange lurer gjerne på hvor mye det er mulig å få når de skal refinansiere. Dette finnes det ikke et fasitsvar på, da det avhenger av hver unike økonomiske situasjon. I tillegg vil verdien av eiendommen du ønsker å stille til sikkerhet også spille en stor rolle i hvor mye du får. Det aller beste er å sende søknader til flere banker, da får du muligheten til å velge det lånet mest de beste vilkårene.

Vi hjelper deg med refinansiering

Vi i Zen Finans kan hjelpe deg med å sende en søknad om refinansiering. Dette er en uforpliktende og kostnadsfri tjeneste, og du vil få tildelt en personlig veileder som hjelper deg gjennom prosessen. Når du søker om refinansiering med sikkerhet i bolig, gjelder det å legge søknaden frem på best mulig vis – dette vet vi hvordan vi skal gjøre. Vi har bistått mange nordmenn med å rydde opp i økonomien ved hjelp av refinansiering.

Vi tar oss av jobben for deg og sender søknaden din ut til en rekke banker. Når vi får tilbudene vil disse bli presentert for deg, slik at du kan velge det tilbudet som høres best ut. Dette er helt uforpliktende, og du velger selv om du vil akseptere tilbudet. Hvis du lurer på hvor mye du kan få i refinansieringslån, kan vi også hjelpe deg med å finne ut av dette. Kontakt oss i dag for en uforpliktende prat.

Rente varierer og settes individuelt.

Eksempel boliglån: Nominell rente fra 5,85 %, effektiv rente 6,11 %, 2 mill. over 25 år, Totalt: 3.492.400,-.

Eksempel omstartslån: Nominell rente 7,25%. Effektiv rente 7,68% ved lån på 2 mill. over 25 år. Kostnad: kr 2 379 341,- Totalt: kr 4 379 341,-

Eksempel forbrukslån: Nedbetalingstiden er 1-15 år, 5 år om du ikke skal refinansiere. Nominell rente varierer fra 6,9 % til 23,4 %. Effektiv rente varierer fra 8,19 % til 49,92 %, dermed kan det være mye penger på spare. Eksempel: kr. 100000/5 år, nom. rente 11.70%, eff. rente 14.13%, etabl.geb. kr. 990. kost 37412. totalt kr. 137412.

Få gratis hjelp i dag

Vi hjelper deg finne banken som kan gi den beste økonomiske løsningen – uforpliktende og kostnadsfritt.

…eller vil du vi skal ringe deg? (vanligvis innen få minutter)