fbpx

Hvordan unngå og takle personlig konkurs?

Personlig konkurs pga mye gjeld

Personlig konkurs er ingen enkel sak å takle. De aller fleste av oss finner tross alt stor personlig trygghet i en fast månedslønn, samt fast leie eller eie av bolig og et godt gjennomtenkt budsjett. Skulle alt dette plutselig bli snudd på hodet, slik som i en konkurs-situasjon, kan det for mange være vanskelig å beholde stabilitet i hverdagen. 

For mange kan personlig konkurs komme nokså brått på. I slike situasjoner er det derfor spesielt viktig å holde hodet kalt, samt vite hvilke steg man kan ta for å beholde en viss økonomisk stabilitet. Med tanke på at personlig konkurs ofte forekommer uforventet, er det ikke mange som tar seg tid til å forberede hvordan de kan takle en slik situasjon. For de som er klare til å ta tak i situasjonen, finnes det heldigvis steg man kan ta for å beskytte seg selv og sine eiendeler.

Sitter du med en følelse av at du går personlig konkurs? Har du regninger som har hopet seg opp og kanskje også inkasso eller betalingsanmerkninger? Da anbefaler vi deg å ta kontakt med oss, så vi kan hjelpe deg til en bedre økonomisk hverdag ved å refinansiere gjelden. Alle har en historie og vi lytter til alle.

NB! Forbehold at du eier eller kan ta pant i en bolig.

Personlig konkurs krever aktivt tiltak

Om det går for lang tid før man betaler sine regninger er det stor sannsynlighet for at man ender opp med for mange inkassosaker. Dette kan i verste fall føre til lønnstrekk eller tvangssalg av bolig. Ved personlig konkurs er det naturligvis mange som sliter med å betale sine inkassosaker og avdrag på boliglån. Dette forekommer ofte som resultat av uforutsette kostnader som kan gjøre konkurs-situasjonen enda vanskeligere. 

For mange er temaet nokså tabubelagt, og svært få velger dermed å spørre venner og familie om hjelp, med mindre de absolutt må. Vi erfarer at veldig mange ofte spør om hjelp fra oss når de allerede er personlig konkurs. 

Mennesker som står midt i en konkurs-situasjon tenker nok ikke alltid like klart, og det er enkelt å la følelser ta overhånd. Derfor er det svært viktig og ofte grunnleggende for egen økonomisk overlevelse at man søker profesjonell hjelp. En av de største fordelene med å gjøre dette, er at det ofte er gratis for søker å motta profesjonell hjelp for unngåelse av tvangssalg, det er nemlig bankene vi samarbeider med som tilbyr oss kompensasjon om saken din blir løst.

Heldigvis lever vi i et stabilt samfunn med tanke på økonomiske muligheter. Skulle man derfor være så uheldig å oppleve personlig konkurs, finnes det mange måter man kan hente seg inn igjen og opprette en ny økonomisk start. I mange tilfeller finnes det en løsning, for eksempel om du eier bolig eller har noen i familien som kan stille som kausjonist. 

Det viktigste er at man har mot og ståpåvilje, og gjør det som trengs for at vi og banken skal forstå at du har tatt grep og kan returnere til en stabil økonomisk hverdag.

Få hjelp for å ikke gå personlig konkurs

Har du opplevd personlig konkurs og mistet jobben din eller har problemer med selskapet ditt, så hold hodet kalt og dra nytte av hjelpen som er tilgjengelig for deg. Mange opplever at den største utfordringen i en konkurs-situasjon er å ta det første steget for å få hjelp. 

For de fleste vil dette steget innebære å søke hjelp hos oss. De som makter dette har allerede kommet langt på veien tilbake til økonomisk stabilitet. Alle har en historie og vi dømmer deg ikke.

NB! Forbehold at du eier eller kan ta pant i en bolig.

Hva sier kundene om oss?

En fantastisk service..

En fantastisk service og hjelp som jeg aldri før har opplevd maken til. Her ble man både sett og hørt og møtt med en forståelse uten å bli dømt nedenom og hjem. Er du ute å «kjøre» med økonomien, søk hjelp i dag. Følte at kundebehandleren kjente deg godt, og han gjorde mere enn du forventet og sto virkelig på for å finne en god løsning . ANBEFALES ❤️ Vet ikke hvordn man kan takke sånne fantastiske serviceinnstillte mennesker.

– Vivian Hummel
Fantastisk!

Zen Finans er første plass man faktisk følte at man ble hørt, å ikke sett ned på. Edmund er utrolig hyggelig, å flink til å ivareta sine kunder. Har du økonomiske vanskeligheter, så er Zen Finans og Edmund det rette valget. Er så utrolig fornøyd, alt løste seg, å det på rekordtid. Tusen takk for all hjelp?

– Stig Roar
Jeg har fått topp hjelp hos Zen Finans

Jeg har fått topp hjelp hos zen finans. Blitt hørt og trodd på, blitt vist respekt for den situasjonen jeg selv har påført meg inn i. Er evig takknemlig for og fått orden på økonomien min, sånn at jeg kan se fremover igjen og ALDRI ta opp forbrukslån igjen. Tusen takk Maren

– Maren Hagen

Slik foregår prosessen

Kontakt oss for uforpliktende og kostnadsfri samtale

Kontakt

Be om å bli oppringt eller send oss et søknadsskjema så får du kontakt med en personlig kundeveileder. Her får du manuell behandling av din sak og dine muligheter blir presentert.

Få gratis hjelp med lån til betalingsanmerkning og inkasso - refinansiere boliglån

Søknad

Vi utformer en søknad for å presentere din sak på best mulig måte og innhenter samtidig relevant dokumentasjon.

Lån til inkasso og betalingsanmerkninger

Tilbud

Når bankene har et tilbud klart videreformidler vi tilbudet til deg. Tilbudet godkjennes deretter trygt og enkelt av deg med BankID.

https://zenfinans.no/wp-content/uploads/2019/09/undraw_review_fkgn.svg

Hvorfor velge oss?

Zen Finans ble opprettet i 2018 med en visjon om å hjelpe privatpersoner til en bedre økonomi og likviditet.

Vi bistår privatpersoner som har fått avslag fra deres nåværende bank eller andre bankinstitusjoner.

I en hektisk hverdag er det lett å miste kontroll over egen økonomi. Du kan være trygg på at vi vil gi deg den beste servicen på markedet. Vi tilbyr en enkel, lønnsom og trygg prosess for å hjelpe deg med dine utfordringer.

Fantastiske tilbakemeldinger fra våre kunder på Trustpilot
Prosessen vår er helt gratis
Søknaden er helt uforpliktende
Bedre oversikt med ett lån og én faktura
Profesjonell og personlig veiledning av en fast saksbehandler
Vi fremmer din unike situasjon på den beste måten til våre samarbeidspartnere
Lån og refinansiering selv om du har inkasso og betalingsanmerkninger
Oppfyll boligdrømmen med varierende inntekt
Lånetilbudet er gyldig i 30 dager