Personlig konkurs pga mye gjeld

Hvordan unngå og takle personlig konkurs?

Vi hjelper deg med dette

Søk uforpliktende og gratis nå

[MIGRATION] Skjema 1 [Custom intent]
Eier du egen bolig eller har du tilgang på kausjonist?

Er du usikker eller ønsker du heller å ta det over telefon? Klikk her.

Personlig konkurs er ingen enkel sak å takle. De aller fleste av oss finner tross alt stor personlig trygghet i en fast månedslønn, samt fast leie eller eie av bolig og et godt gjennomtenkt budsjett. Skulle alt dette plutselig bli snudd på hodet, slik som i en konkurs-situasjon, kan det for mange være vanskelig å beholde stabilitet i hverdagen. 

For mange kan personlig konkurs komme nokså brått på. I slike situasjoner er det derfor spesielt viktig å holde hodet kalt, samt vite hvilke steg man kan ta for å beholde en viss økonomisk stabilitet. Med tanke på at personlig konkurs ofte forekommer uforventet, er det ikke mange som tar seg tid til å forberede hvordan de kan takle en slik situasjon. For de som er klare til å ta tak i situasjonen, finnes det heldigvis steg man kan ta for å beskytte seg selv og sine eiendeler.

Sitter du med en følelse av at du går personlig konkurs? Har du regninger som har hopet seg opp og kanskje også inkasso eller betalingsanmerkninger? Da anbefaler vi deg å ta kontakt med oss, så vi kan hjelpe deg til en bedre økonomisk hverdag ved å refinansiere gjelden. Alle har en historie og vi lytter til alle.

NB! Forbehold at du eier eller kan ta pant i en bolig.

Personlig konkurs krever aktivt tiltak

Om det går for lang tid før man betaler sine regninger er det stor sannsynlighet for at man ender opp med for mange inkassosaker. Dette kan i verste fall føre til lønnstrekk eller tvangssalg av bolig. Ved personlig konkurs er det naturligvis mange som sliter med å betale sine inkassosaker og avdrag på boliglån. Dette forekommer ofte som resultat av uforutsette kostnader som kan gjøre konkurs-situasjonen enda vanskeligere. 

For mange er temaet nokså tabubelagt, og svært få velger dermed å spørre venner og familie om hjelp, med mindre de absolutt må. Vi erfarer at veldig mange ofte spør om hjelp fra oss når de allerede er personlig konkurs. 

Mennesker som står midt i en konkurs-situasjon tenker nok ikke alltid like klart, og det er enkelt å la følelser ta overhånd. Derfor er det svært viktig og ofte grunnleggende for egen økonomisk overlevelse at man søker profesjonell hjelp. En av de største fordelene med å gjøre dette, er at det ofte er gratis for søker å motta profesjonell hjelp for unngåelse av tvangssalg, det er nemlig bankene vi samarbeider med som tilbyr oss kompensasjon om saken din blir løst.

Heldigvis lever vi i et stabilt samfunn med tanke på økonomiske muligheter. Skulle man derfor være så uheldig å oppleve personlig konkurs, finnes det mange måter man kan hente seg inn igjen og opprette en ny økonomisk start. I mange tilfeller finnes det en løsning, for eksempel om du eier bolig eller har noen i familien som kan stille som kausjonist

Det viktigste er at man har mot og ståpåvilje, og gjør det som trengs for at vi og banken skal forstå at du har tatt grep og kan returnere til en stabil økonomisk hverdag.

Få hjelp for å ikke gå personlig konkurs

Har du opplevd personlig konkurs og mistet jobben din eller har problemer med selskapet ditt, så hold hodet kalt og dra nytte av hjelpen som er tilgjengelig for deg. Mange opplever at den største utfordringen i en konkurs-situasjon er å ta det første steget for å få hjelp. 

For de fleste vil dette steget innebære å søke hjelp hos oss. De som makter dette har allerede kommet langt på veien tilbake til økonomisk stabilitet. Alle har en historie og vi dømmer deg ikke.

NB! Forbehold at du eier eller kan ta pant i en bolig.

Rente varierer og settes individuelt.

Eksempel boliglån: Nominell rente fra 5,85 %, effektiv rente 6,11 %, 2 mill. over 25 år, Totalt: 3.492.400,-.

Eksempel omstartslån: Nominell rente 7,25%. Effektiv rente 7,68% ved lån på 2 mill. over 25 år. Kostnad: kr 2 379 341,- Totalt: kr 4 379 341,-

Eksempel forbrukslån: Nedbetalingstiden er 1-15 år, 5 år om du ikke skal refinansiere. Nominell rente varierer fra 6,9 % til 23,4 %. Effektiv rente varierer fra 8,19 % til 49,92 %, dermed kan det være mye penger på spare. Eksempel: kr. 100000/5 år, nom. rente 11.70%, eff. rente 14.13%, etabl.geb. kr. 990. kost 37412. totalt kr. 137412.

Få gratis hjelp i dag

Vi hjelper deg finne banken som kan gi den beste økonomiske løsningen – uforpliktende og kostnadsfritt.

…eller vil du vi skal ringe deg? (vanligvis innen få minutter)