Start video

Bli kvitt restskatt – se video ovenfor!

Vi hjelper deg bake restskatten inn i boliglånet

Bli kvitt skattekravet ved å bake det inn i boliglånet nå:

Skjema 1 [custom intent - orginal]
Eier du egen bolig eller har du tilgang på kausjonist?

Er du usikker eller ønsker du heller å ta det over telefon? Klikk her.

Skatteoppgjøret er en årlig prosess som avgjør hvorvidt du får igjen på skatten eller må innbetale penger til staten i restskatt. For de som får igjen penger er dette alltid en flott periode. Pengene kan en bruke på å reise, pusse opp hjemme, eller helt enkelt påskjønne seg noe annet fint. For de som må takle restskatt er situasjonen en helt annen.

I 2019 alene ble det innbetalt totalt over 10 milliarder kroner i restskatt for 2018 året. Over 500,000 av norske lønnstakere og pensjonister endte med restskatt i skatteoppgjøret. Sluttresultatet ble at gjennomsnittspersonen i denne gruppen måtte innbetale 18,300 kr. Mange betalte godt over denne summen også, og det er det simpelthen ikke alle som har råd til.

Vi kan hjelpe deg med å refinansiere restskatten med sikkerhet i bolig!

Få et uforpliktende tilbud om lån for å betjene skattekrav

Restskatt kan bli dyrt, spesielt ved finansiering med forbrukslån og kredittkort

En ting er sikkert, og det er at du ikke vil prøve å unngå å betale restskatt. Det går dessverre ikke an å forhandle med staten, og de er den tøffeste kreditoren som finnes. Da må en bare bite i det sure eplet og betale inn restskatt så snart som overhodet mulig. Men hva skal du gjøre når du ikke har de tilgjengelige midlene for dette?

Mange tyr her til forbrukslån og kredittkort. Dette kan til tider være gode løsninger, men dessverre med ganske så høye renter. Med renter på godt over 20 % på mindre lån, så kan restskatten bli enda dyrere om du ikke får innbetalt lånet ditt raskt. Hva gjør du når forbrukslån og kredittkort heller ikke er gode alternativ for din situasjon?

Refinansiering av restskatt hos Zen Finans

Zen Finans lar deg refinansiere boliglånet, slik at du får råd til å innbetale restskatt. Mange banker vil nok si nei til refinansiering, og da er det fort gjort å ty til nevnte forbrukslån. Styr derimot unna dette foreløpig og søk løsninger gjennom Zen Finans. Vår løsning med refinansiering hjelper deg nemlig med å få en mye lavere rente enn ved forbrukslån.

Når en skattemelding tikker inn med et oppgjør som gir deg bakoversveis, så er det viktig å vite at du kan puste lettet ut. Restskatt vil selvfølgelig ikke fordufte over natten ved hjelp av refinansiering, men dette vil i hvert fall gi deg tilbake nattesøvnen. Se hvorvidt Zen Finans sin refinansiering kan hjelpe deg med å innbetale restskatt i tide!

(søknaden er helt uforplikende og gratis)


Rente varierer og settes individuelt.

Eksempel boliglån: Nominell rente fra 5,85 %, effektiv rente 6,11 %, 2 mill. over 25 år, Totalt: 3.492.400,-.

Eksempel omstartslån: Nominell rente 7,25%. Effektiv rente 7,68% ved lån på 2 mill. over 25 år. Kostnad: kr 2 379 341,- Totalt: kr 4 379 341,-

Eksempel forbrukslån: Nedbetalingstiden er 1-15 år, 5 år om du ikke skal refinansiere. Nominell rente varierer fra 6,9 % til 23,4 %. Effektiv rente varierer fra 8,19 % til 49,92 %, dermed kan det være mye penger på spare. Eksempel: kr. 100000/5 år, nom. rente 11.70%, eff. rente 14.13%, etabl.geb. kr. 990. kost 37412. totalt kr. 137412.

Få gratis hjelp i dag

Vi hjelper deg finne banken som kan gi den beste økonomiske løsningen – uforpliktende og kostnadsfritt.

…eller vil du vi skal ringe deg? (vanligvis innen få minutter)