fbpx

Restskatt og ny skattemelding for 2020

Skatteoppgjøret er en årlig prosess som avgjør hvorvidt du får igjen på skatten eller må innbetale penger til staten i restskatt. For de som får igjen penger er dette alltid en flott periode. Pengene kan en bruke på å reise, pusse opp hjemme, eller helt enkelt påskjønne seg noe annet fint. For de som må takle restskatt er situasjonen en helt annen.

I 2019 alene ble det innbetalt totalt over 10 milliarder kroner i restskatt for 2018 året. Over 500,000 av norske lønnstakere og pensjonister endte med restskatt i skatteoppgjøret. Sluttresultatet ble at gjennomsnittspersonen i denne gruppen måtte innbetale 18,300 kr. Mange betalte godt over denne summen også, og det er det simpelthen ikke alle som har råd til.

Vi kan hjelpe deg med å refinansiere restskatten med sikkerhet i bolig!

Restskatt kan bli dyrt, spesielt ved finansiering med forbrukslån og kredittkort

En ting er sikkert, og det er at du ikke vil prøve å unngå å betale restskatt. Det går dessverre ikke an å forhandle med staten, og de er den tøffeste kreditoren som finnes. Da må en bare bite i det sure eplet og betale inn restskatt så snart som overhodet mulig. Men hva skal du gjøre når du ikke har de tilgjengelige midlene for dette?

Mange tyr her til forbrukslån og kredittkort. Dette kan til tider være gode løsninger, men dessverre med ganske så høye renter. Med renter på godt over 20 % på mindre lån, så kan restskatten bli enda dyrere om du ikke får innbetalt lånet ditt raskt. Hva gjør du når forbrukslån og kredittkort heller ikke er gode alternativ for din situasjon?

Refinansiering av restskatt hos Zen Finans

Zen Finans lar deg refinansiere boliglånet, slik at du får råd til å innbetale restskatt. Mange banker vil nok si nei til refinansiering, og da er det fort gjort å ty til nevnte forbrukslån. Styr derimot unna dette foreløpig og søk løsninger gjennom Zen Finans. Vår løsning med refinansiering hjelper deg nemlig med å få en mye lavere rente enn ved forbrukslån.

Når en skattemelding tikker inn med et oppgjør som gir deg bakoversveis, så er det viktig å vite at du kan puste lettet ut. Restskatt vil selvfølgelig ikke fordufte over natten ved hjelp av refinansiering, men dette vil i hvert fall gi deg tilbake nattesøvnen. Se hvorvidt Zen Finans sin refinansiering kan hjelpe deg med å innbetale restskatt i tide!

Hvorfor velge oss

Hvorfor velge oss?

Zen Finans ble opprettet i 2018 med en visjon om å hjelpe privatpersoner til en bedre økonomi og likviditet.

Vi bistår privatpersoner som har fått avslag fra deres nåværende bank eller andre bankinstitusjoner. Vi hjelper også privatpersoner som ønsker å søke sitt første boliglån eller som ønsker et boliglån med bedre betingelser.

I en hektisk hverdag er det lett å miste kontroll over egen økonomi. Du kan være trygg på at vi vil gi deg den beste servicen på markedet. Vi tilbyr en enkel, lønnsom og trygg prosess for å hjelpe deg med dine utfordringer.

Fantastiske tilbakemeldinger fra våre kunder på Trustpilot

Prosessen vår er helt gratis

Søknaden er helt uforpliktende

Bedre oversikt med ett lån og én faktura

Profesjonell og personlig veiledning av en fast saksbehandler

Vi fremmer din unike situasjon på den beste måten til våre samarbeidspartnere

Lån og refinansiering selv om du har inkasso og betalingsanmerkninger

Oppfyll boligdrømmen med varierende inntekt

Lånetilbudet er gyldig i 30 dager

Få gratis hjelp idag

Vi hjelper deg i møte med banken – uforpliktende og kostnadsfritt

Ring oss på - 400 01 956

Kontakt oss for uforpliktende og kostnadsfri samtale