fbpx

Når kommer namsmannen på døra?

Når kommer namsmannen på døra?

Et kjent scenario ved gjeld som er ubetjent over lang tid er at namsmannen blir involvert. Her har kreditor og inkassobyrå allerede vært involvert, men saken har eskalert til et nivå der tvang og makt må involveres. Denne autoriteten er det kun namsmannen som har i Norge, da denne personen faller inn under politiet. 

Namsmannen kommer i motsetning til det kjente ordtaket derimot veldig sjeldent på døra. Vanligst er det at brev tilsendes skyldner, og at et møte avholdes på namsmannens kontor. Her vil forskjellige muligheter gjennomgås for å behandle situasjonen, der namsmannen har mulighet for å benytte tvang eller makt om nødvendig.

Vi kan hjelpe deg før det går så lang. Vår hjelp er helt gratis.

Lønnstrekk fra namsmannen

Mange frykter at boligen deres skal bli lagt ut for tvangssalg dersom namsmannen blir involvert. Det er derimot kun i veldig sjeldne tilfeller, og der skyldner har ekstremt store beløp utestående, at dette er aktuelt. Mer sannsynlig er det at namsmannen vil gjennomføre lønnstrekk. Namsmannen sikter seg nemlig alltid inn på en løsning som er for ditt beste, men med loven i hånden. 

Lønnstrekk som namsmannen gjennomfører skal for eksempel sørge for at du fortsatt har nok til nødvendig livsopphold som det heter, og disse satsene er bestemt av staten. Salg av såkalt løsøre, verdifulle gjenstander utover fast eiendom, er også aktuelt. Kun ved veldig stor utestående gjeld vil som nevnt et tvangssalg av din bolig være et aktuelt alternativ. 

Samarbeid med namsmannen

Det beste alternativet for deg som har fått namsmannen involvert er å kontakte vedkommende. Mange frykter namsmannen, blant annet på bakgrunn av at en tror han skal komme på døra, men i realiteten er dette bare en håndhever av loven. Namsmannen har ingen intensjoner om å ”ta” personer. 

Samarbeid med namsmannen, enten det handler om salg av løsøre, lønnstrekk namsmannen ønsker å gjennomføre, eller andre løsninger. Jo mer åpen du er, jo større er sjansen for at du slipper uønskede konsekvenser ut av situasjonen. 

Refinansier smålån før det er for sent

Mange saker som havner hos namsmannen omhandler skyldnere med en rekke smålån. Hos Zen Finans kan du refinansiere ved å bake inn alle disse smålånene med høye renter i ett enkelt lån med lavere rente. På denne måten sparer du penger, og forhåpentligvis unngår du at namsmannen blir involvert. 

Er du derimot uheldig og har noen saker som har havnet hos namsmannen, er det viktig at du tar kontakt med oss så fort som mulig for rask hjelp.

Hva sier kundene om oss?

En fantastisk service..

En fantastisk service og hjelp som jeg aldri før har opplevd maken til. Her ble man både sett og hørt og møtt med en forståelse uten å bli dømt nedenom og hjem. Er du ute å «kjøre» med økonomien, søk hjelp i dag. Følte at kundebehandleren kjente deg godt, og han gjorde mere enn du forventet og sto virkelig på for å finne en god løsning . ANBEFALES ❤️ Vet ikke hvordn man kan takke sånne fantastiske serviceinnstillte mennesker.

– Vivian Hummel
Fantastisk!

Zen Finans er første plass man faktisk følte at man ble hørt, å ikke sett ned på. Edmund er utrolig hyggelig, å flink til å ivareta sine kunder. Har du økonomiske vanskeligheter, så er Zen Finans og Edmund det rette valget. Er så utrolig fornøyd, alt løste seg, å det på rekordtid. Tusen takk for all hjelp?

– Stig Roar
Jeg har fått topp hjelp hos Zen Finans

Jeg har fått topp hjelp hos zen finans. Blitt hørt og trodd på, blitt vist respekt for den situasjonen jeg selv har påført meg inn i. Er evig takknemlig for og fått orden på økonomien min, sånn at jeg kan se fremover igjen og ALDRI ta opp forbrukslån igjen. Tusen takk Maren

– Maren Hagen

Slik foregår prosessen

Kontakt oss for uforpliktende og kostnadsfri samtale

Kontakt

Be om å bli oppringt eller send oss et søknadsskjema så får du kontakt med en personlig kundeveileder. Her får du manuell behandling av din sak og dine muligheter blir presentert.

Få gratis hjelp med lån til betalingsanmerkning og inkasso - refinansiere boliglån

Søknad

Vi utformer en søknad for å presentere din sak på best mulig måte og innhenter samtidig relevant dokumentasjon.

Lån til inkasso og betalingsanmerkninger

Tilbud

Når bankene har et tilbud klart videreformidler vi tilbudet til deg. Tilbudet godkjennes deretter trygt og enkelt av deg med BankID.

https://zenfinans.no/wp-content/uploads/2019/09/undraw_review_fkgn.svg

Hvorfor velge oss?

Zen Finans ble opprettet i 2018 med en visjon om å hjelpe privatpersoner til en bedre økonomi og likviditet.

Vi bistår privatpersoner som har fått avslag fra deres nåværende bank eller andre bankinstitusjoner.

I en hektisk hverdag er det lett å miste kontroll over egen økonomi. Du kan være trygg på at vi vil gi deg den beste servicen på markedet. Vi tilbyr en enkel, lønnsom og trygg prosess for å hjelpe deg med dine utfordringer.

Fantastiske tilbakemeldinger fra våre kunder på Trustpilot
Prosessen vår er helt gratis
Søknaden er helt uforpliktende
Bedre oversikt med ett lån og én faktura
Profesjonell og personlig veiledning av en fast saksbehandler
Vi fremmer din unike situasjon på den beste måten til våre samarbeidspartnere
Lån og refinansiering selv om du har inkasso og betalingsanmerkninger
Oppfyll boligdrømmen med varierende inntekt
Lånetilbudet er gyldig i 30 dager