Når den ordinære banken sier nei

Når den ordinære banken sier nei

Har banken sagt nei? Vi kan hjelpe deg

Vi ser på saken din

[MIGRATION] Skjema 1 [Custom intent]
Eier du egen bolig eller har du tilgang på kausjonist?

Er du usikker eller ønsker du heller å ta det over telefon? Klikk her.

Rente varierer og settes individuelt. Renteeksempel: eff. 7,22% 2mill o/30 år Kostnad 2 785 343 Tot 4 785 343

Det er mange som drømmer om å eie egen bolig en eller annen gang i fremtiden, men det er ikke alltid at dette er mulig. Det er veldig mye som skal være på plass for at banken skal innvilge et lån til deg, i hvert fall når det gjelder de ordinære bankene.

Det kan være veldig mange grunner til at de ordinære bankene avviser deg og ikke ønsker å låne penger til deg. Du må imidlertid ikke ta det personlig, for det er ikke den enkelte rådgiveren som vurderer hver enkelt lånesøknad personlig. Dette skjer på automatikk, og det kan derfor virke litt brutalt.

Mye skal på plass for å få lån

Det er, som sagt, mye som skal være på plass for å få innvilget lån i banken. Det kan være at inntekten din ikke møter kravene for innvilgning av lån, da i form av at du ikke har fast eller fulltidsjobb. Kanskje jobber du ‘’bare’’ som vikar eller en engasjementsstilling, eller så går du på trygd eller er selvstendig næringsdrivende.

Andre grunner til at de ordinære bankene sier nei til deg kan være at du har høy gjeld fra tidligere, betalingsanmerkninger eller at den økonomiske historien generelt fremstår veldig rotete. Det kan være veldig kjipt, og derfor anbefaler vi alle på det sterkeste å tenke langsiktig også når du er ung.

Det er veldig lurt å tenke langsiktig, og det er ikke fordi du ikke kommer til å være ung for alltid. Det er ganske åpenbart, men realiteten er at du kommer til å tenke annerledes en dag. Med alderen kommer det ofte andre ønsker og drømmer, deriblant det å kjøpe sin egen bolig. Da er det veldig lurt å ha økonomien i orden.

Ovenfor ser du noen av standardsvarene du kommer til å få hvis du spør noen du kjenner spørsmål rundt denne situasjonen. I tillegg synes kanskje de at løsningen er ganske åpenbart – det er jo bare å skaffe seg enda mer jobb. Men som håpefull fremtidig låntaker er nok dette noe du jobber hardt for. Livet er ikke bare sort og hvitt.

Få et uforpliktende tilbud på lån

Økonomisk rot er ikke alltid din skyld

Det trenger nemlig ikke være din feil at du har havnet i et økonomisk rot. Kanskje har du vært uheldig og mistet jobben, gått gjennom en skilsmisse eller vært alvorlig syk. Disse scenarioene er alle noe som fører til konsekvenser for økonomien din, både på kort og lang sikt. Det er nemlig slik at livet ikke alltid er så forutsigbart som vi ønsker.

Men hvis en ryddig økonomi ikke er tilfellet for deg, så finnes det heldigvis muligheter. De ordinære bankene kan gi deg avslag etter avslag, men det finnes såkalte spesialbanker som kan strekke ut en hjelpende hånd. Det er nemlig slik at disse bankene i enkelte tilfeller kan hjelpe deg selv om ingen andre kan eller vil. Hos spesialbankene kan du få både lån med inkasso og lån med betalingsanmerkning!

Refinansiering er en god mulighet for mange

Et av alternativene du har når de ordinære bankene ikke kan hjelpe deg, er å sjekke ut mulighetene dine for en eventuell refinansiering. Dette er et alternativ for deg som har gjeld fra før. Refinansiering betyr å samle alle lån (f.eks forbrukslån, kredittkort og kredittgjeld), slik at du har kun et lån å forholde deg til.

Dette er et alternativ som har fordeler på både kort og lang sikt. På kort sikt vil de månedlige kostnadene dine kunne bli lavere, mens på lang sikt vil gi deg lavere rentekostnader. Refinansiering vil altså kunne gi deg mye bedre vilkår enn det du har hatt med alle de forskjellige smålånene, og det er jo veldig praktisk.

Det er derfor ingen grunn til å henge med hodet selv om de ordinære bankene ikke kan gi deg et lån. Det finnes løsninger som kan fungere for alle og enhver!

Få gratis hjelp i dag

Vi hjelper deg finne banken som kan gi den beste økonomiske løsningen – uforpliktende og kostnadsfritt.

…eller vil du vi skal ringe deg? (vanligvis innen få minutter)