Lage julegaver selv

Lage julegaver selv

Vi hjelper deg med dette

Søk uforpliktende og gratis nå

[ACTUAL] Skjema 1 [Custom intent]
Eier du egen bolig eller har du tilgang på kausjonist?

Er du usikker eller ønsker du heller å ta det over telefon? Klikk her.

Ved å lage julegavene selv klarer du fint å innfri forventingene om flotte julegaver til både familie og venner hvert år. En hjemmelaget julegave bør tilpasses hver enkelt, slik at du er sikker på at julegavene faller i smak. Hovedsaken er å glede andre, slik at mottakeren skal få den oppmerksomheten som forventes.

Med en hjemmelaget julegave kan du sikre deg at du ikke går i underskudd i forhold til økonomiske utgifter før jul. På denne måten vil du garantert ha nok penger til det nye året. Vi har laget noen tips til ting du kan lage litt lenger ned. I tillegg er magasiner og internett også fulle av inspirasjon og tips før jul.

Har du brukt brukt opp budsjettet på julegaver? Har du allerede en del regninger som har hopet seg opp og har kanskje også inkasso eller betalingsanmerkninger? Eier du bolig? Da anbefaler vi deg å ta kontakt med oss, så vi kan hjelpe deg til en bedre økonomisk hverdag ved å refinansiere forbruksgjelden. Eier du ikke bolig selv så må noen andre stille med sin bolig i sikkerhet for at vi kan hjelpe deg.

Rimelige julegaver

Ved å lage julegaver selv vil du skape glede uten at du behøver å bruke mye penger. Dersom du er ute i god tid vil du finne mye inspirasjon slik at du kan skaffe de materialene som du behøver. Dette er en fin mulighet til å samarbeide med familiens barn om julegaver som kan lages selv.

Med rimelige julegaver som allerede er laget i god tid før jul får du tid til å forberede resten av julen også. Det å lage julegaver selv gir rom for kreativitet og samvær med andre mennesker i løpet av førjulstiden. Du kan finne mange flotte materialer ved å ta en tur innom en av de mange hobbyforretningene som du finner rundt omkring i hele Norge.

Finn inspirasjon på internett

Hvis du planlegger å lage julegaver selv kan du begynne i god tid i forhold til når julestresset begynner i førjulstiden. For å finne inspirasjon kan du finkjemme internett etter gode og praktiske ideer. Slik finner du enkelt og raskt frem til julegaver som garantert passer til alle og enhver.

Lag julegaver selv og skap på den måten juleglede blant de mange som du planlegger å gi julegave til i år. I tillegg til tradisjonelle håndarbeidsgaver kan du også gi julegaver som eksempelvis bilder eller CD-er med personlig innhold.

3 tips til julegaver du kan lage

Lag gode og smakfulle fløtekarameller

Fløtekarameller er noe av det aller enkleste du kan lage som julegaver og kan virkelig falle i smak. Disse trenger kun 4 forskjellige ingredienser, nemlig kremfløte, sukker, sirup, og smør. De 3 førstnevnte kokes opp under omrøring i omtrent 30 minutter, før smøret tilsettes. Deretter sprer du karamellen utover en langpanne og setter den i kjøleskapet. Skjær opp i biter, og dander slik du ønsker!

Oppskrift kan du finne hos matprat.no her.

Strikke lue eller votter

Strikk lue eller votter selv som nybegynner. Skal du lage julegaver selv, så er dette et fint alternativ. Lue og votter er noe alle trenger, og det er også ganske trendy med hjemmestrikket. Mange får hetta av tanken på å strikke, men det er ikke så vanskelig når en kommer i gang. Plutselig blir du hekta på strikking, og da har du rimelige og hjemmelagde julegaver klare for mange år fremover i tid.

Strikkeoppskrift for basic lue finner du her.

Smykkeskrin

Smykkeskrin er noe en trenger relativt få materialer for å lage. Kanskje kan du her til og med benytte en brukt eske. Mal over, dander med litt pyntegjenstander, og gjør esken personlig! Da kan mottakeren lagre noen av sine viktigste gjenstander i esken.

Personlige julegaver

Det er ingen vits å vente til siste liten med å lage julegaver selv. De beste julegavene er de julegavene som kan glede andre. Det er derfor smart å tilpasse de ulike julegavene slik at de passer til hver enkelt. Dersom du planlegger godt vil du ha god tid lage hver enkel julegave mer personlig.

Det finnes mange forslag på gode julegaver en kan lage selv om du tenker litt kreativt. De fleste setter pris på hjemmelagde julegaver dersom den er tilrettelagt og gjennomført på en god måte i forhold til mottaker. Du kan eksempelvis dekorere kopper og glas med en personlig hilsen eller et morsomt bilde.

De beste julegavene lager du selv

Ved å lage julegaver selv vil du gjerne oppnå at du ikke benytter så mye penger rett før jul. Med bruk av rimelige og smarte løsninger vil du kunne feire jule på lik linje med andre uten å bruke for mye penger i forhold til det budsjettet som du forsøker å følge.

Det er i tillegg mange som setter pris på en hjemmelaget julegave som du har brukt mye tid på. Med tanke på å glede andre til jul er dette både en rimelig løsning og ikke minst en mulighet til å glede andre.

Trang økonomi og mye forbruksgjeld før jul?

Da kan det hende du burde tatt en dialog med våre rådgivere. Vi hjelper personer med mye kreditt og forbrukslån til en enklere hverdag ved å samle alle dyre smålån til et lån, og eventuelt bli kvitt betalingsanmerkninger og inkasso. Det eneste det forutsetter er at du eier eller kan ta pant i en bolig.

Vår hjelp er helt kostnadsfri for deg som kunde, og vi har hjulpet flere i denne situasjonen.

Rente varierer og settes individuelt.

Eksempel boliglån: Nominell rente fra 5,85 %, effektiv rente 6,11 %, 2 mill. over 25 år, Totalt: 3.492.400,-.

Eksempel omstartslån: Nominell rente 7,25%. Effektiv rente 7,68% ved lån på 2 mill. over 25 år. Kostnad: kr 2 379 341,- Totalt: kr 4 379 341,-

Eksempel forbrukslån: Nedbetalingstiden er 1-15 år, 5 år om du ikke skal refinansiere. Nominell rente varierer fra 6,9 % til 23,4 %. Effektiv rente varierer fra 8,19 % til 49,92 %, dermed kan det være mye penger på spare. Eksempel: kr. 100000/5 år, nom. rente 11.70%, eff. rente 14.13%, etabl.geb. kr. 990. kost 37412. totalt kr. 137412.

Få gratis hjelp i dag

Vi hjelper deg finne banken som kan gi den beste økonomiske løsningen – uforpliktende og kostnadsfritt.

…eller vil du vi skal ringe deg? (vanligvis innen få minutter)