fbpx

Kunsten å si nei

Kunsten å si nei til kredittkort og forbrukslån

Det frister å bli med på alt moro rundt seg, men er det verdt det?

Stanford marshmallow-eksperimentet var en serie med studier på slutten av 1960 -og 70-tallet av psykolog Walter Mischel, enprofessor ved Stanford University. I disse studiene ble  barn tilbudt valget mellom en liten belønning gitt umiddelbart eller to små belønninger dersom de ventet i en kort periode på cirka 15 minutter. Testeren forlot rommet og lot barnet bli alene med valget sitt.I oppfølgingsstudier fant forskerne at barn som kunne vente lenger for belønningene, hadde en tendens til å få bedre livsutfall, målt på skoleprestasjoner, utdanning, kroppsmasseindeks (BMI)  og andre livsforanstaltninger. Det er med andre ord lurt å være tålmodig og heller vente en større belønning, enn å ta den godteribiten med en gang. Raske belønninger og impulskjøp er iblant roten til dårlig økonomi. En god økonomi baserer seg på gjennomtenkte valg, og ikke impulskjøp som setter deg i en vanskelig situasjon i etterkant.

Tøft å si nei

Ikke fall for det sosiale presset – de færreste tingene er verdt å ofre sin økonomi for. En ferie på to uker, er noe du kan ende opp med å betale for i flere måneder eller år. Det er et engelsk uttrykk som lyder «If you can’t do the time, don’t do the crime» –  sånn er det litt med økonomien vår også. Ikke ta en risiko større enn det din sparekonto tåler. Ikke bli med på noe du egentlig ikke har råd til. Nei, du skal ikke satse på å betale ned kredittkortet senere. 

Det høres kanskje litt strengt ut, men det ligger mye i omtanke i dagens tips, som handler om disiplin: Si nei!

Ja og nei

Prøv alltid å la den delen av økonomien som tar seg av faste utgifter være uberørt. Det betyr ikke at du ikke skal ha det gøy lenger – det bare handler om at du har et budsjett for de uforutsette impulskjøpene. Skap heller din egen kreditt, enn å ta bankenes. Fyll opp kontoen med en konto som heter «ja» og en som heter «nei». Om du er tom for «ja», så har du bare et svar igjen – «nei». 

Om du er en person som har sagt «ja» et par ganger for mye, oppfordrer vi deg å ta kontakt med oss. Vi hjelper deg med å få økonomien på rett vei igjen. Ring oss i dag eller legg igjen ditt tlf nr i skjema nedenfor for en uforpliktende og gratis prat!

Trenger du hjelp med å refinansiere boliglån, inkassolån eller bli kvitt dyr gjeld? Da kan du trykke på søk nå knappen under.

Hva sier kundene om oss?

En fantastisk service..

En fantastisk service og hjelp som jeg aldri før har opplevd maken til. Her ble man både sett og hørt og møtt med en forståelse uten å bli dømt nedenom og hjem. Er du ute å «kjøre» med økonomien, søk hjelp i dag. Følte at kundebehandleren kjente deg godt, og han gjorde mere enn du forventet og sto virkelig på for å finne en god løsning . ANBEFALES ❤️ Vet ikke hvordn man kan takke sånne fantastiske serviceinnstillte mennesker.

– Vivian Hummel
Fantastisk!

Zen Finans er første plass man faktisk følte at man ble hørt, å ikke sett ned på. Edmund er utrolig hyggelig, å flink til å ivareta sine kunder. Har du økonomiske vanskeligheter, så er Zen Finans og Edmund det rette valget. Er så utrolig fornøyd, alt løste seg, å det på rekordtid. Tusen takk for all hjelp?

– Stig Roar
Jeg har fått topp hjelp hos Zen Finans

Jeg har fått topp hjelp hos zen finans. Blitt hørt og trodd på, blitt vist respekt for den situasjonen jeg selv har påført meg inn i. Er evig takknemlig for og fått orden på økonomien min, sånn at jeg kan se fremover igjen og ALDRI ta opp forbrukslån igjen. Tusen takk Maren

– Maren Hagen

Slik foregår prosessen

Kontakt oss for uforpliktende og kostnadsfri samtale

Kontakt

Be om å bli oppringt eller send oss et søknadsskjema så får du kontakt med en personlig kundeveileder. Her får du manuell behandling av din sak og dine muligheter blir presentert.

Få gratis hjelp med lån til betalingsanmerkning og inkasso - refinansiere boliglån

Søknad

Vi utformer en søknad for å presentere din sak på best mulig måte og innhenter samtidig relevant dokumentasjon.

Lån til inkasso og betalingsanmerkninger

Tilbud

Når bankene har et tilbud klart videreformidler vi tilbudet til deg. Tilbudet godkjennes deretter trygt og enkelt av deg med BankID.

https://zenfinans.no/wp-content/uploads/2019/09/undraw_review_fkgn.svg

Hvorfor velge oss?

Zen Finans ble opprettet i 2018 med en visjon om å hjelpe privatpersoner til en bedre økonomi og likviditet.

Vi bistår privatpersoner som har fått avslag fra deres nåværende bank eller andre bankinstitusjoner.

I en hektisk hverdag er det lett å miste kontroll over egen økonomi. Du kan være trygg på at vi vil gi deg den beste servicen på markedet. Vi tilbyr en enkel, lønnsom og trygg prosess for å hjelpe deg med dine utfordringer.

Fantastiske tilbakemeldinger fra våre kunder på Trustpilot
Prosessen vår er helt gratis
Søknaden er helt uforpliktende
Bedre oversikt med ett lån og én faktura
Profesjonell og personlig veiledning av en fast saksbehandler
Vi fremmer din unike situasjon på den beste måten til våre samarbeidspartnere
Lån og refinansiering selv om du har inkasso og betalingsanmerkninger
Oppfyll boligdrømmen med varierende inntekt
Lånetilbudet er gyldig i 30 dager