fbpx

Få oversikt over betalingsanmerkninger – ta en kredittsjekk

Lurer du på om du er kredittverdig for å få lån eller har betalingsanmerkninger? Søk gratis hjelp hos oss og finn det ut!

Boliglån med betalinsanmerkninger og inkasso

Hva er en kredittsjekk?

En kredittsjekk er en prosedyre som gjennomføres av bedrifter for å spore dine nåværende, og tidligere økonomiske forhold. Dette utføres som regel av bedrifter som skal innvilge deg kreditt, lån, tjenester som krever fakturering eller et abonnement som krever løpende leveranse av ulike tjenester.

Kredittsjekken gir bedriftene et svar på om du oppfyller dine økonomiske forpliktelser, og til hvilken grad du håndterer din personlige økonomi. Selskaper som Experian og Bisnode lar deg sjekke dette gratis.

Samtidig som bedriftene innhenter opplysninger om din økonomi, innhenter de også en bekreftelse rundt dine personlige opplysninger. Dette kan eksempelvis være bostedsadresse, personnummer, alder og kjønn.

Videre vil de også få et svar på din historiske inntekt over tid, skatteligning og en oversikt over dine betalingsanmerkninger. Sistnevnte vil være særdeles viktig for finansinstitusjoner dersom de skal innvilge lån eller refinansiering av lån.

Lån til inkassogjeld, betalingsanmerkninger og betale inkasso
Boliglån

Hvordan slette betalingsanmerkninger?

Betalingsanmerkninger er noe du får dersom en sak har gått til inkasso og det har blitt tatt rettslige skritt mot kravet. Dette kan eksempelvis være utleggsforretning som fører til lønnstrekk eller tvangssalg av bolig.

Anmerkningen blir kun slettet dersom beløpet blir innfridd i sin helhet, og kreditor har fjernet denne anmerkningen.

Dersom du eier en bolig eller kan stille med annen sikkerhet, kan du få hjelp av oss med å søke om en refinansiering for å slette betalingsanmerkningene.

Vi innhenter nødvendig informasjon fra deg og presenterer dette videre til våre bankpartnere.

Husk at våre tjenester alltid vil være kostnadsfrie for deg som kunde.

Gratis kredittsjekk og undersøkelse av betalingsanmerkninger

Zen Finans ble opprettet i 2018 med en visjon om å hjelpe privatpersoner til en bedre økonomi og likviditet. Vi bistår alle som har fått avslag fra deres nåværende bank eller andre bankinstitusjoner.

Ved å refinansiere gammel gjeld inn i et boliglån får man ofte en bedre og sunnere økonomi, og for de som er i den situasjonen kan du også potensielt slippe tvangssalg av bolig. Mange tradisjonelle banker sier nei til refinansiering dersom man har inkasso eller annen utestående gjeld.

Vi tar aldri betalt av kunden, det er helt uforpliktende å få hjelp fra oss. Med den lange erfaringen vi har fra privatmarkedet vil vi alltid yte den beste servicen du som kunde fortjener. Alle våre tjenester er helt gratis for deg da vi honoreres av bankene vi samarbeider med.

Tilbud på å refinansiere boliglån

Få rask og god hjelp

Kontakt oss for uforpliktende og kostnadsfri samtale

Søknad

Be om å bli oppringt eller send oss en lånesøknad så vil en av våre flinke kundeveiledere ta kontakt med deg. Søknaden blir gjennomgått og deretter sendt til våre bankpartnere.

Søke lån med betalingsanmerkning og inkasso

Tilbud

Vi snakker med bankene og presenterer forslag og ulike tilbud til deg. Sammen med deg finner vi løsningen og banken som er mest skreddersydd til dine økonomiske behov.

Tilbud på å refinansiere boliglån

En ny start

Tilbudet godkjennes trygt og enkelt av deg med BankID. Banken vil innfri eventuelle krav og andre praktiske gjøremål. Din jobb blir å vedlikeholde en god personlig økonomi.

Hvorfor velge oss

Hvorfor velge oss?

Zen Finans ble opprettet i 2018 med en visjon om å hjelpe privatpersoner til en bedre økonomi og likviditet.

Vi bistår privatpersoner som har fått avslag fra deres nåværende bank eller andre bankinstitusjoner. Vi hjelper også privatpersoner som ønsker å søke sitt første boliglån eller som ønsker et boliglån med bedre betingelser.

I en hektisk hverdag er det lett å miste kontroll over egen økonomi. Du kan være trygg på at vi vil gi deg den beste servicen på markedet. Vi tilbyr en enkel, lønnsom og trygg prosess for å hjelpe deg med dine utfordringer.

Fantastiske tilbakemeldinger fra våre kunder på Trustpilot

Prosessen vår er helt gratis

Søknaden er helt uforpliktende

Bedre oversikt med ett lån og én faktura

Profesjonell og personlig veiledning av en fast saksbehandler

Vi fremmer din unike situasjon på den beste måten til våre samarbeidspartnere

Lån og refinansiering selv om du har inkasso og betalingsanmerkninger

Oppfyll boligdrømmen med varierende inntekt

Lånetilbudet er gyldig i 30 dager

Få gratis hjelp idag

Vi hjelper deg i møte med banken – uforpliktende og kostnadsfritt

Ring oss på - 400 01 956

Kontakt oss for uforpliktende og kostnadsfri samtale