Kredittsjekk og betalingsanmerkninger

Vi hjelper deg med dette

Søk uforpliktende og gratis nå

Skjema 1 [custom intent - orginal]
Eier du egen bolig eller har du tilgang på kausjonist?

Er du usikker eller ønsker du heller å ta det over telefon? Klikk her.

Rente varierer og settes individuelt. Renteeksempel: eff. 7,22% 2mill o/30 år Kostnad 2 785 343 Tot 4 785 343

Få oversikt over betalingsanmerkninger – ta en kredittsjekk

Lurer du på om du er kredittverdig for å få lån eller har betalingsanmerkninger? Søk gratis hjelp hos oss og finn det ut!

Hva er en kredittsjekk?

En kredittsjekk er en prosedyre som gjennomføres av bedrifter for å spore dine nåværende, og tidligere økonomiske forhold. Dette utføres som regel av bedrifter som skal innvilge deg kreditt, lån, tjenester som krever fakturering eller et abonnement som krever løpende leveranse av ulike tjenester.

Kredittsjekken gir bedriftene et svar på om du oppfyller dine økonomiske forpliktelser, og til hvilken grad du håndterer din personlige økonomi. Selskaper som Experian og Bisnode lar deg sjekke dette gratis.

Samtidig som bedriftene innhenter opplysninger om din økonomi, innhenter de også en bekreftelse rundt dine personlige opplysninger. Dette kan eksempelvis være bostedsadresse, personnummer, alder og kjønn.

Videre vil de også få et svar på din historiske inntekt over tid, skatteligning og en oversikt over dine betalingsanmerkninger. Sistnevnte vil være særdeles viktig for finansinstitusjoner dersom de skal innvilge lån eller refinansiering av lån.

Hvordan slette betalingsanmerkninger?

Betalingsanmerkninger er noe du får dersom en sak har gått til inkasso og det har blitt tatt rettslige skritt mot kravet. Dette kan eksempelvis være utleggsforretning som fører til lønnstrekk eller tvangssalg av bolig.

Anmerkningen blir kun slettet dersom beløpet blir innfridd i sin helhet, og kreditor har fjernet denne anmerkningen.

Dersom du eier en bolig eller kan stille med annen sikkerhet, kan du få hjelp av oss med å søke om en refinansiering for å slette betalingsanmerkningene.

Vi innhenter nødvendig informasjon fra deg og presenterer dette videre til våre bankpartnere.

Husk at våre tjenester alltid vil være kostnadsfrie for deg som kunde.

Gratis kredittsjekk og undersøkelse av betalingsanmerkninger

Zen Finans ble opprettet i 2018 med en visjon om å hjelpe privatpersoner til en bedre økonomi og likviditet. Vi bistår alle som har fått avslag fra deres nåværende bank eller andre bankinstitusjoner.

Ved å refinansiere gammel gjeld inn i et boliglån får man ofte en bedre og sunnere økonomi, og for de som er i den situasjonen kan du også potensielt slippe tvangssalg av bolig. Mange tradisjonelle banker sier nei til refinansiering dersom man har inkasso eller annen utestående gjeld.

Vi tar aldri betalt av kunden, det er helt uforpliktende å få hjelp fra oss. Med den lange erfaringen vi har fra privatmarkedet vil vi alltid yte den beste servicen du som kunde fortjener. Alle våre tjenester er helt gratis for deg da vi honoreres av bankene vi samarbeider med.

Få gratis hjelp i dag

Vi hjelper deg finne banken som kan gi den beste økonomiske løsningen – uforpliktende og kostnadsfritt.

…eller vil du vi skal ringe deg? (vanligvis innen få minutter)