Vil du ha personlig hjelp med din lånesøknad? Ring oss på 40 00 19 56

Paraply til forbrukslån, betalingsanmerkninger og inkasso

Kjøp paraply før det regner

Vi hjelper deg med dette

Søk uforpliktende og gratis nå

Skjema 1 [custom intent - orginal]
Eier du egen bolig eller har du tilgang på kausjonist?

Er du usikker eller ønsker du heller å ta det over telefon? Klikk her.

Rente varierer og settes individuelt. Renteeksempel: eff. 7,22% 2mill o/30 år Kostnad 2 785 343 Tot 4 785 343

Ulykker og uflaks er vanskelig å forutse. Det betyr ikke at du ikke kan være forberedt. 

God økonomi handler ikke kun om å være betalingsdyktig, men å være beredt på livets uforutsigbarheter. Ikke alt kan dekkes av forsikringsselskaper, spesielt ikke uten egenandel. Med et enkelt grep, kan du forberede deg på fremtidig uhell før det har skjedd – uten å rope «ulv, ulv»:

I ditt hverdagsbudsjett, der du setter av penger til mat, lån og hobbyer, bør det være en ekstra sparepost. Ikke til boligsparing eller ferie, men for regnværsdager. 

Unngå smålån

Ofte når nye og uforutsette kostnader dukker opp, ender vi opp med å ta smålån. Vi prøver å unngå å endre på livet og standarden vi er vant til. Vi møter stadig kunder som velger å ta smålån med en høy effektiv rente og lave avdrag. Slike løsninger ender som regel opp med å koste deg mer enn det må. 

Vårt tips er å begynne nedbetale smålånet før du tar det – til deg selv. Sett av 500 kroner i måneden nå,  istedenfor å betale 500 kroner ned i avdrag med renter senere. Med et lån til deg selv, slipper du å betale mer enn du låner. 

Krise

I bedriftsøkonomien sies det at alle selskaper må forberede seg på en krise. For det er bedre å ha forutsetningen om at krisen kommer, enn at den ikke kommer. Dersom du er beredt, vil du alltid overleve fartsdumpene som dukker opp på livets motorvei.  Det er jo tross alt bedre å være føre var enn etter snar.

Står du nå ute i regnet uten en paraply? Vi kan hjelpe deg inn i varmen. Ta kontakt eller fyll ut vårt skjema under for en uforpliktende prat om din økonomiske situasjon. Tjenesten vår er helt gratis!

Få gratis hjelp i dag

Vi hjelper deg finne banken som kan gi den beste økonomiske løsningen – uforpliktende og kostnadsfritt.

…eller vil du vi skal ringe deg? (vanligvis innen få minutter)