fbpx

Kjøp paraply før det regner

Paraply til forbrukslån, betalingsanmerkninger og inkasso

Ulykker og uflaks er vanskelig å forutse. Det betyr ikke at du ikke kan være forberedt. 

God økonomi handler ikke kun om å være betalingsdyktig, men å være beredt på livets uforutsigbarheter. Ikke alt kan dekkes av forsikringsselskaper, spesielt ikke uten egenandel. Med et enkelt grep, kan du forberede deg på fremtidig uhell før det har skjedd – uten å rope «ulv, ulv»:

I ditt hverdagsbudsjett, der du setter av penger til mat, lån og hobbyer, bør det være en ekstra sparepost. Ikke til boligsparing eller ferie, men for regnværsdager. 

Unngå smålån

Ofte når nye og uforutsette kostnader dukker opp, ender vi opp med å ta smålån. Vi prøver å unngå å endre på livet og standarden vi er vant til. Vi møter stadig kunder som velger å ta smålån med en høy effektiv rente og lave avdrag. Slike løsninger ender som regel opp med å koste deg mer enn det må. 

Vårt tips er å begynne nedbetale smålånet før du tar det – til deg selv. Sett av 500 kroner i måneden nå,  istedenfor å betale 500 kroner ned i avdrag med renter senere. Med et lån til deg selv, slipper du å betale mer enn du låner. 

Krise

I bedriftsøkonomien sies det at alle selskaper må forberede seg på en krise. For det er bedre å ha forutsetningen om at krisen kommer, enn at den ikke kommer. Dersom du er beredt, vil du alltid overleve fartsdumpene som dukker opp på livets motorvei.  Det er jo tross alt bedre å være føre var enn etter snar.

Står du nå ute i regnet uten en paraply? Vi kan hjelpe deg inn i varmen. Ta kontakt eller fyll ut vårt skjema under for en uforpliktende prat om din økonomiske situasjon. Tjenesten vår er helt gratis!

Hva sier kundene om oss?

En fantastisk service..

En fantastisk service og hjelp som jeg aldri før har opplevd maken til. Her ble man både sett og hørt og møtt med en forståelse uten å bli dømt nedenom og hjem. Er du ute å «kjøre» med økonomien, søk hjelp i dag. Følte at kundebehandleren kjente deg godt, og han gjorde mere enn du forventet og sto virkelig på for å finne en god løsning . ANBEFALES ❤️ Vet ikke hvordn man kan takke sånne fantastiske serviceinnstillte mennesker.

– Vivian Hummel
Fantastisk!

Zen Finans er første plass man faktisk følte at man ble hørt, å ikke sett ned på. Edmund er utrolig hyggelig, å flink til å ivareta sine kunder. Har du økonomiske vanskeligheter, så er Zen Finans og Edmund det rette valget. Er så utrolig fornøyd, alt løste seg, å det på rekordtid. Tusen takk for all hjelp?

– Stig Roar
Jeg har fått topp hjelp hos Zen Finans

Jeg har fått topp hjelp hos zen finans. Blitt hørt og trodd på, blitt vist respekt for den situasjonen jeg selv har påført meg inn i. Er evig takknemlig for og fått orden på økonomien min, sånn at jeg kan se fremover igjen og ALDRI ta opp forbrukslån igjen. Tusen takk Maren

– Maren Hagen

Slik foregår prosessen

Kontakt oss for uforpliktende og kostnadsfri samtale

Kontakt

Be om å bli oppringt eller send oss et søknadsskjema så får du kontakt med en personlig kundeveileder. Her får du manuell behandling av din sak og dine muligheter blir presentert.

Få gratis hjelp med lån til betalingsanmerkning og inkasso - refinansiere boliglån

Søknad

Vi utformer en søknad for å presentere din sak på best mulig måte og innhenter samtidig relevant dokumentasjon.

Lån til inkasso og betalingsanmerkninger

Tilbud

Når bankene har et tilbud klart videreformidler vi tilbudet til deg. Tilbudet godkjennes deretter trygt og enkelt av deg med BankID.

https://zenfinans.no/wp-content/uploads/2019/09/undraw_review_fkgn.svg

Hvorfor velge oss?

Zen Finans ble opprettet i 2018 med en visjon om å hjelpe privatpersoner til en bedre økonomi og likviditet.

Vi bistår privatpersoner som har fått avslag fra deres nåværende bank eller andre bankinstitusjoner.

I en hektisk hverdag er det lett å miste kontroll over egen økonomi. Du kan være trygg på at vi vil gi deg den beste servicen på markedet. Vi tilbyr en enkel, lønnsom og trygg prosess for å hjelpe deg med dine utfordringer.

Fantastiske tilbakemeldinger fra våre kunder på Trustpilot
Prosessen vår er helt gratis
Søknaden er helt uforpliktende
Bedre oversikt med ett lån og én faktura
Profesjonell og personlig veiledning av en fast saksbehandler
Vi fremmer din unike situasjon på den beste måten til våre samarbeidspartnere
Lån og refinansiering selv om du har inkasso og betalingsanmerkninger
Oppfyll boligdrømmen med varierende inntekt
Lånetilbudet er gyldig i 30 dager