fbpx

Kjøp paraply før det regner

Ulykker og uflaks er vanskelig å forutse. Det betyr ikke at du ikke kan være forberedt. 

God økonomi handler ikke kun om å være betalingsdyktig, men å være beredt på livets uforutsigbarheter. Ikke alt kan dekkes av forsikringsselskaper, spesielt ikke uten egenandel. Med et enkelt grep, kan du forberede deg på fremtidig uhell før det har skjedd – uten å rope «ulv, ulv»:

I ditt hverdagsbudsjett, der du setter av penger til mat, lån og hobbyer, bør det være en ekstra sparepost. Ikke til boligsparing eller ferie, men for regnværsdager. 

Unngå smålån

Ofte når nye og uforutsette kostnader dukker opp, ender vi opp med å ta smålån. Vi prøver å unngå å endre på livet og standarden vi er vant til. Vi møter stadig kunder som velger å ta smålån med en høy effektiv rente og lave avdrag. Slike løsninger ender som regel opp med å koste deg mer enn det må. 

Vårt tips er å begynne nedbetale smålånet før du tar det – til deg selv. Sett av 500 kroner i måneden nå,  istedenfor å betale 500 kroner ned i avdrag med renter senere. Med et lån til deg selv, slipper du å betale mer enn du låner. 

Krise

I bedriftsøkonomien sies det at alle selskaper må forberede seg på en krise. For det er bedre å ha forutsetningen om at krisen kommer, enn at den ikke kommer. Dersom du er beredt, vil du alltid overleve fartsdumpene som dukker opp på livets motorvei.  Det er jo tross alt bedre å være føre var enn etter snar.

Står du nå ute i regnet uten en paraply? Vi kan hjelpe deg inn i varmen. Ta kontakt eller fyll ut vårt skjema under for en uforpliktende prat om din økonomiske situasjon. Tjenesten vår er helt gratis!

Hvorfor velge oss

Hvorfor velge oss?

Zen Finans ble opprettet i 2018 med en visjon om å hjelpe privatpersoner til en bedre økonomi og likviditet.

Vi bistår privatpersoner som har fått avslag fra deres nåværende bank eller andre bankinstitusjoner. Vi hjelper også privatpersoner som ønsker å søke sitt første boliglån eller som ønsker et boliglån med bedre betingelser.

I en hektisk hverdag er det lett å miste kontroll over egen økonomi. Du kan være trygg på at vi vil gi deg den beste servicen på markedet. Vi tilbyr en enkel, lønnsom og trygg prosess for å hjelpe deg med dine utfordringer.

Fantastiske tilbakemeldinger fra våre kunder på Trustpilot

Prosessen vår er helt gratis

Søknaden er helt uforpliktende

Bedre oversikt med ett lån og én faktura

Profesjonell og personlig veiledning av en fast saksbehandler

Vi fremmer din unike situasjon på den beste måten til våre samarbeidspartnere

Lån og refinansiering selv om du har inkasso og betalingsanmerkninger

Oppfyll boligdrømmen med varierende inntekt

Lånetilbudet er gyldig i 30 dager

Få gratis hjelp idag

Vi hjelper deg i møte med banken – uforpliktende og kostnadsfritt

Ring oss på - 400 01 956

Kontakt oss for uforpliktende og kostnadsfri samtale