Paraply til forbrukslån, betalingsanmerkninger og inkasso

Kjøp paraply før det regner

Vi hjelper deg med dette

Søk uforpliktende og gratis nå

[ACTUAL] Skjema 1 [Custom intent]
Eier du egen bolig eller har du tilgang på kausjonist?

Er du usikker eller ønsker du heller å ta det over telefon? Klikk her.

Ulykker og uflaks er vanskelig å forutse. Det betyr ikke at du ikke kan være forberedt. 

God økonomi handler ikke kun om å være betalingsdyktig, men å være beredt på livets uforutsigbarheter. Ikke alt kan dekkes av forsikringsselskaper, spesielt ikke uten egenandel. Med et enkelt grep, kan du forberede deg på fremtidig uhell før det har skjedd – uten å rope «ulv, ulv»:

I ditt hverdagsbudsjett, der du setter av penger til mat, lån og hobbyer, bør det være en ekstra sparepost. Ikke til boligsparing eller ferie, men for regnværsdager. 

Unngå smålån

Ofte når nye og uforutsette kostnader dukker opp, ender vi opp med å ta smålån. Vi prøver å unngå å endre på livet og standarden vi er vant til. Vi møter stadig kunder som velger å ta smålån med en høy effektiv rente og lave avdrag. Slike løsninger ender som regel opp med å koste deg mer enn det må. 

Vårt tips er å begynne nedbetale smålånet før du tar det – til deg selv. Sett av 500 kroner i måneden nå,  istedenfor å betale 500 kroner ned i avdrag med renter senere. Med et lån til deg selv, slipper du å betale mer enn du låner. 

Krise

I bedriftsøkonomien sies det at alle selskaper må forberede seg på en krise. For det er bedre å ha forutsetningen om at krisen kommer, enn at den ikke kommer. Dersom du er beredt, vil du alltid overleve fartsdumpene som dukker opp på livets motorvei.  Det er jo tross alt bedre å være føre var enn etter snar.

Står du nå ute i regnet uten en paraply? Vi kan hjelpe deg inn i varmen. Ta kontakt eller fyll ut vårt skjema under for en uforpliktende prat om din økonomiske situasjon. Tjenesten vår er helt gratis!

Rente varierer og settes individuelt.

Eksempel boliglån: Nominell rente fra 5,85 %, effektiv rente 6,11 %, 2 mill. over 25 år, Totalt: 3.492.400,-.

Eksempel omstartslån: Nominell rente 7,25%. Effektiv rente 7,68% ved lån på 2 mill. over 25 år. Kostnad: kr 2 379 341,- Totalt: kr 4 379 341,-

Eksempel forbrukslån: Nedbetalingstiden er 1-15 år, 5 år om du ikke skal refinansiere. Nominell rente varierer fra 6,9 % til 23,4 %. Effektiv rente varierer fra 8,19 % til 49,92 %, dermed kan det være mye penger på spare. Eksempel: kr. 100000/5 år, nom. rente 11.70%, eff. rente 14.13%, etabl.geb. kr. 990. kost 37412. totalt kr. 137412.

Få gratis hjelp i dag

Vi hjelper deg finne banken som kan gi den beste økonomiske løsningen – uforpliktende og kostnadsfritt.

…eller vil du vi skal ringe deg? (vanligvis innen få minutter)