Julegaver på kreditt eller med betalingsutsettelse fra Klarna

Julegavehandel på kreditt

Vi hjelper deg med dette

Søk uforpliktende og gratis nå

[MIGRATION] Skjema 1 [Custom intent]
Eier du egen bolig eller har du tilgang på kausjonist?

Er du usikker eller ønsker du heller å ta det over telefon? Klikk her.

Stadig flere nordmenn handler julegaver på kreditt. Ved å benytte deg av kredittkort og andre kredittmuligheter er du sikret at alle julegavene kan betales hvert år. Det er derimot viktig å betale tilbake kredittene du har benyttet, slik at det nye året kan gi romsligere økonomi uten krav som hoper seg opp.

Det er mange som velger å benytte seg av netthandel når julegavene skal handles inn til både venner og familie. På denne måten behøver du ikke å gå innom uendelig med butikker i førjulstiden. For en effektiv julegavehandel kan du fint også benytte deg av betalingsutsettelse når du skal kjøpe julegaver.

Uansett om du benytter kredittkort eller betalingsutsettelse er det veldig viktig at du betaler regningen når den kommer. Gjør du ikke det så vil julegavene blir dyrere enn det du først hadde planlagt.

Har du brukt kredittkort på julegaver? Har du allerede en del regninger som har hopet seg opp og har kanskje også inkasso eller betalingsanmerkninger? Eier du bolig? Da anbefaler vi deg å ta kontakt med oss, så vi kan hjelpe deg til en bedre økonomisk hverdag ved å refinansiere forbruksgjelden. Eier du ikke bolig selv så må noen andre stille med sin bolig i sikkerhet for at vi kan hjelpe deg.

Tid for julehandel

Når det nærmer seg jul er det om å gjøre å bli ferdig med julegavene i tide. Er du på jakt etter dyre julegaver kan du fint se i det store utvalget som nettbutikkene tilbyr, men også ta en vurdering på om lommeboken tåler dyre julegaver i år. 

En julegavehandel som baseres på netthandel gir rom for at du kan handle julegaver hjemmefra. Når du skal kjøpe julegaver anbefales det at du lager en liste over julegavene som skal handles inn. Med god planlegging klarer du å utføre din julegavehandel innen god tid. For de som sitter en uke før julaften og enda ikke har fått kjøpt inn julegavene, så kan det være lurt å likevel ikke handle på impuls. Dette kan ofte være lite gjennomtenkte kjøp som også kan koste dyrt, spesielt om man benytter seg av kreditt eller betalingsutsettelse.

Innkjøp av dyre julegaver

Det er mange som går til innkjøp av eksklusive julegaver slik at de nærmeste garantert blir fornøyd på julaften. Dersom du behøver å finansiere din julegavehandel ved hjelp av kredittkort er det smart å planlegge og tenke seg om 2 ganger først. Har du egentlig rom i økonomien til å gjøre det? Må gavene være så dyre at økonomien pr nå ikke klarer å bære det? Du kan benytte kredittkort i nesten alle butikker og nettbutikker om dette er ønskelig, men det betyr ikke nødvendigvis at du bør gjøre det.

Innkjøp av dyre julegaver er ikke nødvendig om dette ikke er noe du og de nærmeste gjør hvert år og alle har rom for det i økonomien sin. Det er også mange barn som har mange julegaver på ønskelisten sin, noe som gjør at det stadig er flere foreldre og slektninger som kjøper julegaver på kreditt. Man må huske at barna ikke har noe forhold til penger, og at de ofte kan bli like fornøyd uavhengig av hva produktet koster. En bamse til 200 kr kontra 1200 kr kan være avgjørende for din økonomi, men ikke nødvendigvis for barnas glede.

Du kan benytte Klarna betalingsutsettelse 

Dersom du foretrekker å handle dine julegaver på nett er det mulig å gjennomføre dette i utallige nettbutikker. Dersom du er ute i god tid kan du velge mellom mange utenlandske nettbutikker som tilbyr gode priser sammenlignet med norske nettbutikker.

I blant annet norske nettbutikker kan du som regel benytte deg av Klarna betalingsutsettelse om du ønsker å vente med å betale julegavene dine til etter jul. En betalingsutsettelse gir deg som kunde mulighet til å utsette betalingen slik at du eventuelt kan betale julegavene dine i månedlige avdrag eller på et mer passende tidspunkt. Men også her er det selvfølgelig viktig å betale regningen i tide, så du slipper at julegavene blir mye dyrere enn du først hadde tenkt. Å utsette slike betalinger ser vi ofte at kan føre til problemer senere, så vi vil alltid anbefale å helst kun handle basert på penger man har pr dags dato.

Kjøp dine julegaver i god tid

Ved å planlegge i god tid kan du handle julegaver på en effektiv måte uten å måtte stå i lange køer på selveste julaften. Det anbefales at du benytter deg av lister og slik planlegger hva du skal kjøpe i julegaver til hver enkelt. Ved innkjøp av dyre julegaver kreves det også gjerne planlegging i form av budsjett og evt bruk av kreditter og utsettelser.

Ved bruk av kreditter anbefales det at du ser etter gode betingelser der renten er lav slik at avdragene kan håndteres i ettertid. Du vil slik få kontroll over hvilke utgifter du har før jul og kan starte julefeiringen med god samvittighet sammen med familien.

Har du en trøblete økonomi og har handlet julegaver på kreditt?

Da kan det hende du burde tatt en dialog med våre rådgivere. Vi hjelper personer med mye kreditt og forbrukslån til en enklere hverdag ved å samle alle dyre smålån til et lån, og eventuelt bli kvitt betalingsanmerkninger og inkasso. Det eneste det forutsetter er at du eier eller kan ta pant i en bolig.

Vår hjelp er helt kostnadsfri for deg som kunde, og vi har hjulpet flere i denne situasjonen.

Rente varierer og settes individuelt.

Eksempel boliglån: Nominell rente fra 5,85 %, effektiv rente 6,11 %, 2 mill. over 25 år, Totalt: 3.492.400,-.

Eksempel omstartslån: Nominell rente 7,25%. Effektiv rente 7,68% ved lån på 2 mill. over 25 år. Kostnad: kr 2 379 341,- Totalt: kr 4 379 341,-

Eksempel forbrukslån: Nedbetalingstiden er 1-15 år, 5 år om du ikke skal refinansiere. Nominell rente varierer fra 6,9 % til 23,4 %. Effektiv rente varierer fra 8,19 % til 49,92 %, dermed kan det være mye penger på spare. Eksempel: kr. 100000/5 år, nom. rente 11.70%, eff. rente 14.13%, etabl.geb. kr. 990. kost 37412. totalt kr. 137412.

Få gratis hjelp i dag

Vi hjelper deg finne banken som kan gi den beste økonomiske løsningen – uforpliktende og kostnadsfritt.

…eller vil du vi skal ringe deg? (vanligvis innen få minutter)