Jeg får ikke sove om natten

Vi hjelper deg med dette

Søk uforpliktende og gratis nå

[MIGRATION] Skjema 1 [Custom intent]
Eier du egen bolig eller har du tilgang på kausjonist?

Er du usikker eller ønsker du heller å ta det over telefon? Klikk her.

Mange opplever at de ikke får sove om natten slik at både arbeidsliv og privatliv blir påvirket i negativ grad. Det kan være mange årsaker til at du ikke får ikke sove om natten. Spesielt vil søvnproblemer være noe som du må slite med når du blir eldre.

Det kan være mange ulike grunner til at du ikke får sove. Først og fremst kan dette problemet skyldes at du har fått for mye søvn eller at du dveler på økonomiske problemer som du ikke klare å løse. Dersom du stadig opplever å ikke få sove om natten anbefales det at du oppsøker profesjonell hjelp, slik at du får en løsning på problemet.

Årsaker til søvnproblemene

I tillegg til alder er gjerne søvnproblemer og søvnvansker noe du sliter med dersom du er kronisk syk eller har gjeldsproblemer. Dette er problemer som det er nødvendig å få kontroll på i forhold til trygghet i hverdagen. Med følelsen av at du er trygg i forhold til at dine problemer er under kontroll vil søvnen sannsynligvis gradvis komme tilbake.

Du sover gjerne dårlig dersom du har hatt en aktiv dag eller har sovet mye tidligere på dagen. Med for mye søvn og en aktiv hjerne vil du ha behov for å roe ned tankene, før du deretter kan finne ro nok til å sove. Mange får ikke sove pga tanker i forhold til familie, venner, og forhold som gjerne er problematisk i forhold til det som er ønskelig.

Økonomiske problemer er en av mange potensielle årsaker til søvnmangel og søvnproblemer. Opplever du problemer med økonomien så anbefaler vi å ta grep i dag. Har du mye regninger eller inkasso, men eier en bolig eller har familie som kan stille med sin bolig i sikkerhet? Da bør du ta kontakt med våre rådgivere for å se om det finnes en løsning for deg.

Søvnproblemer og konsekvenser

Mange mennesker sover dårlig grunnet at de ikke finner løsninger på de problemene de har i hverdagen. Med søvnmangel fungerer du dårlig i forhold til de plikter og gjøremål som du har i løpet av en dag. Søvnmangel og søvnvansker kan være onde sirkler som du bør komme ut av.

Dersom søvnmangel viser seg å være en gjentakende tendens hver natt er det viktig at du bryter med noen rutiner som du har i løpet av dagen. Dersom du sitter for mye foran datamaskinen, gambler, eller ser på TV, så er dette rutiner som du kan endre relativt raskt. Det anbefales generelt å roe ned med en bok eller lignende før leggetid i stedet.

Jeg får ikke sove – hva gjør jeg?

Du får gjerne ikke sove om natten dersom du ligger og tenker på ting som har berørt deg samme dag. Det er derfor viktig å legge negative tanker til side slik at du klarer å slappe av i sengen før du sovner. Det anbefales at du gjerne lager en oversikt over det som du selv definerer som problemer før du går og legger deg. 

Mange mennesker får ikke sove pga tanker som de ikke klarer å slutte å fundere på når de skal sove om natten. Dette er tanker som ofte bunner i problemer rundt gjeld og forhold til andre mennesker. Det anbefales at du skriver ned tankene dine slik at du enklere kan lage en strategi som gjerne kan bistå deg med å kartlegge tankene dine.

Søvnproblemer kan løses

Mange nordmenn får ikke sove om natten grunnet at de har for mange problemer som de ikke klarer å løse i hverdagen. Dersom du kartlegger problemene dine kan du enkelt få laget en oversikt over hvilke problemer som må tas tak i. Familierelasjoner og gjeldsproblemer er noe som mange sliter med i dag og som ofte må løses ved å utføre tiltak som gjør hverdagen mer stabil.

Sliter du med nattesøvn, trang økonomi og mye forbruksgjeld?

Da kan det hende du burde tatt en dialog med våre rådgivere. Vi hjelper personer med mye kreditt og forbrukslån til en enklere hverdag ved å samle alle dyre smålån til et lån, og eventuelt bli kvitt betalingsanmerkninger og inkasso. Det eneste det forutsetter er at du eier eller kan ta pant i en bolig.

Vår hjelp er helt kostnadsfri for deg som kunde, og vi har hjulpet flere i denne situasjonen.

Rente varierer og settes individuelt.

Eksempel boliglån: Nominell rente fra 5,85 %, effektiv rente 6,11 %, 2 mill. over 25 år, Totalt: 3.492.400,-.

Eksempel omstartslån: Nominell rente 7,25%. Effektiv rente 7,68% ved lån på 2 mill. over 25 år. Kostnad: kr 2 379 341,- Totalt: kr 4 379 341,-

Eksempel forbrukslån: Nedbetalingstiden er 1-15 år, 5 år om du ikke skal refinansiere. Nominell rente varierer fra 6,9 % til 23,4 %. Effektiv rente varierer fra 8,19 % til 49,92 %, dermed kan det være mye penger på spare. Eksempel: kr. 100000/5 år, nom. rente 11.70%, eff. rente 14.13%, etabl.geb. kr. 990. kost 37412. totalt kr. 137412.

Få gratis hjelp i dag

Vi hjelper deg finne banken som kan gi den beste økonomiske løsningen – uforpliktende og kostnadsfritt.

…eller vil du vi skal ringe deg? (vanligvis innen få minutter)