fbpx

Hvordan unngå purring, gebyr, inkasso, betalingsanmerking og lønnstrekk?

Unngå purring, gebyrer, inkasso, betalingsanmerkning og lønnstrekk

At man må betale regningene sine, er noe de aller fleste vet. Det store spørsmålet er: Hva skjer om man ikke kan betale?

En faktura er en kontrakt mellom deg og den du har kjøpt en vare eller tjeneste fra. Kontrakten beskriver hva som er kjøpt, og hva som må betales i bytte. Og selv om vi går inn i kontrakten med tillit til vår egen betalingsevne, går ikke alltid ting som planlagt. Med huslån, billån, forbrukslån, kredittkort og den ekstra kostnaden som satt økonomien i ubalanse, hender det at vi havner i et system som kan ha konsekvenser for fremtidig økonomi.

Her er hva som skjer om du ikke betaler:

  • Alle fakturaer har en forfallsdato. Får du ikke betalt innen forfallsdatoen får du en purring med 14 dagers betalingsfrist og et lite gebyr.
  • Har du fortsatt ikke betalt, vil fakturaen gå til et inkassobyrå som sender ut inkassovarsel. Her får du minimum 14 dagers betalingsfrist igjen.
  • Etter 14 dager får du en betalingsoppfordring med nye 14 dager som betalingsfrist og et nytt gebyr.
  • Betaler du fortsatt ikke, sendes en sak opprettet av inkassobyrået til namsmannen. På dette tidspunktet vil en regning som startet på 1000kr ha blitt til ____ kr
  • Fortsetter du å ikke betale, får du en betalingsanmerking. Dette fungerer som et faretegn for banker i fremtiden og kan føre til at du får avslag på lån, kredittkort, nedbetalinger og mobilabonnement.
  • Ved uenighet kan saken sendes til forliksrådet, som er den laveste sivile rettsinstansen i Norge. Den som taper, må dekke kostnadene til den andre parten.
  • Dersom du ikke har en gyldig klage og fortsatt ikke har betalt, kan inkassobyråene kreve at namsmannen trekker deg i lønn eller trygd.
  • De kan også tvangsselge eiendom og andre verdisaker som du besitter, som innebærer enda flere kostnader.

Pust ut

Vi i ZenFinans ser idag en økende trend som gjør at flere havner i slike uheldige situasjoner. Situasjoner som kan håndteres med enkle grep. Vi hjelper deg å få din økonomi i balanse, med en kostnadsfri og uforpliktende konsultasjon, i håp om å hjelpe deg unngå ekstra kostnader.

Kontakt oss idag!

Hva sier kundene om oss?

En fantastisk service..

En fantastisk service og hjelp som jeg aldri før har opplevd maken til. Her ble man både sett og hørt og møtt med en forståelse uten å bli dømt nedenom og hjem. Er du ute å «kjøre» med økonomien, søk hjelp i dag. Følte at kundebehandleren kjente deg godt, og han gjorde mere enn du forventet og sto virkelig på for å finne en god løsning . ANBEFALES ❤️ Vet ikke hvordn man kan takke sånne fantastiske serviceinnstillte mennesker.

– Vivian Hummel
Fantastisk!

Zen Finans er første plass man faktisk følte at man ble hørt, å ikke sett ned på. Edmund er utrolig hyggelig, å flink til å ivareta sine kunder. Har du økonomiske vanskeligheter, så er Zen Finans og Edmund det rette valget. Er så utrolig fornøyd, alt løste seg, å det på rekordtid. Tusen takk for all hjelp?

– Stig Roar
Jeg har fått topp hjelp hos Zen Finans

Jeg har fått topp hjelp hos zen finans. Blitt hørt og trodd på, blitt vist respekt for den situasjonen jeg selv har påført meg inn i. Er evig takknemlig for og fått orden på økonomien min, sånn at jeg kan se fremover igjen og ALDRI ta opp forbrukslån igjen. Tusen takk Maren

– Maren Hagen

Slik foregår prosessen

Kontakt oss for uforpliktende og kostnadsfri samtale

Kontakt

Be om å bli oppringt eller send oss et søknadsskjema så får du kontakt med en personlig kundeveileder. Her får du manuell behandling av din sak og dine muligheter blir presentert.

Få gratis hjelp med lån til betalingsanmerkning og inkasso - refinansiere boliglån

Søknad

Vi utformer en søknad for å presentere din sak på best mulig måte og innhenter samtidig relevant dokumentasjon.

Lån til inkasso og betalingsanmerkninger

Tilbud

Når bankene har et tilbud klart videreformidler vi tilbudet til deg. Tilbudet godkjennes deretter trygt og enkelt av deg med BankID.

https://zenfinans.no/wp-content/uploads/2019/09/undraw_review_fkgn.svg

Hvorfor velge oss?

Zen Finans ble opprettet i 2018 med en visjon om å hjelpe privatpersoner til en bedre økonomi og likviditet.

Vi bistår privatpersoner som har fått avslag fra deres nåværende bank eller andre bankinstitusjoner.

I en hektisk hverdag er det lett å miste kontroll over egen økonomi. Du kan være trygg på at vi vil gi deg den beste servicen på markedet. Vi tilbyr en enkel, lønnsom og trygg prosess for å hjelpe deg med dine utfordringer.

Fantastiske tilbakemeldinger fra våre kunder på Trustpilot
Prosessen vår er helt gratis
Søknaden er helt uforpliktende
Bedre oversikt med ett lån og én faktura
Profesjonell og personlig veiledning av en fast saksbehandler
Vi fremmer din unike situasjon på den beste måten til våre samarbeidspartnere
Lån og refinansiering selv om du har inkasso og betalingsanmerkninger
Oppfyll boligdrømmen med varierende inntekt
Lånetilbudet er gyldig i 30 dager