Unngå purring, gebyrer, inkasso, betalingsanmerkning og lønnstrekk

Hvordan unngå purring, gebyr, inkasso, betalingsanmerking og lønnstrekk?

Vi hjelper deg med dette

Søk uforpliktende og gratis nå

[ACTUAL] Skjema 1 [Custom intent]
Eier du egen bolig eller har du tilgang på kausjonist?

Er du usikker eller ønsker du heller å ta det over telefon? Klikk her.

At man må betale regningene sine, er noe de aller fleste vet. Det store spørsmålet er: Hva skjer om man ikke kan betale?

En faktura er en kontrakt mellom deg og den du har kjøpt en vare eller tjeneste fra. Kontrakten beskriver hva som er kjøpt, og hva som må betales i bytte. Og selv om vi går inn i kontrakten med tillit til vår egen betalingsevne, går ikke alltid ting som planlagt. Med huslån, billån, forbrukslån, kredittkort og den ekstra kostnaden som satt økonomien i ubalanse, hender det at vi havner i et system som kan ha konsekvenser for fremtidig økonomi.

Her er hva som skjer om du ikke betaler:

  • Alle fakturaer har en forfallsdato. Får du ikke betalt innen forfallsdatoen får du en purring med 14 dagers betalingsfrist og et lite gebyr.
  • Har du fortsatt ikke betalt, vil fakturaen gå til et inkassobyrå som sender ut inkassovarsel. Her får du minimum 14 dagers betalingsfrist igjen.
  • Etter 14 dager får du en betalingsoppfordring med nye 14 dager som betalingsfrist og et nytt gebyr.
  • Betaler du fortsatt ikke, sendes en sak opprettet av inkassobyrået til namsmannen. På dette tidspunktet vil en regning som startet på 1000kr ha blitt til ____ kr
  • Fortsetter du å ikke betale, får du en betalingsanmerking. Dette fungerer som et faretegn for banker i fremtiden og kan føre til at du får avslag på lån, kredittkort, nedbetalinger og mobilabonnement.
  • Ved uenighet kan saken sendes til forliksrådet, som er den laveste sivile rettsinstansen i Norge. Den som taper, må dekke kostnadene til den andre parten.
  • Dersom du ikke har en gyldig klage og fortsatt ikke har betalt, kan inkassobyråene kreve at namsmannen trekker deg i lønn eller trygd.
  • De kan også gjøre et tvangssalg av bolig og andre verdisaker som du besitter, som innebærer enda flere kostnader.

Pust ut

Vi i ZenFinans ser idag en økende trend som gjør at flere havner i slike uheldige situasjoner. Situasjoner som kan håndteres med enkle grep. Vi hjelper deg å få din økonomi i balanse, med en kostnadsfri og uforpliktende konsultasjon, i håp om å hjelpe deg unngå ekstra kostnader.

Trenger du et lån med inkasso? Lån med betalingsanmerkning? Eller stoppe tvangssalg av bolig?

Kontakt oss idag!

Rente varierer og settes individuelt.

Eksempel boliglån: Nominell rente fra 5,85 %, effektiv rente 6,11 %, 2 mill. over 25 år, Totalt: 3.492.400,-.

Eksempel omstartslån: Nominell rente 7,25%. Effektiv rente 7,68% ved lån på 2 mill. over 25 år. Kostnad: kr 2 379 341,- Totalt: kr 4 379 341,-

Eksempel forbrukslån: Nedbetalingstiden er 1-15 år, 5 år om du ikke skal refinansiere. Nominell rente varierer fra 6,9 % til 23,4 %. Effektiv rente varierer fra 8,19 % til 49,92 %, dermed kan det være mye penger på spare. Eksempel: kr. 100000/5 år, nom. rente 11.70%, eff. rente 14.13%, etabl.geb. kr. 990. kost 37412. totalt kr. 137412.

Få gratis hjelp i dag

Vi hjelper deg finne banken som kan gi den beste økonomiske løsningen – uforpliktende og kostnadsfritt.

…eller vil du vi skal ringe deg? (vanligvis innen få minutter)