fbpx

Hvordan unngå purring, gebyr, inkasso, betalingsanmerking og lønnstrekk?

At man må betale regningene sine, er noe de aller fleste vet. Det store spørsmålet er: Hva skjer om man ikke kan betale?

En faktura er en kontrakt mellom deg og den du har kjøpt en vare eller tjeneste fra. Kontrakten beskriver hva som er kjøpt, og hva som må betales i bytte. Og selv om vi går inn i kontrakten med tillit til vår egen betalingsevne, går ikke alltid ting som planlagt. Med huslån, billån, forbrukslån, kredittkort og den ekstra kostnaden som satt økonomien i ubalanse, hender det at vi havner i et system som kan ha konsekvenser for fremtidig økonomi.

Her er hva som skjer om du ikke betaler:

  • Alle fakturaer har en forfallsdato. Får du ikke betalt innen forfallsdatoen får du en purring med 14 dagers betalingsfrist og et lite gebyr.
  • Har du fortsatt ikke betalt, vil fakturaen gå til et inkassobyrå som sender ut inkassovarsel. Her får du minimum 14 dagers betalingsfrist igjen.
  • Etter 14 dager får du en betalingsoppfordring med nye 14 dager som betalingsfrist og et nytt gebyr.
  • Betaler du fortsatt ikke, sendes en sak opprettet av inkassobyrået til namsmannen. På dette tidspunktet vil en regning som startet på 1000kr ha blitt til ____ kr
  • Fortsetter du å ikke betale, får du en betalingsanmerking. Dette fungerer som et faretegn for banker i fremtiden og kan føre til at du får avslag på lån, kredittkort, nedbetalinger og mobilabonnement.
  • Ved uenighet kan saken sendes til forliksrådet, som er den laveste sivile rettsinstansen i Norge. Den som taper, må dekke kostnadene til den andre parten.
  • Dersom du ikke har en gyldig klage og fortsatt ikke har betalt, kan inkassobyråene kreve at namsmannen trekker deg i lønn eller trygd.
  • De kan også gjøre et tvangssalg av bolig og andre verdisaker som du besitter, som innebærer enda flere kostnader.

Pust ut

Vi i ZenFinans ser idag en økende trend som gjør at flere havner i slike uheldige situasjoner. Situasjoner som kan håndteres med enkle grep. Vi hjelper deg å få din økonomi i balanse, med en kostnadsfri og uforpliktende konsultasjon, i håp om å hjelpe deg unngå ekstra kostnader.

Trenger du et lån med inkasso? Lån med betalingsanmerkning? Eller stoppe tvangssalg av bolig?

Kontakt oss idag!

Hvorfor velge oss

Hvorfor velge oss?

Zen Finans ble opprettet i 2018 med en visjon om å hjelpe privatpersoner til en bedre økonomi og likviditet.

Vi bistår privatpersoner som har fått avslag fra deres nåværende bank eller andre bankinstitusjoner. Vi hjelper også privatpersoner som ønsker å søke sitt første boliglån eller som ønsker et boliglån med bedre betingelser.

I en hektisk hverdag er det lett å miste kontroll over egen økonomi. Du kan være trygg på at vi vil gi deg den beste servicen på markedet. Vi tilbyr en enkel, lønnsom og trygg prosess for å hjelpe deg med dine utfordringer.

Fantastiske tilbakemeldinger fra våre kunder på Trustpilot

Prosessen vår er helt gratis

Søknaden er helt uforpliktende

Bedre oversikt med ett lån og én faktura

Profesjonell og personlig veiledning av en fast saksbehandler

Vi fremmer din unike situasjon på den beste måten til våre samarbeidspartnere

Lån og refinansiering selv om du har inkasso og betalingsanmerkninger

Oppfyll boligdrømmen med varierende inntekt

Lånetilbudet er gyldig i 30 dager

Få gratis hjelp idag

Vi hjelper deg i møte med banken – uforpliktende og kostnadsfritt

Ring oss på - 400 01 956

Kontakt oss for uforpliktende og kostnadsfri samtale