Hvordan unngå å havne i luksusfellen?

Vi hjelper deg med dette

Søk uforpliktende og gratis nå

Skjema 1 [custom intent - orginal]
Eier du egen bolig eller har du tilgang på kausjonist?

Er du usikker eller ønsker du heller å ta det over telefon? Klikk her.

Rente varierer og settes individuelt. Renteeksempel: eff. 7,22% 2mill o/30 år Kostnad 2 785 343 Tot 4 785 343

Føler du at du er på vei til å miste kontrollen over økonomien? I en travel hverdag er det nemlig lett å miste oversikten over regninger, utgifter og inntekter. Mange føler de er i ferd med å miste grepet, men velger heller å ignorere problemet enn å ta tak i det. Dette er en meget vanlig innstilling å ha, men kan gjøre det vanskeligere å løse problemene i lengden.

Veien til luksusfellen er ikke så vanskelig som man gjerne tenker. På TV-skjermen ser vi de mest seriøse tilfellene, men saken er at det er mange nordmenn som sliter med gammel gjeld og flere lån. Kanskje har vi en kredittkortregning som bare vokser og vokser, eller et gammelt forbrukslån som aldri ser ut til å bli mindre. Det finnes heldigvis måter som kan hjelpe deg ut av luksusfellen, og teknikker som gjør det lettere å unngå å havne i den. Søk via Zen Finans i dag for å komme deg ut av luksusfellen!

Gå gjennom utgifter

Mange himler gjerne med øynene når de hører ord som «budsjett» og «utgiftsposter». Men det er faktisk mulig å spare mye penger i måneden ved å sette seg ned å gå gjennom utgiftene. Selv om du kun sparer noen hundrelapper på dette i måneden, vil denne summen bli betraktelig større hvis du tenker på hvor mye du sparer i året. Et godt tips er å gå gjennom de faste utgiftene, og her har bankene flere gode hjelpemidler.

Vet du egentlig hvor mye du betaler i abonnementer hver måned? Spotify, Netflix, Storytel, Viaplay, TV2 Sumo, HBO – dette blir fort en stor sum i måneden. Flere nettbanker tilbyr nå en oversikt over abonnementer som dette. Videre kan du se på mobilabonnementer, her endrer prisen seg stadig og sjansene for at du kan bytte til et billigere alternativ er stor.

Den store lommetyven er som regel matbutikker, her er det lett å se seg blind på priser og tilbud. Hvis du laster ned tilbuds-appen på mobilen din, kan du lage deg en middagsplan basert på tilbudene. I tillegg er det smart å gjøre en stor ukeshandel, i stedet for mange mindre turer i løpet av uken. Planlegg ukens middager i forkant av handelen og sett av tid til å bla gjennom tilbudsavisen på mobilen.

Slik kommer du ut av luksusfellen

Det er lett å si «vær føre var og ikke etter snar», men om du først har havnet i luksusfellen kan det være vanskelig å komme seg ut av den. Slik trenger det ikke å være. Det finnes mange måter å rydde opp i økonomien og innfri gammel gjeld på, det gjelder bare å se realiteten i situasjonen sin og gjøre et grep. Jo tidligere du setter foten ned, desto mindre tid vil det ta før du er helt gjeldfri. Her kan vi i ZenFinans hjelpe deg på veien.

Hvis du noen ganger har sett på TV-programmet luksusfellen, vet du nok at refinansiering ofte er nøkkelen ut av vanskelige økonomiske situasjoner. Men du behøver ikke å blottlegge deg på skjermen foran de tusen hjem for å refinansiere. Vi i ZenFinans hjelper daglig mennesker med å bli kvitt gammel gjeld, og da er det i hovedsak refinansiering som er veien ut.

Refinansiering går ut på at du tar opp et nytt lån med gode vilkår og betingelser. Dette lånet bruker du så til å betale ned all den gamle gjelden som har samlet seg opp gjennom årene. Refinansiering kan også brukes til å betale mindre smålån og dyre forbrukslån. Når disse lånene er betalt, vil du kun sitte igjen med ett enkelt lån. Du kan si at et refinansieringslån samler alle lånene under ett. Dette gjør det langt billigere og enklere å betale ned lånet.

Alt du behøver å gjøre er å kontakte oss. Du vil du få tildelt en personlig veileder som vil være med deg gjennom hele prosessen. Vi tar oss av lånesøknaden og kan sende denne til flere banker. Slik kan du sammenligne tilbudene du får, og velge det lånet som gir deg de beste vilkårene. Dette er en uforpliktende og kostnadsfri tjeneste, som kan hjelpe deg ut av luksusfellen.

Få gratis hjelp i dag

Vi hjelper deg finne banken som kan gi den beste økonomiske løsningen – uforpliktende og kostnadsfritt.

…eller vil du vi skal ringe deg? (vanligvis innen få minutter)