fbpx

Topplån

Vi tilbyr gratis hjelp for å få et topplån. Ring eller søk hos oss for å få en mulighet til å låne mer enn 85% av boligverdien din!

Topplån

Vil du at vi skal ringe deg?

  Hva er topplån?

  Det er tøft å komme seg inn på boligmarkedet i Norge. Spesielt vanskelig er det som ung å ha nok egenkapital til kjøp av bolig. Selv for de noe eldre parene som ønsker å flytte til en større bolig, så er det ikke alltid enkelt å møte kravene til egenkapital. Dette kravet kommer i Norge på 15% av kjøpesummen. Med andre ord kan en låne opptil 85% av kjøpesummen.

  Det mange derimot ikke vet er at bankene gjerne kun gir en relativt lav rente for opptil 85% av kjøpesummen. Lånebeløp over 85% av kjøpesummen gir en noe høyere rente, og det er altså dette som kalles et topplån. Siden det å hoste opp 15% av kjøpesummen i egenkapital allerede er vanskelig nok i ung alder, så er topplån for unge meget vanlig.

  Hva er topplån?
  Hvordan fungerer topplån

  Hvordan fungerer topplån?

  Dersom banken vurderer ditt boliglån som risikofylt, da du ikke stiller med nok egenkapital, så er altså topplån for din bolig høyaktuelt. I et slikt tilfelle vil ditt boliglån mest sannsynlig deles i to. Den ene delen av lånet vil være ditt ordinære boliglån med relativt lav rente opptil 85% av kjøpesummen, mens de resterende prosentene av lånegraden vil være topplån med noe høyere rente.

  Den høyere renten kommer naturligvis av det faktum at banken her anser låneavtalen for å ha høyere risiko. Nøyaktig hvor høy renten på topplån blir varierer derimot naturligvis, og i enkelte tilfeller er forskjellen enten ikke merkbar eller ikke-eksisterende. Den beste strategien er å kontakte flere banker for tilbud, slik at en får den beste renten for topplån.

  Topplån for unge

  Topplån for unge er selvfølgelig aller mest aktuelt. Dersom en skal flytte inn i en bolig i 20-årene, så er ikke det å stille med opptil 15% av kjøpesummen i egenkapital aktuelt for veldig mange. Dermed blir lånegraden raskt over 85% av kjøpesummen, og topplån for unge er helt normalt i Norge.

  Allikevel skiller topplån til bolig for de yngre seg fra andre situasjoner. Er du under 34 år, så vil nemlig de fleste bankene gi deg lik rente opptil 85%. Dersom du har en høy og fast inntekt, så vil tross alt ikke bankene kun ta egenkapitalen til etterretning for utregningen av risikoen som er forbundet med boliglånet.

  Topplån for unge
  Betal topplån først

  Nedbetal topplån først

  Dersom du har topplån på din bolig, så lønner det seg selvfølgelig å nedbetale dette lånet før det ordinære boliglånet, da renten her er høyere. Avdragsfrihet på det ordinære boliglånet er her noe de fleste bør vurdere. Dermed kan du nedbetale topplånet først og spare store beløp på å fjerne den delen av det totale lånet som altså har høyest rente.

  Etterhvert som du nedbetaler på lånet, så vil altså lånegraden reduseres, slik at du nærmer deg kun 85% av boligens verdi i lånegrad. Dette punktet kan derimot også nås raskt dersom prisendringene i markedet beveger seg i en gunstig retning. I Oslo er det for eksempel et kjent fenomen at prisøkninger fører til at lånegraden går ned, da boligens verdi øker, mens lånet mer eller mindre forblir det samme.

  Finn et boliglån som passer deg!

  Topplån er en nyttig måte å finansiere boligkjøpet på for unge mennesker. Har en derimot forbruksgjeld, betalingsanmerkninger, eller pågående inkassosaker, så er det fortsatt vanskelig å komme seg inn i markedet. Vi hjelper deg å oppfylle boligdrømmen om du befinner deg i en av de ovennevnte situasjonene.

  Vil du at vi skal ringe deg?

   Hvorfor velge oss

   Hvorfor velge oss?

   Zen Finans ble opprettet i 2018 med en visjon om å hjelpe privatpersoner til en bedre økonomi og likviditet.

   Vi bistår privatpersoner som har fått avslag fra deres nåværende bank eller andre bankinstitusjoner. Vi hjelper også privatpersoner som ønsker å søke sitt første boliglån eller som ønsker et boliglån med bedre betingelser.

   I en hektisk hverdag er det lett å miste kontroll over egen økonomi. Du kan være trygg på at vi vil gi deg den beste servicen på markedet. Vi tilbyr en enkel, lønnsom og trygg prosess for å hjelpe deg med dine utfordringer.

   Fantastiske tilbakemeldinger fra våre kunder på Trustpilot

   Prosessen vår er helt gratis

   Søknaden er helt uforpliktende

   Bedre oversikt med ett lån og én faktura

   Profesjonell og personlig veiledning av en fast saksbehandler

   Vi fremmer din unike situasjon på den beste måten til våre samarbeidspartnere

   Lån og refinansiering selv om du har inkasso og betalingsanmerkninger

   Oppfyll boligdrømmen med varierende inntekt

   Lånetilbudet er gyldig i 30 dager

   Få rask og god hjelp

   Kontakt oss for uforpliktende og kostnadsfri samtale

   Søknad

   Be om å bli oppringt eller send oss en lånesøknad så vil en av våre flinke kundeveiledere ta kontakt med deg. Søknaden blir gjennomgått og deretter sendt til våre bankpartnere.

   Søke lån med betalingsanmerkning og inkasso

   Tilbud

   Vi snakker med bankene og presenterer forslag og ulike tilbud til deg. Sammen med deg finner vi løsningen og banken som er mest skreddersydd til dine økonomiske behov.

   Tilbud på å refinansiere boliglån

   En ny start

   Tilbudet godkjennes trygt og enkelt av deg med BankID. Banken vil innfri eventuelle krav og andre praktiske gjøremål. Din jobb blir å vedlikeholde en god personlig økonomi.

   Få gratis hjelp idag

   Vi hjelper deg i møte med banken – uforpliktende og kostnadsfritt

   Ring oss på - 400 01 956

   Kontakt oss for uforpliktende og kostnadsfri samtale