fbpx

Hjelp til refinansiering av gjeld

Mistet kontroll over gjelden din? Få hjelp til refinansiering av gjeld!

Har du mistet kontroll over gjelden din? Da kan vi i Zen Finans gi deg hjelp til refinansiering av gjeld.

Veldig mange av oss kjenner følelsen av å ha tatt feil avgjørelser når det kommer til økonomi, og hvor vanskelig det kan være å få ryddet opp i ettertid. Hvordan bunken med regninger bare vokser, og postkasse skrekken setter inn. Man unngår å ta telefoner fra ukjente nummer fordi det garantert er en kreditor som ringer og vil ha pengene sine. Hva kan du si da? Nei, jeg har ikke pengene dine, og jeg vet ikke hvordan jeg skal få skaffet dem heller. Igjen sitter du der med klumpen i halsen og prøver å tenke ut løsninger på problemet. Ikke fortvil, vi ønsker å gi deg hjelp til refinansiering av gjeld.

Klar for å få kontroll på økonomien og hjelp til refinansiering av gjeld?

Hvor starter jeg?

Det koster penger å leve i dag og det er en del stigma knyttet til det å ha lite penger og dårlig økonomi. Flere opplever i dag et sosialt press ved å ikke ha mulighet å kjøpe tingene de ønsker. Det er større forventninger i samfunnet i dag enn tidligere når det er snakk om materielle verdier. På bakgrunn av dette er det lett å falle for fristelsene til å fortsette å kjøpe ting som man ikke har råd til. Ved spontane og dyre kjøp vil en fremstå som suksessfull utad i samfunnet, men innad kan sannheten være en helt annen.  Dette kjøpspresset har dessverre blitt et økende problem blant norske husholdninger. Dette kan også sees i sammenheng med en høy gjeldsgrad og ukritisk tilgang til forbrukslån og kredittkort.

Når man mister kontroll over forbruket og økonomien er det vanskelig å vite hvor man skal starte, og hvilke muligheter som er tilgjengelig for å rydde opp.

Er det for eksempel en refinansiering som er beste muligheten?

Det første du bør gjøre er å få en ordentlig oversikt over all gjelden du har. Ta kontakt med alle kreditorer og få papirer på gjelden du har slik at du har et utgangspunkt du kan bruke både i kontakt med oss og til forhandlinger med kreditorer. Husk at rentekostnadene øker hver måned og jo lengre du utsetter å gjøre noe med problemene, jo dyrere vil det bli for deg i lengden.

Har du spørsmål om hjelp til refinansiering av gjeld? Ta kontakt for uforpliktende samtale.

En forutsetning for at vi skal kunne hjelpe deg er at du har en bolig, hytte, eller en annen form for verdi som det kan tas pant i. Det er også mulig å få hjelp hos oss om du har en kausjonist som stiller garanti for deg. Så lenge du har dette kan vi faktisk hjelpe deg selv om du har betalingsanmerkning og inkasso historikk. Det viktige for oss er at vi har en form for sikkerhet, det gir oss rom for å gi deg nettopp den hjelpen du trenger for å komme på rett kjøl økonomisk igjen.

Er refinansiering en mulighet?

En måte vi kan gjøre dette på er gjennom refinansiering. Det koster fort mye penger å ha mange forskjellige kreditorer. Er det snakk om forbrukslån og kredittkortgjeld, så er det gjerne skyhøye renter i forhold til for eksempel boliglån. Vi kan hjelpe deg å samle alle smålån inn i det boliglånet du allerede har. Veldig mange har gjerne betalt ned en del på boliglånet og det kan ha vært en verdiøkning på boligen. Dette betyr at det finnes bundet kapital, og denne kan vi hjelpe deg å benytte til å få samlet smålån og kreditter.

Ved å refinansiere smålån og kreditter inn i boliglånet får du mer gunstig rente. Du slipper alle bekymringene som følger med det å ha gjeld man føler vokser ut av kontroll. Med den nye kontrollen man får, er mestringsfølelsen tilbake i eget liv igjen, og sjansene for at du gjør samme feilene du har gjort, blir mindre. Antagelig blir det veldig viktig for deg å beholde kontrollen så du vil gjøre alt i din makt for at den ikke skal forsvinne igjen.

Er du klar for å ta tak i din personlige økonomi og få hjelp til refinansiering av gjeld?

Hvorfor velge oss

Hvorfor velge oss?

Zen Finans ble opprettet i 2018 med en visjon om å hjelpe privatpersoner til en bedre økonomi og likviditet.

Vi bistår privatpersoner som har fått avslag fra deres nåværende bank eller andre bankinstitusjoner. Vi hjelper også privatpersoner som ønsker å søke sitt første boliglån eller som ønsker et boliglån med bedre betingelser.

I en hektisk hverdag er det lett å miste kontroll over egen økonomi. Du kan være trygg på at vi vil gi deg den beste servicen på markedet. Vi tilbyr en enkel, lønnsom og trygg prosess for å hjelpe deg med dine utfordringer.

Fantastiske tilbakemeldinger fra våre kunder på Trustpilot

Prosessen vår er helt gratis

Søknaden er helt uforpliktende

Bedre oversikt med ett lån og én faktura

Profesjonell og personlig veiledning av en fast saksbehandler

Vi fremmer din unike situasjon på den beste måten til våre samarbeidspartnere

Lån og refinansiering selv om du har inkasso og betalingsanmerkninger

Oppfyll boligdrømmen med varierende inntekt

Lånetilbudet er gyldig i 30 dager

Få gratis hjelp idag

Vi hjelper deg i møte med banken – uforpliktende og kostnadsfritt

Ring oss på - 400 01 956

Kontakt oss for uforpliktende og kostnadsfri samtale