fbpx

Hjelp med omstartslån

Omstartslån samler alle dine lån i boliglånet

Alle lån kommer med renter. Dette er ganske enkelt kostnaden av lånet over tid. Et kjent fenomen er at mindre lån, slik som for eksempel forbrukslån, vil ha en større rente enn store lån, slik som boliglån. Dersom du har mange forbrukslån, og muligens også betalingsanmerkninger med pågående inkassosaker, så kan trykket føles umenneskelig. 

Det er her refinansiering av gjeld til et såkalt omstartslån bør være en prioritet for din privatøkonomi. Du kan nemlig samle alle dine lån, til og med forbrukslånene dine, sammen i et lån med sikkerhet i bolig. På denne måten reduserer du de månedlige utgiftene dine, og ikke minst får du bedre oversikt over din privatøkonomi. 

Refinansiering av gjeld med sikkerhet i bolig

Et omstartslån lar deg få orden i din økonomi gjennom refinansiering av gjeld med sikkerhet i bolig. I praksis vil banken eller långiveren her samle sammen all din tidligere gjeld i ett enkelt lån, der du kan bruke det nye lånet til å nedbetale det gamle. 

Å benytte lånte penger med en rente på 8% betyr enorm økonomisk gevinst om du bruker disse for å nedbetale gjeld med rente på 20% for eksempel. Dessuten er det mer oversiktlig å ha ett stort lån, fremfor smålån som er uforutsigbare i sine kostnader hver måned. 

Den beste fordelen med refinansiering av gjeld med sikkerhet i bolig er mest sannsynlig at en her også kan ha betalingsanmerkninger og inkassosaker pågående. Ofte føler en seg håpløs i disse situasjonene, men et omstartslån gir deg nettopp det som loves i navnet – nemlig en omstart. 

Omstartslån uten sikkerhet

Det er også et alternativ å ta opp et omstartslån uten sikkerhet. Dette kan for eksempel være aktuelt om boligen ikke holder en høy nok verdi for bankens del. I det tilfellet en ønsker omstartslån uten sikkerhet, så vil banken eller långiveren kreve at en ikke har noen betalingsanmerkninger, samt en årlig minimumsinntekt.

Merk at omstartslån uten sikkerhet alltid vil ha en høyere rentesats, da dette er mer risikofylt for banken. Naturligvis vil banken anse det som mindre risikofylt dersom de har en sikkerhet i bolig for eksempel som en garanti, dersom en ikke skulle opprettholde låneavtalen. 

Refinansiering av lån bedrer økonomien

Dersom en har støtt på gjeldsproblemer, slik som betalingsanmerkninger eller inkassosaker, så er det lett å miste motet. Refinansiering av lån bedrer derimot økonomien raskt, gjennom for eksempel omstartslån. Er du her i stand til refinansiering av gjeld med sikkerhet i bolig, så kan du spare store beløp hver eneste måned. 

Først og fremst er dette et viktig steg for å få ned de totale rentebelastningene. Dersom en har flere forskjellige forbrukslån, så vil hvert enkelt lån holde en høy rentesats. Samlet sammen i ett stort omstartslån, så vil renten reduseres betraktelig. Som nevnt, om du også har sikkerhet i bolig, så vil renten reduseres ytterligere. 

Søk omstartslån i dag

Det er uansett smart å velge et omstartslån som samler alle dine lån inn i boliglånet. 

Zen Finans kan hjelpe deg med denne refinansieringen, og alt du trenger å gjøre er å fylle ut en uforpliktende søknad så vil en av våre veiledere presentere dine muligheter.


Hvorfor velge oss

Hvorfor velge oss?

Zen Finans ble opprettet i 2018 med en visjon om å hjelpe privatpersoner til en bedre økonomi og likviditet.

Vi bistår privatpersoner som har fått avslag fra deres nåværende bank eller andre bankinstitusjoner. Vi hjelper også privatpersoner som ønsker å søke sitt første boliglån eller som ønsker et boliglån med bedre betingelser.

I en hektisk hverdag er det lett å miste kontroll over egen økonomi. Du kan være trygg på at vi vil gi deg den beste servicen på markedet. Vi tilbyr en enkel, lønnsom og trygg prosess for å hjelpe deg med dine utfordringer.

Fantastiske tilbakemeldinger fra våre kunder på Trustpilot

Prosessen vår er helt gratis

Søknaden er helt uforpliktende

Bedre oversikt med ett lån og én faktura

Profesjonell og personlig veiledning av en fast saksbehandler

Vi fremmer din unike situasjon på den beste måten til våre samarbeidspartnere

Lån og refinansiering selv om du har inkasso og betalingsanmerkninger

Oppfyll boligdrømmen med varierende inntekt

Lånetilbudet er gyldig i 30 dager

Få gratis hjelp idag

Vi hjelper deg i møte med banken – uforpliktende og kostnadsfritt

Ring oss på - 400 01 956

Kontakt oss for uforpliktende og kostnadsfri samtale