campingbil bobil

Finansiering til kjøp av bobil

Vi hjelper deg med dette

Søk uforpliktende og gratis nå

[ACTUAL] Skjema 1 [Custom intent]
Eier du egen bolig eller har du tilgang på kausjonist?

Er du usikker eller ønsker du heller å ta det over telefon? Klikk her.

Bobiler og campingvogner fortsetter å vokse i popularitet. Nå finnes det bobiler som ligger i millionklassen og de kan være så luksuriøse eller hverdagslige som du selv ønsker. Har du en drøm om å ta bli en bobileier? Da kan det være lurt med finansieringshjelp. Ettersom flere nordmenn ønsker å feriere og reise rundt med bobil, er det nå flere banker som tilbyr tilpassede låneformer for dette formålet.

Finansier bobildrømmen med et caravanlån

Et caravanlån er et spesialtilpasset lån som skal benyttes for å finansiere en bobil eller campingvogn. For å få dekket hele kjøpsbeløpet og oppnå 100 % finansiering, pleier låntaker å måtte stille sikkerhet i egen bolig eller et annet kjøretøy. De fleste forhandlere som selger bobiler vil tilby denne typen lån, så vel som banker og andre låneinstitusjoner. De ulike tilbyderne vil naturligvis har forskjellige vilkår og betingelser, derfor er det lurt å sammenligne alle de tilgjengelige lånetilbudene.

Slik søker du lån til bobil

Det er mange aktører på markedet som tilbyr caravan/bobilån – både større og mindre lånetilbydere. Det kan føles overveldende og vanskelig å få en fullstendig oversikt over hva som faktisk er tilgjengelig. I slike situasjoner vil det alltid være lurt å kontakte en finansagent eller låneformidler. 

Dette er mennesker som vet alt om lånemarkedet, og de kan enkelt og raskt sammenligne tilbud fra mange långivere og banker. Finansagenter kan også få tilbud direkte fra forhandler som selger bobiler. Søker du gjennom en finansagent, vil som regel alltid ende opp med langt bedre betingelser og lånevilkår, enn om du søker alene.

Lån uten sikkerhet til bobil

Om du ikke ønsker å stille sikkerhet i egen bolig, kjøretøy eller andre kjøpsobjekter, finnes det låntyper som også kan egne seg til kjøp av bobil. Med slike lån er det ikke gitt at du får dekket hele kjøpsprisen, men dette avhenger av hvor dyr bobil du er på jakt etter. Slike låneformer kan for eksempel være et privatlån hvor du ikke behøver å oppgi hva lånebeløpet skal brukes til.

Ønsker du å ta opp et slikt lån, vil det være svært fordelaktig å forhøre seg med en låneformidler eller finansagent. De vil kunne legge frem de beste tilbudene og vise hvor mye du faktisk kommer til å betale hver måned for lånet. Med god rådgivning og hjelp, vil du få et realistisk bilde på om dette er et lån du kan klare å betjene i lengden.

Alternativ finansiering

Om du ikke ønsker å ta opp lån for å kjøpe en bobil, kan leasing være et alternativ for deg. Nye bobiler kommer ofte med leasingavtaler, hvilket innebærer at du betaler et fast beløp hver måned så lenge du disponerer kjøretøyet. Her foreligger det også et krav om at du leverer bobilen tilbake i forventet og god tilstand når den valgte leasingperioden er ferdig.

Er du usikker for hvilken låneform du bør gå for? Eller synes du det er tungt å få oversikt over alle lånetilbudene som finnes på markedet? Vi i Zen Finans kan hjelpe deg. Flere nordmenn sitter allerede på flere smålån og dyr gjeld de betaler ned på månedlig, og da kan bobildrømmen virke vanskelige å oppnå.

Vi hjelper deg med å samle alle disse smålånene til ett lån. På den måten slipper du å betale dyre renter hver måned og du vil i tillegg kunne få bedre vilkår og betingelser på det nye lånet. Dette kan spare deg mye i lengden, og du vil være et stort steg nærmere bobildrømmen.

Kontakt oss gjerne i dag om du ønsker å refinansiere dyre smålån og eksisterende gjeld!

Rente varierer og settes individuelt.

Eksempel boliglån: Nominell rente fra 5,85 %, effektiv rente 6,11 %, 2 mill. over 25 år, Totalt: 3.492.400,-.

Eksempel omstartslån: Nominell rente 7,25%. Effektiv rente 7,68% ved lån på 2 mill. over 25 år. Kostnad: kr 2 379 341,- Totalt: kr 4 379 341,-

Eksempel forbrukslån: Nedbetalingstiden er 1-15 år, 5 år om du ikke skal refinansiere. Nominell rente varierer fra 6,9 % til 23,4 %. Effektiv rente varierer fra 8,19 % til 49,92 %, dermed kan det være mye penger på spare. Eksempel: kr. 100000/5 år, nom. rente 11.70%, eff. rente 14.13%, etabl.geb. kr. 990. kost 37412. totalt kr. 137412.

Få gratis hjelp i dag

Vi hjelper deg finne banken som kan gi den beste økonomiske løsningen – uforpliktende og kostnadsfritt.

…eller vil du vi skal ringe deg? (vanligvis innen få minutter)