Avslag på refinansiering hos banken

Fått avslag på refinansiering hos banken?

Vi hjelper deg med dette

Søk uforpliktende og gratis nå

[ACTUAL] Skjema 1 [Custom intent]
Eier du egen bolig eller har du tilgang på kausjonist?

Er du usikker eller ønsker du heller å ta det over telefon? Klikk her.

Det er ikke moro å stå i banken med lua i hånda og så få et avslag på refinansiering. Men fortvil ikke, det finnes muligheter for hjelp hos Zenfinans. Vi kan hjelpe der de fleste banker sier nei.

Når man først har havnet i store finansielle problemer kan det være veldig vanskelig å se en vei ut av uføret. Det kan oppleves belastende å kontakte bankene om refinansiering og få avslag på avslag. Tiden går, gjelden vokser og du føler kanskje til slutt at det ikke finnes noen utvei. Det føles ganske håpløst å stadig møter veggen når man prøver å fikse situasjonen så godt man kan.

Årsakene til avslag?

Årsakene til at mange opplever å få avslag på refinansiering er mange. Det kan være du har får liten eller for varierende inntekt. Kanskje gjelden din er alt for høy og du har mange inkassosaker og betalingsanmerkninger. Kanskje du har mye kredittkortgjeld og forbrukslån med veldig høye renter og banken ikke tror du vil klare å betjene mer lån. Det kan også være at du ikke har nok verdier eller bundet kapital i boligen din. Kanskje du til og med har samtlige av de overnevnte problemene. Når du da legger til en bank som gir avslag og ikke klarer å se deg og din situasjon. Hos Zen Finans gjør vi vårt beste til å få din økonomi i balanse sammen med bankene.

Ta kontakt for en uforpliktende prat om hvordan vi kan hjelpe din økonomi.

Vi i Zenfinans går langt for å hjelpe våre kunder og vi ser dine behov. Du slipper å forholde deg til bankene, vi gjør alle forhandlingene for deg og kommer tilbake til deg med det endelige tilbudet. Det viktige for oss er at du kan stille en eller annen form for sikkerhet, gjerne i form av bolig eller andre verdifulle eiendeler. Det kan også hjelpe om du har en kausjonist som kan stille garanti for deg.

Refinansiering

Har du opplevd økonomiske problemer så kan refinansiering hos Zenfinans være et veldig godt alternativ for deg. Det kan hjelpe deg ut av de økonomiske problemene og alt stigma som følger med dem. Samtidig så kan det gi deg en ny start med muligheter for å bygge opp økonomien din igjen. Men hva er egentlig refinansiering? I praksis handler det om å endre gjelden slik at du får bedre betingelser og lavere rente enn du har pr. dags dato. Det finnes mange måter å gjøre dette. Enten kan du refinansiere et lån, samle flere små lån i et større lån, ta opp nytt lån som betaler ut eksisterende lån eller bake inn mindre lån i et større lån.

Hvordan kan du forberede søknaden?

Det er en del ting du kan gjøre for å forberede en søknad på refinansiering. Først og fremst må du få en god oversikt over gjelden din. Dette skal blant annet brukes til å forhandle med bankene, men du kan også bruke det til å forhandle ned gjelden din. Har du en del inkassokrav eller betalingsanmerkninger lønner det seg å prøve å bli kvitt dem først. Men søker du hos Zenfinans er det fullt mulig å få refinansiering med både inkassokrav og betalingsanmerkninger. Når du har fått oversikten over alt gjelden som du har, må du også få en oversikt over alle inntekter og verdier du har. Du må også finne ut om du har noen som kan signere på lånet sammen med deg, om du ikke har andre verdier som for eksempel bolig tilgjengelig. Har du alle disse tingene klare når du kontakter oss, er det lettere for oss å finne det beste tilbudet til deg, slik at du får startet på nytt.

Rente varierer og settes individuelt.

Eksempel boliglån: Nominell rente fra 5,85 %, effektiv rente 6,11 %, 2 mill. over 25 år, Totalt: 3.492.400,-.

Eksempel omstartslån: Nominell rente 7,25%. Effektiv rente 7,68% ved lån på 2 mill. over 25 år. Kostnad: kr 2 379 341,- Totalt: kr 4 379 341,-

Eksempel forbrukslån: Nedbetalingstiden er 1-15 år, 5 år om du ikke skal refinansiere. Nominell rente varierer fra 6,9 % til 23,4 %. Effektiv rente varierer fra 8,19 % til 49,92 %, dermed kan det være mye penger på spare. Eksempel: kr. 100000/5 år, nom. rente 11.70%, eff. rente 14.13%, etabl.geb. kr. 990. kost 37412. totalt kr. 137412.

Få gratis hjelp i dag

Vi hjelper deg finne banken som kan gi den beste økonomiske løsningen – uforpliktende og kostnadsfritt.

…eller vil du vi skal ringe deg? (vanligvis innen få minutter)