fbpx

Fått avslag på refinansiering hos banken?

Avslag på refinansiering hos banken

Det er ikke moro å stå i banken med lua i hånda og så få et avslag på refinansiering. Men fortvil ikke, det finnes muligheter for hjelp hos Zenfinans. Vi kan hjelpe der de fleste banker sier nei.

Når man først har havnet i store finansielle problemer kan det være veldig vanskelig å se en vei ut av uføret. Det kan oppleves belastende å kontakte bankene om refinansiering og få avslag på avslag. Tiden går, gjelden vokser og du føler kanskje til slutt at det ikke finnes noen utvei. Det føles ganske håpløst å stadig møter veggen når man prøver å fikse situasjonen så godt man kan.

Årsakene til avslag?

Årsakene til at mange opplever å få avslag på refinansiering er mange. Det kan være du har får liten eller for varierende inntekt. Kanskje gjelden din er alt for høy og du har mange inkassosaker og betalingsanmerkninger. Kanskje du har mye kredittkortgjeld og forbrukslån med veldig høye renter og banken ikke tror du vil klare å betjene mer lån. Det kan også være at du ikke har nok verdier eller bundet kapital i boligen din. Kanskje du til og med har samtlige av de overnevnte problemene. Når du da legger til en bank som gir avslag og ikke klarer å se deg og din situasjon. Hos Zen Finans gjør vi vårt beste til å få din økonomi i balanse sammen med bankene.

Ta kontakt for en uforpliktende prat om hvordan vi kan hjelpe din økonomi.

Vi i Zenfinans går langt for å hjelpe våre kunder og vi ser dine behov. Du slipper å forholde deg til bankene, vi gjør alle forhandlingene for deg og kommer tilbake til deg med det endelige tilbudet. Det viktige for oss er at du kan stille en eller annen form for sikkerhet, gjerne i form av bolig eller andre verdifulle eiendeler. Det kan også hjelpe om du har en kausjonist som kan stille garanti for deg.

Refinansiering

Har du opplevd økonomiske problemer så kan refinansiering hos Zenfinans være et veldig godt alternativ for deg. Det kan hjelpe deg ut av de økonomiske problemene og alt stigma som følger med dem. Samtidig så kan det gi deg en ny start med muligheter for å bygge opp økonomien din igjen. Men hva er egentlig refinansiering? I praksis handler det om å endre gjelden slik at du får bedre betingelser og lavere rente enn du har pr. dags dato. Det finnes mange måter å gjøre dette. Enten kan du refinansiere et lån, samle flere små lån i et større lån, ta opp nytt lån som betaler ut eksisterende lån eller bake inn mindre lån i et større lån.

Hvordan kan du forberede søknaden?

Det er en del ting du kan gjøre for å forberede en søknad på refinansiering. Først og fremst må du få en god oversikt over gjelden din. Dette skal blant annet brukes til å forhandle med bankene, men du kan også bruke det til å forhandle ned gjelden din. Har du en del inkassokrav eller betalingsanmerkninger lønner det seg å prøve å bli kvitt dem først. Men søker du hos Zenfinans er det fullt mulig å få refinansiering med både inkassokrav og betalingsanmerkninger. Når du har fått oversikten over alt gjelden som du har, må du også få en oversikt over alle inntekter og verdier du har. Du må også finne ut om du har noen som kan signere på lånet sammen med deg, om du ikke har andre verdier som for eksempel bolig tilgjengelig. Har du alle disse tingene klare når du kontakter oss, er det lettere for oss å finne det beste tilbudet til deg, slik at du får startet på nytt.

Hva sier kundene om oss?

En fantastisk service..

En fantastisk service og hjelp som jeg aldri før har opplevd maken til. Her ble man både sett og hørt og møtt med en forståelse uten å bli dømt nedenom og hjem. Er du ute å «kjøre» med økonomien, søk hjelp i dag. Følte at kundebehandleren kjente deg godt, og han gjorde mere enn du forventet og sto virkelig på for å finne en god løsning . ANBEFALES ❤️ Vet ikke hvordn man kan takke sånne fantastiske serviceinnstillte mennesker.

– Vivian Hummel
Fantastisk!

Zen Finans er første plass man faktisk følte at man ble hørt, å ikke sett ned på. Edmund er utrolig hyggelig, å flink til å ivareta sine kunder. Har du økonomiske vanskeligheter, så er Zen Finans og Edmund det rette valget. Er så utrolig fornøyd, alt løste seg, å det på rekordtid. Tusen takk for all hjelp?

– Stig Roar
Jeg har fått topp hjelp hos Zen Finans

Jeg har fått topp hjelp hos zen finans. Blitt hørt og trodd på, blitt vist respekt for den situasjonen jeg selv har påført meg inn i. Er evig takknemlig for og fått orden på økonomien min, sånn at jeg kan se fremover igjen og ALDRI ta opp forbrukslån igjen. Tusen takk Maren

– Maren Hagen

Slik foregår prosessen

Kontakt oss for uforpliktende og kostnadsfri samtale

Kontakt

Be om å bli oppringt eller send oss et søknadsskjema så får du kontakt med en personlig kundeveileder. Her får du manuell behandling av din sak og dine muligheter blir presentert.

Få gratis hjelp med lån til betalingsanmerkning og inkasso - refinansiere boliglån

Søknad

Vi utformer en søknad for å presentere din sak på best mulig måte og innhenter samtidig relevant dokumentasjon.

Lån til inkasso og betalingsanmerkninger

Tilbud

Når bankene har et tilbud klart videreformidler vi tilbudet til deg. Tilbudet godkjennes deretter trygt og enkelt av deg med BankID.

https://zenfinans.no/wp-content/uploads/2019/09/undraw_review_fkgn.svg

Hvorfor velge oss?

Zen Finans ble opprettet i 2018 med en visjon om å hjelpe privatpersoner til en bedre økonomi og likviditet.

Vi bistår privatpersoner som har fått avslag fra deres nåværende bank eller andre bankinstitusjoner.

I en hektisk hverdag er det lett å miste kontroll over egen økonomi. Du kan være trygg på at vi vil gi deg den beste servicen på markedet. Vi tilbyr en enkel, lønnsom og trygg prosess for å hjelpe deg med dine utfordringer.

Fantastiske tilbakemeldinger fra våre kunder på Trustpilot
Prosessen vår er helt gratis
Søknaden er helt uforpliktende
Bedre oversikt med ett lån og én faktura
Profesjonell og personlig veiledning av en fast saksbehandler
Vi fremmer din unike situasjon på den beste måten til våre samarbeidspartnere
Lån og refinansiering selv om du har inkasso og betalingsanmerkninger
Oppfyll boligdrømmen med varierende inntekt
Lånetilbudet er gyldig i 30 dager