Lån med betalingsanmerkninger og inkasso

Få hjelp til å refinansiere med betalingsanmerkninger og inkasso

Vi hjelper deg med dette

Søk uforpliktende og gratis nå

[ACTUAL] Skjema 1 [Custom intent]
Eier du egen bolig eller har du tilgang på kausjonist?

Er du usikker eller ønsker du heller å ta det over telefon? Klikk her.

Refinansiering med betalingsanmerkninger og inkasso

Betalingsanmerkninger påvirker ikke bare din økonomiske situasjon. Det økonomiske stresset kan påvirke deg negativt både fysisk og psykisk. Har du betalingsanmerkninger kan det også være vanskelig å få refinansiering hos din tradisjonelle bank. Dette bør man unngå. Heldigvis finnes det muligheter hvor du kan refinansiere inkasso og betalingsanmerkninger hos andre!

Vi kan alle ta feil avgjørelser som kan føre til at vi får betalingsanmerkninger. Heldigvis finnes det flere måter å få ryddet opp i disse betalingsanmerkningene. Den beste og enkleste måten er ved å refinansiere inkasso. Du tar opp et nytt lån for å samle smålån, inkasso og kredittkortgjeld. På denne måten får du en ny start, så lenge du følger opp avtalen om det nye lånet.

Bevis at du tar ansvar ved å refinansiere inkasso og betalingsanmerkningene.

Men har du betalingsanmerkninger kan det være vanskelig å få den hjelpen du trenger til å få balanse i økonomien igjen. De finansielle institusjonene vil nøle med å hjelpe deg, ettersom du allerede har vist at du ikke tar ansvar for økonomien din. Heldigvis finnes det selvstendige finansforetak som tilbyr refinansiering av gjeld slik at man får en ny økonomisk start. Mange av oss har formue i hus, bil eller hytte, men dette er jo ikke tilgjengelig kapital. Ved å refinansiere, vil du få utbytte av den bundne kapitalen du har til å fikse opp i en midlertidig situasjon.

Å få hjelp fra oss er helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg som kunde. Har du noen spørsmål? Ta kontakt med oss.

Effekten av økonomisk stress

Èn ting er hvordan det påvirker selve økonomien å ha betalingsanmerkninger og problemer med å få det til å gå rundt. En annen ting er effekten dette har på kropp og sjel. Forskning viser at arbeidsledige uten sikre økonomiske rammer føler mer smerter i kroppen enn de med trygge økonomiske rammer. Forsker Eileen Chou fra University of Virginia fremhever i artikkelen, 6 forskjellige studier som viser at økonomisk stress faktisk både skaper fysisk smerte og påvirker smerteterskelen vår.

Men det er ikke bare fysisk vi merker det økonomiske stresset. Robert Speare som vi kjenner som psykolog fra Luksusfellen, sier til KK at økonomiske bekymringer og stress kan føre til angst og depresjoner. Dette begrunner han med at våre basale behov som varme, mat, klær og et sted å bo også koster penger å dekke. Når vi derfor merker at vi har problemer økonomisk blir vi redd for å ikke få dekket våre helt grunnleggende behov. Opplever man at man får angst og depresjoner som følge av økonomisk situasjon så vil man gjerne også oppleve å bli tiltaksløs. Det blir dermed vanskelig å få gjort noe med den vanskelige situasjonen man er i.

Vi hjelper deg å ta tak

Vi hjelper deg å ta tak i dette, slik at du igjen kan få en oversiktlig og sunn personlig økonomi. Det vil rett og slett gjøre alt mye lettere!

Armand Vestad som er sosionom og jobber med personlig økonomi i NAV sier til KK at en av de vanskeligste situasjonene er der noen mister jobben. Det økonomiske aspektet av dette om de ikke får jobb igjen med en gang. Her blir de økonomiske bekymringene toppet med at man taper status i omgangskretsen og de kan føle seg mindre verd. Alle disse negative tingene kan føre til en følelse av skam, isolasjon, søvnløshet, nedstemthet og konsentrasjonsproblemer sier Vestad til KK.

Få balanse i din økonomi ved å refinansiere inkasso og betalingsanmerkninger

Men hvorfor er det så viktig å få fjernet betalingsanmerkningene? Det er mange årsaker til dette. En betalingsanmerkning signaliserer til finansverden og tjenesteleverandører at ikke økonomien din er bra. De risikerer å ikke få igjen pengene sine om de gir deg lån, kreditter eller tjenester. Dette gjør det vanskelig for deg å få tilgang på for eksempel mobiltelefoni, kabel-tv og strømabonnement. Dette ettersom stort sett alle selskap gjør kredittsjekk av sine potensielle kunder. Heldigvis er det slik i dag at så snart du har gjort opp for deg, kan du få betalingsanmerkningen fjernet. Men ikke alle har mulighet til å gjøre opp for seg med de inntekter de har, og kan trenge litt ekstra hjelp til å gjenvinne balansen i økonomien.

Vi tilbyr hjelp med refinansiering til deg som har betalingsanmerkninger. Vi må ta noen små forbehold selvsagt. For at vi skal kunne hjelpe deg er det viktig at du har egen bolig eller andre former for formue som hytte eller bil. Det er også mulighet for hjelp fra oss om du har en kausjonist eller realkausjonist. Vi har troen på at uansett hvor vanskelig økonomisk situasjon du er i, så har du en genuin vilje til å gjøre opp for deg. Du trenger bare litt hjelp for å få det til. Samtidig som vi er opptatt av at vi ikke skal løpe for stor risiko. En god avtale der du tar ansvar for egen økonomi igjen, kan være akkurat det du trenger for å komme på beina igjen.

Du kan være trygg på at vi vil yte den beste servicen. Du skal føle deg trygg og ivaretatt gjennom hele prosessen. Ta kontakt med oss i dag for en uforpliktende samtale, så kan du ta det første steget mot ny balanse i din økonomi.

Der andre banker gir opp og sier nei begynner vi jobben og sier ja!

Ved å sende en søknad eller legge igjen kontaktinformasjon hos oss vil en av våre personlige veiledere ta kontakt. Vi hjelper deg gjennom prosessen og fremmer din sak og situasjon til våre samarbeidspartnere. Gjennom våre beregningsmodeller og kompetanse vil vi kunne se hvilke muligheter vi kan tilby deg. Når nødvendig dokumentasjon er mottatt innhenter vi et skreddersydd tilbud for å hjelpe deg til en ny økonomisk start.

Vi vet at det kan være både utfordrende og dyrt å ha mange forskjellige kreditorer samtidig. Noen risikerer til og med tvangssalg av bolig. Å miste kontroll over økonomien sin eller få gjeldsproblemer er noe som kan skje de fleste og kan være en svært vanskelig situasjon å komme seg ut av.

Noen ganger kan det være godt å få råd fra noen med erfaring og oversikt. Ta det første steget i dag ved å ta kontakt med oss for å se om vi kan hjelpe deg til en ny og forbedret økonomisk hverdag.

Dersom du trenger mer tid for å finne den aktuelle boligen du ønsker og det ikke har oppstått store endringer i den private økonomien, kan dette forlenges med ytterligere 3 måneder.

Opplever du tvangssalg av bolig? Vi avlyser det for deg! Les mer her.

Rente varierer og settes individuelt.

Eksempel boliglån: Nominell rente fra 5,85 %, effektiv rente 6,11 %, 2 mill. over 25 år, Totalt: 3.492.400,-.

Eksempel omstartslån: Nominell rente 7,25%. Effektiv rente 7,68% ved lån på 2 mill. over 25 år. Kostnad: kr 2 379 341,- Totalt: kr 4 379 341,-

Eksempel forbrukslån: Nedbetalingstiden er 1-15 år, 5 år om du ikke skal refinansiere. Nominell rente varierer fra 6,9 % til 23,4 %. Effektiv rente varierer fra 8,19 % til 49,92 %, dermed kan det være mye penger på spare. Eksempel: kr. 100000/5 år, nom. rente 11.70%, eff. rente 14.13%, etabl.geb. kr. 990. kost 37412. totalt kr. 137412.

Få gratis hjelp i dag

Vi hjelper deg finne banken som kan gi den beste økonomiske løsningen – uforpliktende og kostnadsfritt.

…eller vil du vi skal ringe deg? (vanligvis innen få minutter)