Disse vilkårene forklarer hvordan Zen Finans samler inn og bruker dine personopplysninger når du blir en bruker og et medlem hos oss.

Ta gjerne kontakt med oss dersom du har noen spørsmål til vår personvernerklæring.

ANSVAR FOR PERSONOPPLYSNINGENE

Zen Finans AS Org. nr. 921 670 605, Fredrik Selmers vei 2, 0663 Oslo er behandlingsansvarlig for dine personopplysninger

AVTALEFORHOLDET

Ved å benytte seg av Zen Finans sine tjenester (som sjekk av boligverdi, kredittsjekk, gjeldssjekk med mer) samtykker du og godtar til vilkårene nevnt i dette dokumentet samt vår personvernerklæring.

Innholdet på nettsiden (tjenester.zenfinans.no og zenfinans.no samt andre tilhørende sider) og all data eies fullt og helt av Zen Finans AS org nr 921 670 605. 

Ved å benytte seg av en eller flere av våre tjenester blir du en bruker/et medlem hos oss. Alle våre tjenester er kostnadsfrie for deg som bruker. Vårt mål med alle tjenestene er å hjelpe deg få en bedre og mer oversiktlig privatøkonomi. Dette gjør vi ved å lagre og vise deg tallene og resultatene du forespør når du registrerer deg, for eksempel sjekk av boligverdi, og ved å også løpende sende deg nyttig informasjon og tilbud basert på informasjonen vi har om deg, så lenge du er bruker/et medlem hos oss. Kommunikasjonen du vil få fra oss vil kunne være via telefon, epost, sms, brev eller andre metoder for å best mulig være til nytte for deg. Målet vil hele tiden være å opplyse om tilbud og nyttig info så du kan spare penger og få en god privatøkonomi. Det er derfor nødvendig at Zen Finans samler inn og behandler brukere/medlemmer sine personopplysninger. Ang. kredittsjekk: Ved å kredittsjekke deg med Bank ID godtar du at Zen Finans kredittsjekker deg. Du vil motta et gjenpartsbrev som bekreftelse på dette. Ang. gjeldssjekk: ved å sjekke din gjeld samtykker du til at vi innhenter opplysninger fra Gjeldsregisteret, dette samtykket spesifikt gjelder i seks måneder. Samtykket kan endres eller slettes på gjeldsregisteret.com.

Zen Finans fraskriver seg alt ansvar som har med feil på datasystemer eller tilsvarende som er utenfor vår kontroll og hos underleverandører eller partnere. Zen Finans påtar seg ikke ansvar for transaksjoner/avtaler du måtte inngå med parter andre enn Zen Finans, og Zen Finans påtar seg heller ikke ansvar for økonomisk skade og/eller tap som følge av økonomiske beslutninger du velger å ta basert på informasjonen vi viser deg på nettsiden vår eller i vår kommunikasjon med deg. Zen Finans påtar seg ikke ansvar for skader som resultat av at andre får tilgang til din konto på grunn av uaktsomhet på bruker sin side. Du er videre selv ansvarlig for valg du gjør basert på informasjonen og tilbudene vi gir deg. All tips og info våre tjenester viser er ment som forslag og vi tar forbehold om feil. All data vi viser er ment for personlig bruk.

SPØRSMÅL

Spørsmål kan rettes til post@zenfinans.no.