Vi hjelper deg å oppfylle boligdrømmen

For deg som har en varierende inntekt, komplisert økonomi eller banken av andre grunner har sagt “nei”, kan vi hjelpe deg med prosessen. Det er mye å huske på i forbindelse med boliglån, uansett om det er ditt første eller om du har boliglån fra før.

Dersom du kan stille med den nødvendige egenkapitalen og inntekten for den aktuelle boligen du ønsker å kjøpe, kan vi hjelpe deg med å oppfylle boligdrømmen.

Det å kjøpe en bolig er for veldig mange den største private investeringen de har i livet. Enten du skal kjøpe deg din aller første bolig eller skal selge for så å kjøpe ny, kan det være lurt å kjenne til de forskjellige prosessene bankene utfører.


Vi hjelper deg helt gratis

Ring oss på

40 00 19 56

Ønsker du å bli kontaktet?

Har banken sagt nei?

Det kan være mange ulike grunner til at bankene sier nei til å innvilge et boliglån.

  • Er du selvstendig næringsdrivende?
  • Er du vikar eller deltidsansatt?
  • Har du variabel inntekt?
  • Har du betalingsanmerkninger?
  • Har du inkasso?

Ovenfor er det noen eksempler på ulike grunner til at banken gir avslag. Hos oss ønsker vi å unngå at du opplever å få “nei” fra banken. Vi vil derfor utføre en personlig vurdering av din økonomiske situasjon og betjeningsevne, før vi hjelper deg med å sende en uforpliktende søknad til våre samarbeidspartnere. Vi bistår deg med å presentere din sak på best mulig måte, slik at sjansen for å få innvilget et finansieringsbevis øker. Du vil få våre beste tips og råd for at du skal føle deg helt trygg og fornøyd.


Hva er et finansieringsbevis?

Når du har fylt ut en søknad og bankene har mottatt den nødvendige dokumentasjonen som trengs for å vurdere din situasjon, vil du få et tilbud fra banken. Dette kalles vanligvis for et finansieringsbevis.

På finansieringsbeviset vil det være klare retningslinjer for hvor mye du har fått innvilget i lån, hva rentene på lånet er og hva dette vil koste deg i måneden. Når finansieringsbeviset er i orden er du klar for å delta i budrunden.

Finansieringsbeviset vil i første omgang være gyldig i 3 måneder.

Dersom du trenger mer tid for å finne den aktuelle boligen du ønsker og det ikke har oppstått store endringer i den private økonomien, kan dette forlenges med ytterligere 3 måneder.

Selge og kjøpe ny bolig – mellomfinansiering

Dersom du allerede eier en bolig, men ønsker å selge og kjøpe en ny bolig kalles dette for en mellomfinansiering.

Med den boligen du allerede eier i dag, besitter du sannsynligvis noe som kalles for bundet egenkapital. Bundet egenkapital er den verdien du har i boligen når lånet er nedbetalt i sin helhet. Dermed kan du med denne kapitalen kjøpe en ny bolig før du selger din gamle.

Vi bistår deg med å beregne hvor mye du eventuelt vil ha i bundet egenkapital, og hva din eventuelle kjøpesum på den nye boligen kan være. Vi tar dialogen med banken, helt frem til et tilbud ligger klart til deg. Lånetilbudet er uforpliktende, og du bestemmer selv om du ønsker å takke “ja” til dette eller ikke.


Slik foregår prosessen

Kontakt

Be om å bli oppringt eller send oss et søknadsskjema så får du kontakt med en personlig kundeveileder. Her får du manuell behandling av din sak og dine muligheter blir presentert.

Søknad

Vi utformer en søknad for å presentere din sak på best mulig måte og innhenter samtidig relevant dokumentasjon.

Tilbud

Når bankene har et tilbud klart videreformidler vi det beste tilbudet til deg. Tilbudet må godkjennes av deg med BankID.

Vi hjelper deg helt gratis

Ring oss på

40 00 19 56