Søvnproblemer

Årsaker til søvnproblemer og søvnvansker

Vi hjelper deg med dette

Søk uforpliktende og gratis nå

Skjema 1 [custom intent - orginal]
Eier du egen bolig eller har du tilgang på kausjonist?

Er du usikker eller ønsker du heller å ta det over telefon? Klikk her.

Rente varierer og settes individuelt. Renteeksempel: eff. 7,22% 2mill o/30 år Kostnad 2 785 343 Tot 4 785 343

Stadig flere opplever søvnproblemer og søvnvansker, noe som gjerne forårsaker problemer med både nattesøvn og hverdagsliv. Dersom dårlig søvn er noe som du kjenner deg igjen i bør du oppsøke hjelp eller raskt finne årsakene til hvorfor dette er et problem for deg.

Søvnvansker er et problem som gjerne mange eldre opplever. Det er derfor mange eldre som endrer sine rutiner i forhold til søvn og leggetid. Dersom du opplever å få problemer med nattesøvnen kan dette gjerne grunne i at du bruker for mye tid til å gruble over dine problemer. Med dagens situasjon hos mange husholdninger i Norge, så er det ingen tvil om at økonomi kan være en viktig faktor for søvnproblemer. I avisene har vi leste omtrent daglig at norske husstander sliter med usikret gjeld, inkasso og betalingsanmerkninger. Det anbefales da å gjøre noe med problemet slik at nattesøvnen bedrer seg.

Sliter du med søvnproblemer eller søvnvansker? Har du en del regninger som har hopet seg opp og har kanskje også inkasso eller betalingsanmerkninger? Eier du bolig? Da anbefaler vi deg å ta kontakt med oss, så vi kan hjelpe deg til en bedre økonomisk hverdag ved å refinansiere forbruksgjelden. Eier du ikke bolig selv så må noen andre stille med sin bolig i sikkerhet for at vi kan hjelpe deg. Forhåpentligvis gjør dette at du får nattesøvnen tilbake!

Flere årsaker til søvnproblemer

Det kan være flere årsaker til at du opplever vedvarende problemer med din nattesøvn. I tillegg til at du stadig blir eldre er det også mange andre aspekter som ligger til grunn for endringer i forhold til søvnvaner. Derfor er det viktig å se på hvilke forhold eller endringer som eksisterer i hverdagen din når du skal finne årsaken til dine problemer med nattesøvnen.

I en hektisk hverdag er en god nattesøvn nødvendig for at du skal klare å opprettholde hverdagens aktivitetsnivå slik som ønsker. Dersom du har problemer med søvn er det nødvendig å kartlegge hvilke årsaker dette kan ha. Vanligvis kan årsakene være endringer i familieforhold som barn, dødsfall, eller forhold. Selvfølgelig kan også aspekter som gjeldsproblemer eller arbeidsforhold gi dårlig søvn.

Økonomiske problemer er en av mange potensielle årsaker til søvnmangel og søvnproblemer. Opplever du problemer med økonomien så anbefaler vi å ta grep i dag. Har du mye regninger eller inkasso, men eier en bolig eller har familie som kan stille med sin bolig i sikkerhet? Da bør du ta kontakt med våre rådgivere for å se om det finnes en løsning for deg.

Dårlige søvnvaner vil føre til konsekvenser

Dersom du stadig opplever søvnproblemer er det viktig at du raskt finner årsakene til dette problemet. Dårlig søvn kan gi alvorlige konsekvenser dersom du er avhengig av et hektisk hverdagsliv på dagtid. Spesielt er det vanlig at søvnen kan endre seg dersom du ikke har gode søvnvaner.

Det er vanlig å få problemer med nattesøvnen dersom du opplever endringer i hverdagen som eksempelvis nye jobbforhold, nattarbeid, eller problemer i parforholdet. I tillegg vil du gjerne oppleve at søvnen endrer ved gjeldsproblemer.

Tiltak dersom du har søvnproblemer

Dersom du stadig opplever å sove dårlig eller ikke få sove er det nødvendig å gjennomføre endringer og tiltak i forhold til det å finne tilbake til natteroen. Først og fremst er det viktig å lage en oversikt over tanker som gjerne får deg til å gruble i stedet for å sove. 

En kartlegging av tankene dine vil gi den en oversikt som du kan jobbe med på dagtid i stedet. Søvnvansker kan grunne i både indre og ytre forhold i forhold til hvorvidt du har problemer av noe slag, eller om du rett og slett må endre rutinene før leggetid.

Nyt nattesøvnen

Dersom du klarer å få løst dine søvnproblemer vil du oppleve å få en bedre og harmonisk hverdag. Med gode nok tiltak kan du endre både rutiner og få orden på dine personlige problemer på en ryddig måte. Det anbefales at du snakker ut om problemene dine med dine nærmeste, slik at du slipper å bruke tid på negative tanker når du skal sove. Er økonomien problemet, så kan det finnes løsninger.

Sliter du med nattesøvn, trang økonomi og mye forbruksgjeld?

Da kan det hende du burde tatt en dialog med våre rådgivere. Vi hjelper personer med mye kreditt og forbrukslån til en enklere hverdag ved å samle alle dyre smålån til et lån, og eventuelt bli kvitt betalingsanmerkninger og inkasso. Det eneste det forutsetter er at du eier eller kan ta pant i en bolig.

Vår hjelp er helt kostnadsfri for deg som kunde, og vi har hjulpet flere i denne situasjonen.

Få gratis hjelp i dag

Vi hjelper deg finne banken som kan gi den beste økonomiske løsningen – uforpliktende og kostnadsfritt.

…eller vil du vi skal ringe deg? (vanligvis innen få minutter)