fbpx

Årsaker til søvnproblemer og søvnvansker

Søvnproblemer

Stadig flere opplever søvnproblemer og søvnvansker, noe som gjerne forårsaker problemer med både nattesøvn og hverdagsliv. Dersom dårlig søvn er noe som du kjenner deg igjen i bør du oppsøke hjelp eller raskt finne årsakene til hvorfor dette er et problem for deg.

Søvnvansker er et problem som gjerne mange eldre opplever. Det er derfor mange eldre som endrer sine rutiner i forhold til søvn og leggetid. Dersom du opplever å få problemer med nattesøvnen kan dette gjerne grunne i at du bruker for mye tid til å gruble over dine problemer. Med dagens situasjon hos mange husholdninger i Norge, så er det ingen tvil om at økonomi kan være en viktig faktor for søvnproblemer. I avisene har vi leste omtrent daglig at norske husstander sliter med usikret gjeld, inkasso og betalingsanmerkninger. Det anbefales da å gjøre noe med problemet slik at nattesøvnen bedrer seg.

Sliter du med søvnproblemer eller søvnvansker? Har du en del regninger som har hopet seg opp og har kanskje også inkasso eller betalingsanmerkninger? Eier du bolig? Da anbefaler vi deg å ta kontakt med oss, så vi kan hjelpe deg til en bedre økonomisk hverdag ved å refinansiere forbruksgjelden. Eier du ikke bolig selv så må noen andre stille med sin bolig i sikkerhet for at vi kan hjelpe deg. Forhåpentligvis gjør dette at du får nattesøvnen tilbake!

Flere årsaker til søvnproblemer

Det kan være flere årsaker til at du opplever vedvarende problemer med din nattesøvn. I tillegg til at du stadig blir eldre er det også mange andre aspekter som ligger til grunn for endringer i forhold til søvnvaner. Derfor er det viktig å se på hvilke forhold eller endringer som eksisterer i hverdagen din når du skal finne årsaken til dine problemer med nattesøvnen.

I en hektisk hverdag er en god nattesøvn nødvendig for at du skal klare å opprettholde hverdagens aktivitetsnivå slik som ønsker. Dersom du har problemer med søvn er det nødvendig å kartlegge hvilke årsaker dette kan ha. Vanligvis kan årsakene være endringer i familieforhold som barn, dødsfall, eller forhold. Selvfølgelig kan også aspekter som gjeldsproblemer eller arbeidsforhold gi dårlig søvn.

Økonomiske problemer er en av mange potensielle årsaker til søvnmangel og søvnproblemer. Opplever du problemer med økonomien så anbefaler vi å ta grep i dag. Har du mye regninger eller inkasso, men eier en bolig eller har familie som kan stille med sin bolig i sikkerhet? Da bør du ta kontakt med våre rådgivere for å se om det finnes en løsning for deg.

Dårlige søvnvaner vil føre til konsekvenser

Dersom du stadig opplever søvnproblemer er det viktig at du raskt finner årsakene til dette problemet. Dårlig søvn kan gi alvorlige konsekvenser dersom du er avhengig av et hektisk hverdagsliv på dagtid. Spesielt er det vanlig at søvnen kan endre seg dersom du ikke har gode søvnvaner.

Det er vanlig å få problemer med nattesøvnen dersom du opplever endringer i hverdagen som eksempelvis nye jobbforhold, nattarbeid, eller problemer i parforholdet. I tillegg vil du gjerne oppleve at søvnen endrer ved gjeldsproblemer.

Tiltak dersom du har søvnproblemer

Dersom du stadig opplever å sove dårlig eller ikke få sove er det nødvendig å gjennomføre endringer og tiltak i forhold til det å finne tilbake til natteroen. Først og fremst er det viktig å lage en oversikt over tanker som gjerne får deg til å gruble i stedet for å sove. 

En kartlegging av tankene dine vil gi den en oversikt som du kan jobbe med på dagtid i stedet. Søvnvansker kan grunne i både indre og ytre forhold i forhold til hvorvidt du har problemer av noe slag, eller om du rett og slett må endre rutinene før leggetid.

Nyt nattesøvnen

Dersom du klarer å få løst dine søvnproblemer vil du oppleve å få en bedre og harmonisk hverdag. Med gode nok tiltak kan du endre både rutiner og få orden på dine personlige problemer på en ryddig måte. Det anbefales at du snakker ut om problemene dine med dine nærmeste, slik at du slipper å bruke tid på negative tanker når du skal sove. Er økonomien problemet, så kan det finnes løsninger.

Sliter du med nattesøvn, trang økonomi og mye forbruksgjeld?

Da kan det hende du burde tatt en dialog med våre rådgivere. Vi hjelper personer med mye kreditt og forbrukslån til en enklere hverdag ved å samle alle dyre smålån til et lån, og eventuelt bli kvitt betalingsanmerkninger og inkasso. Det eneste det forutsetter er at du eier eller kan ta pant i en bolig.

Vår hjelp er helt kostnadsfri for deg som kunde, og vi har hjulpet flere i denne situasjonen.

Hva sier kundene om oss?

En fantastisk service..

En fantastisk service og hjelp som jeg aldri før har opplevd maken til. Her ble man både sett og hørt og møtt med en forståelse uten å bli dømt nedenom og hjem. Er du ute å «kjøre» med økonomien, søk hjelp i dag. Følte at kundebehandleren kjente deg godt, og han gjorde mere enn du forventet og sto virkelig på for å finne en god løsning . ANBEFALES ❤️ Vet ikke hvordn man kan takke sånne fantastiske serviceinnstillte mennesker.

– Vivian Hummel
Fantastisk!

Zen Finans er første plass man faktisk følte at man ble hørt, å ikke sett ned på. Edmund er utrolig hyggelig, å flink til å ivareta sine kunder. Har du økonomiske vanskeligheter, så er Zen Finans og Edmund det rette valget. Er så utrolig fornøyd, alt løste seg, å det på rekordtid. Tusen takk for all hjelp?

– Stig Roar
Jeg har fått topp hjelp hos Zen Finans

Jeg har fått topp hjelp hos zen finans. Blitt hørt og trodd på, blitt vist respekt for den situasjonen jeg selv har påført meg inn i. Er evig takknemlig for og fått orden på økonomien min, sånn at jeg kan se fremover igjen og ALDRI ta opp forbrukslån igjen. Tusen takk Maren

– Maren Hagen

Slik foregår prosessen

Kontakt oss for uforpliktende og kostnadsfri samtale

Kontakt

Be om å bli oppringt eller send oss et søknadsskjema så får du kontakt med en personlig kundeveileder. Her får du manuell behandling av din sak og dine muligheter blir presentert.

Få gratis hjelp med lån til betalingsanmerkning og inkasso - refinansiere boliglån

Søknad

Vi utformer en søknad for å presentere din sak på best mulig måte og innhenter samtidig relevant dokumentasjon.

Lån til inkasso og betalingsanmerkninger

Tilbud

Når bankene har et tilbud klart videreformidler vi tilbudet til deg. Tilbudet godkjennes deretter trygt og enkelt av deg med BankID.

https://zenfinans.no/wp-content/uploads/2019/09/undraw_review_fkgn.svg

Hvorfor velge oss?

Zen Finans ble opprettet i 2018 med en visjon om å hjelpe privatpersoner til en bedre økonomi og likviditet.

Vi bistår privatpersoner som har fått avslag fra deres nåværende bank eller andre bankinstitusjoner.

I en hektisk hverdag er det lett å miste kontroll over egen økonomi. Du kan være trygg på at vi vil gi deg den beste servicen på markedet. Vi tilbyr en enkel, lønnsom og trygg prosess for å hjelpe deg med dine utfordringer.

Fantastiske tilbakemeldinger fra våre kunder på Trustpilot
Prosessen vår er helt gratis
Søknaden er helt uforpliktende
Bedre oversikt med ett lån og én faktura
Profesjonell og personlig veiledning av en fast saksbehandler
Vi fremmer din unike situasjon på den beste måten til våre samarbeidspartnere
Lån og refinansiering selv om du har inkasso og betalingsanmerkninger
Oppfyll boligdrømmen med varierende inntekt
Lånetilbudet er gyldig i 30 dager