Finansagent

8 gode grunner til å velge en finansagent

Vi hjelper deg få det beste lånet

Søk om et bedre lån nå

[ACTUAL] Skjema 1 [Custom intent]
Eier du egen bolig eller har du tilgang på kausjonist?

Er du usikker eller ønsker du heller å ta det over telefon? Klikk her.

Om du planlegger å ta opp et lån, er det mye som skal vurderes og vektlegges. Hvem kan gi de beste fordelene og vilkårene? Hvem har de beste rentene? En finansagent kan hjelpe deg gjennom hele prosessen, slik at du slipper å sette deg inn i markedet og kan være sikker på å få det beste lånet som er skreddersydd dine behov og din økonomi.

1. Søk flere steder med samme søknad

Det kan ta tid å skrive en lånesøknad, spesielt om du gjøre all undersøking og forarbeid på egenhånd. Med en finansagent behøver du kun å skrive en søknad og sende denne til agenten. Søknaden din blir videresendt til alle låneinstitusjonene og bankene som er aktuelle for deg. I stedet for å forholde deg til alle bankenes ulike krav, trenger du bare å forholde deg til finansagents krav.

2. Sammenligning av banker

Om du skal ta opp et lån, ønsker du selvfølgelig å finne det lånet som er billigst mulig. Den enkleste måten å finne det beste og billigste lånet på, er å sammenligne ulike banker og deres lån. Men hvis du skal klare dette på egenhånd er det en rekke detaljer og oppgaver du må forholde deg til. 

Her må du blant annet kontakte alle bankene selv, etter du har fått en oversikt over alle låneinstitusjonene og bankene som er aktuelle for deg. Deretter må du vente på svar, noe som kan ta lang tid. Selve sammenligningen kan også være utfordrende for noen som ikke snakker finansspråket. Her skal renter, lånebeløp, vilkår og nedbetalingstid tas i betraktning.

Om du arbeider med en finansagent vil dette gå mye raskere, og han kan effektivt finne de beste lånene for deg.

Få et uforpliktende tilbud på lån

3. Elektronisk søknad

Når du bruker en finansagent, vil de aller fleste benytte seg av elektroniske søknadsskjemaer. Dette betyr at selve søknadsprosessen blir effektiv og det er lettere for bankene å behandle søknaden din raskt. Når du er klar for å signere en låneavtale kan dette gjøres elektronisk ved hjelp av BankID.

4. Enkel låneprosess

Mange synes det er innviklet og tungt å søke om lån, men en finansagent kan bistå og rådføre deg gjennom hele prosessen. Dette er profesjonelle mennesker som vet alt om lånemarkedet og hvordan lage de beste søknadene.

5. De beste tilbudene

Når finansagenten har fått svar fra alle bankene, vil han sammenligne tilbudene før han presterer dem for deg. Her vil du få se hvilke banker som har de beste vilkårene og lavest rente. Slik kan du være sikker på at du faktisk får et godt lån som du evner å betjene i lengden.

6. Oversikt over markedet

Finansagenter har alltid oversikt over lånemarkedet. De vet om alle de ulike aktørene som finnes på markedet, og kan enkelt skaffe deg en god oversikt. Om du gjør denne jobben på egenhånd kan det fort føles overveldende. Det kommer stadig nye aktører på markedet, og det er ikke alltid lett å få oversikt.

7. Gratis og uforpliktende

En finansagent skal alltid være uforpliktende og gratis. Når du får presentert et tilbud, er det opp til deg om du velger å takke ja eller ikke. Du vil vanligvis få noen uker til å bestemme seg, og om du takker ja, er det banken som betaler honorar til finansagenten. Med en finansagent får du en rask og trygg søknadsprosess og de beste forutsetningene for å finne de billigste lånene – helt gratis!

8. Valget er enkelt

Zen Finans hjelper deg med å finne de billigste refinansieringslånene på markedet, helt gratis og uforpliktende. Her vil du få en personlig og profesjonell veiledning gjennom hele prosessen, slik at du dine behov alltid blir hørt. 

Vi i Zen Finans har god erfaring med å legge frem din situasjon på den beste måten til banker og låneinstitusjoner. Slik sørger vi for at du får de beste fordelene og et lån som passer for deg og din betalingsevne!

Rente varierer og settes individuelt.

Eksempel boliglån: Nominell rente fra 5,85 %, effektiv rente 6,11 %, 2 mill. over 25 år, Totalt: 3.492.400,-.

Eksempel omstartslån: Nominell rente 7,25%. Effektiv rente 7,68% ved lån på 2 mill. over 25 år. Kostnad: kr 2 379 341,- Totalt: kr 4 379 341,-

Eksempel forbrukslån: Nedbetalingstiden er 1-15 år, 5 år om du ikke skal refinansiere. Nominell rente varierer fra 6,9 % til 23,4 %. Effektiv rente varierer fra 8,19 % til 49,92 %, dermed kan det være mye penger på spare. Eksempel: kr. 100000/5 år, nom. rente 11.70%, eff. rente 14.13%, etabl.geb. kr. 990. kost 37412. totalt kr. 137412.

Få gratis hjelp i dag

Vi hjelper deg finne banken som kan gi den beste økonomiske løsningen – uforpliktende og kostnadsfritt.

…eller vil du vi skal ringe deg? (vanligvis innen få minutter)